Ljajićev otac: ‘Adem je Srbin i igrat će samo za Srbiju’

Abdullah

Domaćin
Banovan
Poruka
3.616

Adem_Ljajic_2232351b.jpg

Novi Pazar – Otac fudbalera Rome Adema Ljajića, Sahmir izjavio je da će njegov sin igrati za nacionalni tim Srbije nakon odlaska Siniše Mihajlovića sa klupe te reprezentacije.

“Prvo, nema nikakve olakšice za Adema ako je tačno da će Siniša da napusti reprezentaciju. Ne znam koliko puta treba da ponovim, nemamo nikakav problem sa Mihajlovićem. U korektnim smo odnosima.

Svako ima svoje stavove, za sada nije došlo do kompromisa, i to je to. Adem i on nikakvih međuljudskih problema nemaju”, rekao je Sahmir Ljajić za “Naše novine”.

On je ponovio da fudbaler Rome želi da igra samo za Srbiju.

“Adem je Srbin! On drugu reprezentaciju nema i naravno da će se odazvati svakom pozivu selektora, ma ko on bio. Njegovu volju i dobro raspoloženje niko ne bi trebalo da dovodi u pitanje. Zašto sada ne igra, znaju on i Mihajlović, to je pitanje za njih dvojicu”, izjavio je otac fudbalera Rome.

(sportal.rs)

http://sandzakpress.net/ljajicev-otac-adem-je-srbin-i-igrat-ce-samo-za-srbiju

- - - - - - - - - -

Ova tema se ne odnosi na sport nego na rijeci Ademovog oca da je Adem Ljajic Srbin i da za nijednu drugu reprezentaciju nece igrati sem za Srbiju. Oko toga se i pokrece ova tema na politici.

- - - - - - - - - -

Da li to znaci da smo mi Bosnjaci Srbi???

- - - - - - - - - -

ма јок
Саудијци сте, побегли од православног јатагана право у БиХ, мултиетнићку и мултикултуралну творевину брацтва и јединства.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku VW1302S.

Adem_Ljajic_2232351b.jpg

Novi Pazar – Otac fudbalera Rome Adema Ljajića, Sahmir izjavio je da će njegov sin igrati za nacionalni tim Srbije nakon odlaska Siniše Mihajlovića sa klupe te reprezentacije.

“Prvo, nema nikakve olakšice za Adema ako je tačno da će Siniša da napusti reprezentaciju. Ne znam koliko puta treba da ponovim, nemamo nikakav problem sa Mihajlovićem. U korektnim smo odnosima.

Svako ima svoje stavove, za sada nije došlo do kompromisa, i to je to. Adem i on nikakvih međuljudskih problema nemaju”, rekao je Sahmir Ljajić za “Naše novine”.

“Adem je Srbin! On drugu reprezentaciju nema i naravno da će se odazvati svakom pozivu selektora, ma ko on bio. Njegovu volju i dobro raspoloženje niko ne bi trebalo da dovodi u pitanje. Zašto sada ne igra, znaju on i Mihajlović, to je pitanje za njih dvojicu”, izjavio je otac fudbalera Rome.

(sportal.rs)

- - - - - - - - - -

Ova tema se ne odnosi na sport nego na rijeci Ademovog oca da je Adem Ljajic Srbin i da za nijednu drugu reprezentaciju nece igrati sem za Srbiju. Oko toga se i pokrece ova tema na politici.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ne razumem tvoju dilemu. Ako je Ljajić Srbin, kakve to veze ima sa "bošnjacima"?
Ja inače nešto ne gotivim Ljajića. Imao je previše ispada za moj ukus...

Adem_Ljajic_2232351b.jpg

(sportal.rs)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

adem ljajic je srbin, kao i svi ostali rodjeni u srbiji, sta tu nije jasno?

- - - - - - - - - -

Ja pripadam Bosancima i Hercegovcima. :)

mozes da pripadas i marsovcima, hobitima ili cemu hoces, ako si rodjen u srbiji onda si srbin i imas srbsko drzavljanstvo.

adem ljajic je srbin, kao i svi ostali rodjeni u srbiji, sta tu nije jasno?

- - - - - - - - - -

mozes da pripadas i marsovcima, hobitima ili cemu hoces, ako si rodjen u srbiji onda si srbin i imas srbsko drzavljanstvo.

Ja ne znam i ne razumem motiv za postavljanje ovog topika, a u clanku i Ademov otac lepo kaze da su oni Srbi i da je normalno da covek
igra za reprezentaciju drzave ciji je gradjanin.

- - - - - - - - - -

Pa doduse ja nemam BiH drzavljanstvo a imam srpsko drzavljanstvo. Ali meni su rekli da sam Bosnjak i da se tako trebam pisati.

Pa kad si turio tu feredzu na glavu:hahaha:

Pa doduse ja nemam BiH drzavljanstvo a imam srpsko drzavljanstvo. Ali meni su rekli da sam Bosnjak i da se tako trebam pisati.
a gde to pises?
Ja ne znam i ne razumem motiv za postavljanje ovog topika, a u clanku i Ademov otac lepo kaze da su oni Srbi i da je normalno da covek
igra za reprezentaciju drzave ciji je gradjanin.
vidis da je zbunjen :lol:

Ademu bi bilo pametnije da uzme BiH drzavljanstvo pa da u Brazilu igra za BiH.:)
Држављанство да промени може, а за другу репрезантацију да игра не може. Ипак је фудбал енглески шпорт, где се бескичмењацима не пружа прилика да мењају репрезентације као чарапе. Родина је само једна...

Држављанство да промени може, а за другу репрезантацију да игра не може. Ипак је фудбал енглески шпорт, где се бексичмењацима не пружа прилика да мењају репрезентације као чарапе. Родина је само једна...

Eh, pa nece biti da je tako. Eno ti Ibre;)
Uostalom sportisti ( narocito fudbaleri) bivaju uclanjeni u drugo drzavljanstvo dok si reko piksla.

Back