ljeto je sve blize

I ja isto nemam vremena , mada radim kuci skoro svaki dan . Sada ce mal oda me zeza skola jer mi pocinje druga smena , od 12 do 20 do 8 nisam kuci, uzas

Upravo je i meni druga smena bila problem...Dok idem u prvu, ishao sam redovno u teretanu, a kad je druga onda jedva...Aaa i po teretanama me nervira shto moram da chekam dok drugi zavrshe svoju seriju itd...Ipak sam vishe za vezbanje kuci.

Upravo je i meni druga smena bila problem...Dok idem u prvu, ishao sam redovno u teretanu, a kad je druga onda jedva...Aaa i po teretanama me nervira shto moram da chekam dok drugi zavrshe svoju seriju itd...Ipak sam vishe za vezbanje kuci.

E , i meni to ide na zivce , kad moram da ceka. Samo sto pocnem ledja da radim ,radim prvu , drugu, trecu seriju , i ostaje mi cetvrta i dodje neko i prekine me , pa moram da cekam da on zavrsi i ja se oladim pa nisam ni za *****

krenyla proshlog vikenda na trchanje...mada vishe smo garitza i ja brbljale shta se izdeshavalo y petak nego shto smo trchale al' dobro :mrgreen:
kao ja se ygojila (eeeej) mada y syshtini samo stomak loma da poravnam (lol) i to je to ;p
inache leto....joooooooooj....

Back