- Poruka
- 4.953
Borka,to je tinejdžer,kad kaže akcija misli kladionica.![]()
yeah 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yeah 
Jeste to istina, ali ja ne nalazim da je loša ideja, šta više uvela bih neku vrstu majki "hranitelja" dok druge idu na posao... to umesto vrtića, recimo..... i ove bi dobijale dovoljno novca od države, a možda malo i od tih drugih majki, s tim što bih istu stvar dozvolila i muškarcima.Smeta mi sto se, na taj nacin, zene podsticu da ostanu u kuci, da budu samo majke i domacice. Pametnije bi bilo ulagati vise novca na vrtice, skinuti porez sa decje hrane i odece i slicno. Razumes?
), a ta ista osoba je OK s tim da sedi kući po ceo dan i brine o deci, onda treba da joj lepo plati "majčinstvo", pošto se mnogo, ali zaista mnogo ljudi poziva na belu kugu kao posledicu "pojave karijeristkinja" jer tobož žene neće da rađaju neg' da se zajebavaju.....Borka,to je tinejdžer,kad kaže akcija misli kladionica.![]()
Al' smo raspoloženi...ja reko' sad ćeš da me ''počastiš'' nekim zanimljivim atributom.

Čika Karlito, ne bih ja tako simpatičnom gospodinu u Vašim godinamaAl' smo raspoloženi...ja reko' sad ćeš da me ''počastiš'' nekim zanimljivim atributom.![]()

Čika Karlito, ne bih ja tako simpatičnom gospodinu u Vašim godinama![]()
Jeste to istina, ali ja ne nalazim da je loša ideja, šta više uvela bih neku vrstu majki "hranitelja" dok druge idu na posao... to umesto vrtića, recimo..... i ove bi dobijale dovoljno novca od države, a možda malo i od tih drugih majki, s tim što bih istu stvar dozvolila i muškarcima.
Dakle, ako država očekuje da neko rodi četvoro dece i da paralelno radi (pitaš, kako neke žene to mogu? Pa i ne mogu, stalno se žale, ja bih se prva žalila), a ta ista osoba je OK s tim da sedi kući po ceo dan i brine o deci, onda treba da joj lepo plati "majčinstvo", pošto se mnogo, ali zaista mnogo ljudi poziva na belu kugu kao posledicu "pojave karijeristkinja" jer tobož žene neće da rađaju neg' da se zajebavaju.....
Poenta je da rade, imaju super platu, da rode 4 deteta i da, (što je vrhunac) istovremeno stalno idu na aerobik i održavaju svoju liniju savršenom, jer je debela žena = ružna i lenja.
Mnogo očakuju, a nešto mora da pukne. Malo smo se nagojile, imamo lošije pozicije na poslu (generalno), a desilo se da je i manje dece..... e sad, našu dragu zemlju jedino pecka to sa decom, pa se jedino o tome i kenya, a ništa se konkretno ne radi na tom planu.
Htedoh da postavim temu u vezi "poreza na neženje", kakva odvratna seljoberska napaćena ideja od države da profitira na stvarima u koje je inače dužna ulagati novac!
Brak može da se podstiče, kao institucija, porodica kao osnov društva, ali da se nameće ne može i ne sme.

užas za šta se masa vas hvata
trčanje ujutru vam je vanvremenski napor.....
Ja i dalje ne kapiram kako alfa dominantni mužijak poput tebe može da ide u šoping kao neka strina :?
Elem, da mi je malo vojske, taman onih 6 meseci koji su vam još obavezni, da odmorim mozakužas za šta se masa vas hvata
trčanje ujutru vam je vanvremenski napor.....
Što ti, slutim... neće tako teško pastiJao ovde bi stvarno trebalo da se odmori mozak.![]()

@Ono prvo je imalo preneseno znacenje...
Sta je sa vojskom ratovima...
Ja mislim da bi trebalo "ukinuti: PRAVO vojske muskarcima...da samo zene idu u vojsku a i u ratove takodje
Meni je zaista zao zbog toga sto zen nikada nisu imale pravo da poginu za dobrobit muskaraca i za dobrobit svoje zemlje,bas sam se rastuzio

Jeste to istina, ali ja ne nalazim da je loša ideja, šta više uvela bih neku vrstu majki "hranitelja" dok druge idu na posao... to umesto vrtića, recimo..... i ove bi dobijale dovoljno novca od države, a možda malo i od tih drugih majki, s tim što bih istu stvar dozvolila i muškarcima.
Dakle, ako država očekuje da neko rodi četvoro dece i da paralelno radi (pitaš, kako neke žene to mogu? Pa i ne mogu, stalno se žale, ja bih se prva žalila), a ta ista osoba je OK s tim da sedi kući po ceo dan i brine o deci, onda treba da joj lepo plati "majčinstvo", pošto se mnogo, ali zaista mnogo ljudi poziva na belu kugu kao posledicu "pojave karijeristkinja" jer tobož žene neće da rađaju neg' da se zajebavaju.....
Poenta je da rade, imaju super platu, da rode 4 deteta i da, (što je vrhunac) istovremeno stalno idu na aerobik i održavaju svoju liniju savršenom, jer je debela žena = ružna i lenja.
Mnogo očakuju, a nešto mora da pukne. Malo smo se nagojile, imamo lošije pozicije na poslu (generalno), a desilo se da je i manje dece..... e sad, našu dragu zemlju jedino pecka to sa decom, pa se jedino o tome i kenya, a ništa se konkretno ne radi na tom planu.
Htedoh da postavim temu u vezi "poreza na neženje", kakva odvratna seljoberska napaćena ideja od države da profitira na stvarima u koje je inače dužna ulagati novac!
Brak može da se podstiče, kao institucija, porodica kao osnov društva, ali da se nameće ne može i ne sme.
Čika Karlito, ne bih ja tako simpatičnom gospodinu u Vašim godinama![]()

:wink:Čika Karlito, ne bih ja tako simpatičnom gospodinu u Vašim godinama![]()

**** ga,pričali smo o tome da postoje žene koje više vole porodicu od karijere...kako im pomoći u tome,a da pare namenjene njima i porodici ne budu promuljane,obezvređene i pokradene u ovoj i ovakvoj Srbiji?...Po meni je jedini način dati ih direktno ženama o kojima ovde govorimo i najpoštenije,a država nam na ime raznih lopovskih poreza otima mnogostruko više,nego što odvaja za porodicu i te pare političari daju direktno sebi!...Mi u BG vidimo lepe i sređene žene i devojke koje šetaju ulicama,a koliko ih je sa gomilom dece u Srbiji,i žive u bedi???Eto, ja se ne bih slozila s tobom da neko treba da placa majcinstvo i da zena treba da rodi 4 dece. To je prevelik napor, pomisli 4 puta izneti trudnocu, 4 puta se poroditi, 4 puta proci kroz sve sto sledi... Moje misljenje je da je odluka privatna i da nema drzava sta tu da trazi u smislu forsiranja nataliteta, kad ne moze da pomogne ni ovima koji vec zive u njoj. Koliko je nezaposlenih, koliko podstanara, koliko siromasnih, koliko mladih i skolovanih ljudi odlazi iz zemlje.... Treba prvo ovu decu podmiriti, pa razmisljati o nerodjenoj. Suvise je drzava siromasna da sad placa iz svoje kase hraniteljkama, a nije ni fer da ostale zene koje i rade i imaju decu, ucestvuju u tome.
To mogu Svedska, Svajcarska i Norveska...
Sto se tice vojske, treba uvesti profesionalnu vojsku. Zene su suvise fizicki slabe da moraju jos i to da preuzmu.
Dakle, sve u granicama. Radjati zeljenu decu i to onoliko koliko mozes da izdrzavas, a drzava treba da pomogne koliko moze, bez bilo kakvog nametanja.
Eto, ja se ne bih slozila s tobom da neko treba da placa majcinstvo i da zena treba da rodi 4 dece. To je prevelik napor, pomisli 4 puta izneti trudnocu, 4 puta se poroditi, 4 puta proci kroz sve sto sledi... Moje misljenje je da je odluka privatna i da nema drzava sta tu da trazi u smislu forsiranja nataliteta, kad ne moze da pomogne ni ovima koji vec zive u njoj. Koliko je nezaposlenih, koliko podstanara, koliko siromasnih, koliko mladih i skolovanih ljudi odlazi iz zemlje.... Treba prvo ovu decu podmiriti, pa razmisljati o nerodjenoj. Suvise je drzava siromasna da sad placa iz svoje kase hraniteljkama, a nije ni fer da ostale zene koje i rade i imaju decu, ucestvuju u tome.
Sto se tice vojske, treba uvesti profesionalnu vojsku. Zene su suvise fizicki slabe da moraju jos i to da preuzmu.
Dakle, sve u granicama. Radjati zeljenu decu i to onoliko koliko mozes da izdrzavas, a drzava treba da pomogne koliko moze, bez bilo kakvog nametanja.
Džabe to pričaš,Dollcevita gleda samo sebe.:winkAko drzava hoce da stimulise natalitet treba i da plati. I to ne 10k din vec nekuh 3-5000 eura, sto bi vec i bila neka pocetna pomoc.
oenta je da treba podržati žene koje hoće i mogu da rađaju da to i urade,i da se osećaju kao žene,da one mogu da nabave šta im treba,da se osećaju nečeg vredne i poštovane i da porodica ne oskudeva.Džabe to pričaš,Dollcevita gleda samo sebe.:winkoenta je da treba podržati žene koje hoće i mogu da rađaju da to i urade,i da se osećaju kao žene,da one mogu da nabave šta im treba,da se osećaju nečeg vredne i poštovane i da porodica ne oskudeva.

Pa to pričaju političari,a ne daju pare...šta tu nije jasno?chuj da se osecaju vredne i poshtovane, kakav si ti trovach bre...![]()

Džabe to pričaš,Dollcevita gleda samo sebe.:winkoenta je da treba podržati žene koje hoće i mogu da rađaju da to i urade,i da se osećaju kao žene,da one mogu da nabave šta im treba,da se osećaju nečeg vredne i poštovane i da porodica ne oskudeva.
pa i ti u prvom redu gledas sebe, zar ne? A drzava nam je hard kor. Gledam sad kako jedan prijatelj odlazi u Kanadu.. zna li on gde ce uopste. Kaze zna da je tamo -40 zimi
al eto imao je neki klik u mozgu i sad oce da ide i ne interesuje ga bas niko ni porodica ni drzava nista. A naravno da bi porodica trebala da mu je na prvom mestu, al eto njemu je profit.jesam trovač.kakav si ti trovach bre...![]()
...Da sam Crnogorac i visok 1,90+,pokušao bih da te ''otrujem''.8)Nisi me dobro razumela, ja se potpuno slažem sa tobom da je 4-oro dece veliki napor, al' ima ko bi hteo toliko da rodi..... i ako već država nameće "porez na neženje" i ako je već toliki pritisak na narodu zbog neke tobožnje bele kuge, onda država treba malo da izdvoji iz budžeta za tu svrhu, a ne još da nam nameće dažbine. Ja to govorim zbog ljudi koji kukaju o natalitetu, da se sama nešto pitam ne bih ni podsticala natalitet i još bih se zalagala za to da se natalitet smanji u zemljama u kojima je previsoka stopa. Ionako već nemamo šta da jedemo.Eto, ja se ne bih slozila s tobom da neko treba da placa majcinstvo i da zena treba da rodi 4 dece. To je prevelik napor, pomisli 4 puta izneti trudnocu, 4 puta se poroditi, 4 puta proci kroz sve sto sledi... Moje misljenje je da je odluka privatna i da nema drzava sta tu da trazi u smislu forsiranja nataliteta, kad ne moze da pomogne ni ovima koji vec zive u njoj. Koliko je nezaposlenih, koliko podstanara, koliko siromasnih, koliko mladih i skolovanih ljudi odlazi iz zemlje.... Treba prvo ovu decu podmiriti, pa razmisljati o nerodjenoj. Suvise je drzava siromasna da sad placa iz svoje kase hraniteljkama, a nije ni fer da ostale zene koje i rade i imaju decu, ucestvuju u tome.