HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
jesam trovač....Da sam Crnogorac i visok 1,90+,pokušao bih da te ''otrujem''.8)
bio bi to samo neuspeli pokushaj... tako da nema za chim da zalish...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam trovač....Da sam Crnogorac i visok 1,90+,pokušao bih da te ''otrujem''.8)
Džabe to pričaš,Dollcevita gleda samo sebe.:winkoenta je da treba podržati žene koje hoće i mogu da rađaju da to i urade,i da se osećaju kao žene,da one mogu da nabave šta im treba,da se osećaju nečeg vredne i poštovane i da porodica ne oskudeva.
Ne, nego cu na tebe da gledam. Kako si mi samo plemenit i fin, ma dao bi cika sve za decicu.
Ja u ovom slucaju ne gledam na sebe, nista ne trazim ni od koga, samo konstatujem da je to pogresan nacin. Smatram da je to indirektan nacin da se zene vrate u kucu, umesto da se stimulisu da rade, zarade i same sebe izdrzavaju. Treba im pomoc, ali ne TAKVA. Rekoh da treba da se ukinu porezi, otvaraju vrtici, poveca deciji dodatak.
Sad ti, muskarcino, pricaj sta hoces. Predlog ti je u duhu stranke kojoj pripadas.![]()
Ja sam za to da zene rade i da za same sebe (i za mene ) zaradjuju...
I tako jedno 200000000000000000000 godina,pa smo onda kvit
ja sam da se zeni kupi audi ili mercedes pa da ne smara vishe![]()
i ljubavnika pride
da me ne cima za snoshku dok pijem pivo sa drugarima: )
Jadna tvoja zena, ako je uopste i imas... sa takvim mozgom...![]()
Moras odluciti da li zelis da radis ili ne ? (to je tvoje pravo -kao i pogibija za otadzbinu to ti niko ne moze usktratiti pa makar bila -i ZENA ) ?
![]()
Ma da,sve majke imaju između 20 i 30,i želju da rade...a to sa porezima,da,ne treba im dati pare,nego staviti Miškovića,Đelića i Đilasa za staratelje,a tebe za ministra za socijalna pitanja.Ne, nego cu na tebe da gledam. Kako si mi samo plemenit i fin, ma dao bi cika sve za decicu.
Ja u ovom slucaju ne gledam na sebe, nista ne trazim ni od koga, samo konstatujem da je to pogresan nacin. Smatram da je to indirektan nacin da se zene vrate u kucu, umesto da se stimulisu da rade, zarade i same sebe izdrzavaju. Treba im pomoc, ali ne TAKVA. Rekoh da treba da se ukinu porezi, otvaraju vrtici, poveca deciji dodatak.
Sad ti, muskarcino, pricaj sta hoces. Predlog ti je u duhu stranke kojoj pripadas.![]()
Upravo o ovome sam pisala... vise mozga imaju ovce mog dede, svih 24 zajedno...
Lakse je njima objasniti gde mogu da pasu a gde ne nego...:rolleyes:
S ovim se slažem,al' nema veze s temom.Tragedija ove zemlje nije materijalna beda već siromaštvo duha.
Karlito, deluješ da si se pogubio. Njen stav je razložan i razuman, a to što ti pričaš godi samo mojoj komšinici koja se odrekla perspektivne karijere sakupljača sekundarnih sirovina zarad rađanja dece zarad keširanja istih. Dece koju neće odgajati, vaspitati, lečiti ni školovati osim ukoliko joj za to ne bude plaćeno. Tragedija ove zemlje nije materijalna beda već siromaštvo duha.
Boli... i geler u butnoj kostiIstina boli![]()