Љиљана Смајловић и орални секс

jomini:
Ma da, a zamisli da sad ja istim tim Vukovim rječnikom tebi pomenem familiju? Ne bi reagovao?
Ili
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3054843&postcount=10

...da mi neko pošalje PP sa uvredama na istom srpskom tečnom jeziku, a ja samo ovde prenesem na račun nedodirljivog nam sagovornika.... Da probamo? Da vidimo koliko stojite iza svojih izjava... Može?
Многи ваши истомишљеници, партијски и ментални, то раде и много вулгарније када им се не допадне радикалски пост, а ви..... ништа! Или нисте ту или чекате некакву реакцију радикала па ... бум... ПОСТ!

Plava Bilja:
Motku imam, ali, i motka ima dva kraja, a tvoje oruzje nema :lol:
Lako cemo se dogovoriti nas dve 8-)
А хоћемо ли палити и Скупштину, РТС и полицијске постаје...? Као, тамо неки, ДЕМОКРАТИ? А багери, а багери? Имамо ли ми нашег Легију, који ће после, када нас притисну страни ментори и спонзори да ликвидира вођу бунта....?

PredatorBG11:
Posto dve drugarice clanice foruma pozivaju nasilje a drug moderator ne reaguje,moram ja,obe mogu snabdeti sa oruzjem,dacu im rado moj raketni bacac ali je integrisan uz moje telo i izazvace kod njih strast i pozudu.
Од таквих саморекламерских власника "ракетних бацача" обично испадне само ПУЋ! И домет му је до сопствених бутина или најдаље до клозетске шоље. И то најближе, јер времена за чекање нема!

Tereskova:
Опасно то кад се девојке наоружају ;)

0051007.17.jpg
Пред оваквим "терористом" сви мачои падају ничице!

svetolik trpkovic:
pa Seselj kao svaki bolestan covek ima pravo na lecenje njegovi javni nastupi kako u tribunalu u Hagu a i pre toga u celoj politickoj karijeri potvrdjuju da je rec o bolesnoj osobi.Koji bi sud bilo gde u svetu dopustio da optuzeni na najvulgarniji nacin vredje tuzitelje i sudije toga suda i ne ukazuje nikakvo postovanje?

ако ћемо праФ запраФ и демокраЦки, односно правоваљано, ондаК би ту болест требали стручњаци дијагностицирати и доказати да је са так'ом дијагнозом немогуће сам себе бранити и ондаК да се размотри дал' ће му се наметати адвокат или суђење нема смисла, јер ако оптужени не може сам да се брани ...мислим, ово што 'оћу рећ' требају мало бољи правници од мене да дефинишу, ја само мало размишљам наглас о демокраЦији кадија те тужи, кадија ти суди, кадија те подебава :(

paola:
А замислите да радикали овако нешто напишу за неког "демократског" вођу? Например за Ђинђића. Мене су бановали због везе Ђикијеве минђуше са некаквим недоличним покретима. И та минђуша је била свима видљива, а дешавања у Зеничком затвору су само мисаоне конструкције болесних умова и њихових гласноговорника. Леп пример мом горњем посту о бановање радикала пред изборе.
Колегинице Паола, изражавам најискреније задовољство што вас
поново читам на форуму. Добро нам дошли.
(Цитат горе нема никакве везе - тек да се "закачи")
a130.gif

Lacibg:
Колегинице Паола, изражавам најискреније задовољство што вас
поново читам на форуму. Добро нам дошли.
(Цитат горе нема никакве везе - тек да се "закачи")
a130.gif
Хвала на добродошлици. Банују ме ови модератори чим се појавим. Мало су нервозни пред изборе, знам ја то и разумем их! Не разумем са чим горе нема везе цитат и на шта треба да се закачи?

paola:
А хоћемо ли палити и Скупштину, РТС и полицијске постаје...? Као, тамо неки, ДЕМОКРАТИ? А багери, а багери? Имамо ли ми нашег Легију, који ће после, када нас притисну страни ментори и спонзори да ликвидира вођу бунта....?
E, vidish, na to nisam mislila :cry: :wink:

Back