lizanje guze

• Začetnik teme Začetnik teme gosst
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zakynthos:
Sta mislite o: kad devojka lize cmar decku

pazi vecina tipova to radi svojim devojkama posle odredjenog vremena provedenog u vezi...i to je meni sasvim normalna stvar...pritom je anus jaka erogena ona...znam da ce ovo zvucati sebicno i grozno ali ja to ne mogu i ne verujem da cu ikada moci da mu pruzim to zadovoljstvo...

TEODORA BG:
moze sve gore napisano ali pitaj ga majke ti ZASTO MU JE TO DRAZE OD PICE ILI USTA?nece valjda posle toga da te ljubi u usta?

...pa mozda zato sto te voli toliko da bi oblizao svaki deo tvog tela da moze...a pritom pouzdano znam da mnogi ljudi to vesto kriju....iz ko zna kojih konzervativnih ili drugih razloga....to uopste nije perverzija...mada perverzija je individualan pojam za svakog jel te...

Isto recimo kad ona lezi na ledjima... a ti kao dobijes zelju da joj izljubus guzu ili liznes ribicu... pa u trenucima strasti ne znas ni sta lizes... Inace uopste ne vidim zasto bi zenska guza nekom muskom bila fuj... Ma predigra ti je cudo...

....ne znam meni je to pacenichki! ...ja sa 20 metara kad vidim moju ribu,vec sam uzbudjen itd.,upravu
je Bliss ni ja ne bih mogao to da uradim devojci s'tim shto ona kad bi meni to uradila pomislio bi neshto
tipa...pojela je neke pechurke sluchajno ili LSD...tako neshto:). Generalno mislim da je to u vezi s'anusom bezveze.pozz.

sinnke:
To samo krelce pali i krelci rade. Po toj prici bi mogao i ziveti u otvoru za kanalizaciju i praviti sendvice od proliva od raznih vrsta izmeta psecih, macijih, zecijih, ***** od labuda itd.

Mada cuo sam da je izmet od sljuke delikates.

Ako uporedjujes svoj otvor sa otvorom kanalizacije onda se u potpunosti slazem sa tobom :!: :!: :!:

TEODORA BG:
moze sve gore napisano ali pitaj ga majke ti ZASTO MU JE TO DRAZE OD PICE ILI USTA?nece valjda posle toga da te ljubi u usta?

pa ako ti se gadi da te posle toga ljubi u usta onda se sledeci put pre toga operi, ili
budi fer i jednostavno mu kazi da nije cisto, jer se mozda i njemu gadi a glupo mu
da ti kaze .........................
tako sam ja to protumacila, inace ne znam koji drugi razlog za gadjenje bi mogao da postoji ........................
negde sam pokupila informaciju da kada se lepo opere (analni otvor) je cistiji od usta
t.j. da ima manje bakterija.......................
sta kazu ostali na to :confused:
koliko je to i dali je uopste moguce :confused:

MINI KONDIVINI:
pa ako ti se gadi da te posle toga ljubi u usta onda se sledeci put pre toga operi, ili
budi fer i jednostavno mu kazi da nije cisto, jer se mozda i njemu gadi a glupo mu
tako sam ja to protumacila, inace ne znam koji drugi razlog za gadjenje bi mogao da postoji ........................
negde sam pokupila informaciju da kada se lepo opere (analni otvor) je cistiji od usta
koliko je to i dali je uopste moguce :confused:[/Q

Ma daj gde moguce,to su samo price

MINI KONDIVINI:
koliko je to i dali je uopste moguce :confused:

Svaka cast za ono prvo,mada netreba im zameriti (mislim na one kojima je to fuj ) svaki covek je individua za sebe. Ukusi su razliciti,neko voli ovo a neko ono,pocevsi od klope pa na dalje. Ja licno OBOZAVAM lizanje,obostrano !!! I uopste predigru,dugu i raznovrsnu.

a sto se tice cistoce guze i usta...
sve sto izlazi na guzu uslo je na usta. Samo sto na guzu izlazi samo to a na usta ulaze jos gomile bakterija koje ni nestignu do guze nego se zadrzavaju u zive u pljuvacci.
mislim da nisam kompetentan da tvrdim sta je cistije... ali znam da je lizanje ribice i guze extra uzivanje i da to volim ponekad da radim i po 40 minuta dok mi vilica neutrne.

Ja to stvarno nikada nisam pobala ali je mojoj drugarici jedan decko objasnio da momci uglavnom ne dozvoljavaju devojci da prilazi njihovoj goozi jer se podsvesno ne osecaju dovoljno blisko sa njom da bi joj prepustili svaki deo tela...ali kada su potuuno opusteni i kada vole devojku ona onda moze da uradi sta god hoce sa njim...pa i da mu lize anus!I takodje je rekao da je osecaj jos bolji cak i od pushenja...I od tada se pitam da li to stvarno ima veze sa stepenom bliskosti...?

JOVANA

Vec smo mesec dana bili zajedno. Uglavnom se sve svodilo na "classsic рornstar" trpanje...
Tog popodneva mi je ushiceno javila da je polozila neki tezak ispit, da zeli svu noc da provede sa mnom, da zeli da joj radim sve sto mi padne na pamet.
Na brzinu sam isterao baku iz stana (tada je zivela sama, a ja sam koristio stan po potrebi), stavio pivo da se hladi, bio sam napaljen k`o sam djavo.
Nasli smo se u gradu, usli u prodavnicu carapa (one socijilasticke radnje), isprva joj bi malo neprijatno, zatim se opustila...
Sisata prodavacica u ranim 40-tim godinama, sa cvikerima i u rabljenim klompama koje su odzvanjale dok je prilazila Jovani da joj premeri sirinu kukova posto su halteri bili samo u
najmanjem broju, slucajno okrznu Jovanu po otekloj sisi, a kolenom dodirnu zategnute carape na
njoj... Boze, opet taj grc u stomaku, penis preti da izadje iz farmerki, stanje permanentne ejakulacije..Jedva sam se suzdrzao do kuce...
Usli smo, rukama sam je gotovo srusio na kolena, otkopcao slici stavio joj ga usta... Zabalavila ga je, uhvatila rukom za jaja, izvukla iz usta i presla kozuricom prekoglavica; siknuo je prvi mlaz po njenom licu, drugi, treci...
-Decko, pa sta je to bilo? Pravila se nevesta dok se bledunjava tecnost slivala i korila po njenoj faci.
-Ne sеri, ajde da jedemo i pijemo, odgovorih preko.
Pice i ice do sitnih sati uvek je dobar afrodizijak.
-Veceras cu da te obradim tako da ces zaboraviti na klasicnu jebacinu...
Imao sam 20 godina i mislio sam da sve znam, da najbolje јebem, da sve svrse za minut sa mnom, da obozavaju da mi puse ***** zato sto je tako medicinski savrsen ...
-Bas me zanima sta si smislila, o cemu se radi?
-To me je naucio jedan stariji cika koga sam mnogo volela i koga ne mogu da zaboravim. Nisam verovala da muskarcima moze nesto da prija vise od рusenja ili trpanja, ali iskustvo mi govori da je ovo nepreјebivo.
- Kаranje u bulju, pomislih da dominiram iskustvom, pa јebao sam bar 5 riba u bulju, draga moja!
-Ne lozi se, to je klasika!
Prestao sam da dosadjujem. Bacio sam se na gledanje njenih jakih nogu kako ulaze u crne carape,
kako joj halteri zatezu slabine i usecaju se u meso, grickao sam sitne bradavice izvlaceci joj
uzdahe... Mesio sam te sisеtine, mazio cvrste butine i povukao se na uzglavlje kreveta, seo i gledao kako puzi cetvoronoske ka meni... Vec nabrekao ud pocela je da рusi, onako klasicno, solidno, vrtela je guzicоm, te se nagnuh preko njenih ledja i prstima sam stimulisao njene debele
usmine, klitoris... Stavljao sam po 2, 3 prsta u razlokanu pizdu, vracao se na stipanje bradavica do bola, opkoracio je i stavio ***** u nju... Trpao sam je lagano, dubinski, bez naglih pokreta, zeleo sam da taj momenat traje vecno. Legla je na bok, kita je bila masna od sekreta i ulazila k`o od sale u ogromnu рizdu, lagano i duboko...
-Tako, samo lagano, hocu da osetim svaki cm...
Stavila mi je 2 prsta spojena u obliku slova V na koren penisa i lagano grejala stomak, drugom rukom je sirila svoje guzove tako da je glavic ulazio skroz do materice u jednom trenutku, a vec u drugom se setao po otvoru i klitorisu... Dugo smo se njihali u tom ritmu,
okrenuh je na ledja, podigoh joj noge visoko, stavih ceo u nju i poceh da cepam...
-Tako, sad najjace, podvriskivala je potpuno sludjena...
Zakucao sam se u nju dok se jos tresla, sekret mi je dolazio do butina, bio sam znojav i umoran...
-Sad ces ti da vidis mali, rekla je nezno, pljesnula me po guzi i nastavila: okreni se cetvoronoske!
-Nemoj slucajno da ti nesto padne na pamet, aludirao sam...
-Opusti se, bice ti ovo najjace svrsavanje u zivitu, bar do sada...
Mazila je me je po ledjima i guzovima, nezno, vlaznom rukom propustala jaja kroz prste, masirajuci
koren kite... A onda je pocela da me ljubi sireci mi guzove desnom, dok je levom masirala jaja.
Lizala je temeljno sve oko cmara, masirala ispod jaja, drkala kitu koja se toliko stvrdnula da je
vise nisam ni osecao... Ostio sam topli, vlazni jezik na cmaru, taj neopisivi osecaj blazenosti sirio
se mojim telom, uhvatila me je za jaja i povlaceci ih napred-nazad drkala udrvljenu kitu... Opet minuti lizanja, u stomaku raspad, testisi prepuni, podigao sam se, prisla mi je, ljubila po vratu
i lagano drkala kitu..
-Ajde decko, prskaj!
Uhvatio sam se za njenu sisu da ne padnem, prskao je kao smrk, disao sam tesko, bodrila me je...
Upalili smo svetlo. Lezao sam omamljen, bez snage.
--Nisi svrsio, nema sperme!
-Sta?
Pregledali smo krevet, bio je cist. Pogled ka zidu, jedno 3m od mesta
zlocina: slivale su se kapi niz beli krec...
-Mali, pa ti si lud!
-Znas valjda, rekoh smekerski, paleci cigaretu....

Priča je dobra, malo hm... direktno ispričana, ali ok. A što se teme tiče, šta god kome prija, ja navijam za to. Mada mislim da momci ne puštaju devojke blizu svoje guze jer misle da će ispati ****** ako priznaju da ih lizanje i sl. po guzi pali. Mada, kad se opuste (ili ukrute, kako se shvati) možeš da mu radiš šta oćeš, ne?

maryann:
Priča je dobra, malo hm... direktno ispričana, ali ok. A što se teme tiče, šta god kome prija, ja navijam za to. Mada mislim da momci ne puštaju devojke blizu svoje guze jer misle da će ispati ****** ako priznaju da ih lizanje i sl. po guzi pali. Mada, kad se opuste (ili ukrute, kako se shvati) možeš da mu radiš šta oćeš, ne?
Ko kaže mogu ribe da mi ližu šta vole, pod uslovom da me ne zasmeju,onda me to golica!

Back