- Poruka
- 73.776
Okej, važi.Ne pisem ja sve sto se mota po mojoj ludoj glavi ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okej, važi.Ne pisem ja sve sto se mota po mojoj ludoj glavi ovde
Okej, važi.![]()
Ево вам дечаци једна бесплатна лекцијица
Знате оно како у филмовима говоре да кад муваш девојку треба да је фазираш
Оно, даш јој комплимент па је увредиш, па пар кругова тако.
Јбг, не влажимо на то.
Кад вређаш онда си само коњ.
Nemam pojma zašto.Zasto mislim da mi ne verujes?
a kad te devojčica vređa onda je kobila.Ево вам дечаци једна бесплатна лекцијица
Знате оно како у филмовима говоре да кад муваш девојку треба да је фазираш
Оно, даш јој комплимент па је увредиш, па пар кругова тако.
Јбг, не влажимо на то.
Кад вређаш онда си само коњ.
verujem da bi strvina mogla da me nauči neke korisne trikove, postoje univerzalne stvari
Ovo je kost benefit analiza malteneЈа сам од Стркија пуно научио. Од кад сам прошо ову академију (прва два семестра), ја не постизавам све да намирим.
Она је невероватан извор знања.
Нпр. погледај овај њен пост са претходне стране https://forum.krstarica.com/threads...vo-prvi-dan-na-internetu.908937/post-41285300
Значи, ова фора са троседом, толико је једноставна, а толико јака ,да сам замислио себе у гостима код неке рибе, и само јој цитирам овај пост Стркијев, и одмах сам се наложио. А замисли колико би се тек она наложила (та риба, не Стрки).
А то знање даље можемо да ширимо, па не морамо само да цитирамо ово њено "добар ти је овај тросед", него даље можемо истим тоном да похвалимо било шта што видимо на риби или око ње, а да је њено. "добра ти ова мајчица" је из оног филма....али повежеш ствари..па нпр. кажеш риби "што ти добар овај аватар", или...за оне који излазе из куће и срећу рибе и ван форума....нпр..."што ти добре ове чизмице", или... "екстра ти је ова кошуљИца", или... већ..буди креативна.
Узбуђење које настане кад кажеш риби "ал' ти је добар овај тросед", то узбуђење сексуално се рефлектује и на њу...тако да се и она напали од те једне реченице.
Он свему приступа тако. Не знам како га не мрзи, леба ми.Ovo je kost benefit analiza maltene
Voli covek, neka gaОн свему приступа тако. Не знам како га не мрзи, леба ми.
Он свему приступа тако. Не знам како га не мрзи, леба ми.
Voli covek, neka ga
Захваљујући мени.Pomirile seeeeeee![]()
Aввввв, бебо. <3Захваљујући мени.
Koliko bi godinica dala jedinici?A jeste sigurni da su 1 i 3 punoletni?![]()
Ха....тек сада мало боље разумем ову реченицу из уводног поста.Poštovani korisnici pdfa LJIS došao je i taj trenutak.
Otvara se škola za pačiće male.
Imate problem da započnete pp? Prečesto ste žrtva nesporazuma u opuštenoj diskusiji na javnim temama?
Onda ste na pravom mestu.
Ovde možete naučiti kako da započnete hotovanje, kako i na koji način da slikate golotinju i u kom trenutku da je ćoćnete objektu u pp.
Na usluzi vam stojim ja lično I redovni profesor akademije Moćna dlakava strvina.
Škola je besplatna, nema na čemu.
Spem na temi je dozvoljen u svrhu praktične nastave.
ЕДИТ: обезбеђени су сертификати за прву генерацију полазника Академије.
Pogledajte prilog 725020
Ха....тек сада мало боље разумем ову реченицу из уводног поста.