JOVANA
Vec smo mesec dana bili zajedno. Uglavnom se sve svodilo na "classsic рornstar" trpanje...
Tog popodneva mi je ushiceno javila da je polozila neki tezak ispit, da zeli svu noc da provede sa mnom, da zeli da joj radim sve sto mi padne na pamet.
Na brzinu sam isterao baku iz stana (tada je zivela sama, a ja sam koristio stan po potrebi), stavio pivo da se hladi, bio sam napaljen k`o sam djavo.
Nasli smo se u gradu, usli u prodavnicu carapa (one socijilasticke radnje), isprva joj bi malo neprijatno, zatim se opustila...
Sisata prodavacica u ranim 40-tim godinama, sa cvikerima i u rabljenim klompama koje su odzvanjale dok je prilazila Jovani da joj premeri sirinu kukova posto su halteri bili samo u
najmanjem broju, slucajno okrznu Jovanu po otekloj sisi, a kolenom dodirnu zategnute carape na
njoj... Boze, opet taj grc u stomaku, penis preti da izadje iz farmerki, stanje permanentne ejakulacije..Jedva sam se suzdrzao do kuce...
Usli smo, rukama sam je gotovo srusio na kolena, otkopcao slici stavio joj ga usta... Zabalavila ga je, uhvatila rukom za jaja, izvukla iz usta i presla kozuricom prekoglavica; siknuo je prvi mlaz po njenom licu, drugi, treci...
-Decko, pa sta je to bilo? Pravila se nevesta dok se bledunjava tecnost slivala i korila po njenoj faci.
-Ne sеri, ajde da jedemo i pijemo, odgovorih preko.
Pice i ice do sitnih sati uvek je dobar afrodizijak.
-Veceras cu da te obradim tako da ces zaboraviti na klasicnu jebacinu...
Imao sam 20 godina i mislio sam da sve znam, da najbolje јebem, da sve svrse za minut sa mnom, da obozavaju da mi puse ***** zato sto je tako medicinski savrsen ...
-Bas me zanima sta si smislila, o cemu se radi?
-To me je naucio jedan stariji cika koga sam mnogo volela i koga ne mogu da zaboravim. Nisam verovala da muskarcima moze nesto da prija vise od рusenja ili trpanja, ali iskustvo mi govori da je ovo nepreјebivo.
- Kаranje u bulju, pomislih da dominiram iskustvom, pa јebao sam bar 5 riba u bulju, draga moja!
-Ne lozi se, to je klasika!
Prestao sam da dosadjujem. Bacio sam se na gledanje njenih jakih nogu kako ulaze u crne carape,
kako joj halteri zatezu slabine i usecaju se u meso, grickao sam sitne bradavice izvlaceci joj
uzdahe... Mesio sam te sisеtine, mazio cvrste butine i povukao se na uzglavlje kreveta, seo i gledao kako puzi cetvoronoske ka meni... Vec nabrekao ud pocela je da рusi, onako klasicno, solidno, vrtela je guzicоm, te se nagnuh preko njenih ledja i prstima sam stimulisao njene debele
usmine, klitoris... Stavljao sam po 2, 3 prsta u razlokanu pizdu, vracao se na stipanje bradavica do bola, opkoracio je i stavio ***** u nju... Trpao sam je lagano, dubinski, bez naglih pokreta, zeleo sam da taj momenat traje vecno. Legla je na bok, kita je bila masna od sekreta i ulazila k`o od sale u ogromnu рizdu, lagano i duboko...
-Tako, samo lagano, hocu da osetim svaki cm...
Stavila mi je 2 prsta spojena u obliku slova V na koren penisa i lagano grejala stomak, drugom rukom je sirila svoje guzove tako da je glavic ulazio skroz do materice u jednom trenutku, a vec u drugom se setao po otvoru i klitorisu... Dugo smo se njihali u tom ritmu,
okrenuh je na ledja, podigoh joj noge visoko, stavih ceo u nju i poceh da cepam...
-Tako, sad najjace, podvriskivala je potpuno sludjena...
Zakucao sam se u nju dok se jos tresla, sekret mi je dolazio do butina, bio sam znojav i umoran...
-Sad ces ti da vidis mali, rekla je nezno, pljesnula me po guzi i nastavila: okreni se cetvoronoske!
-Nemoj slucajno da ti nesto padne na pamet, aludirao sam...
-Opusti se, bice ti ovo najjace svrsavanje u zivitu, bar do sada...
Mazila je me je po ledjima i guzovima, nezno, vlaznom rukom propustala jaja kroz prste, masirajuci
koren kite... A onda je pocela da me ljubi sireci mi guzove desnom, dok je levom masirala jaja.
Lizala je temeljno sve oko cmara, masirala ispod jaja, drkala kitu koja se toliko stvrdnula da je
vise nisam ni osecao... Ostio sam topli, vlazni jezik na cmaru, taj neopisivi osecaj blazenosti sirio
se mojim telom, uhvatila me je za jaja i povlaceci ih napred-nazad drkala udrvljenu kitu... Opet minuti lizanja, u stomaku raspad, testisi prepuni, podigao sam se, prisla mi je, ljubila po vratu
i lagano drkala kitu..
-Ajde decko, prskaj!
Uhvatio sam se za njenu sisu da ne padnem, prskao je kao smrk, disao sam tesko, bodrila me je...
Upalili smo svetlo. Lezao sam omamljen, bez snage.
--Nisi svrsio, nema sperme!
-Sta?
Pregledali smo krevet, bio je cist. Pogled ka zidu, jedno 3m od mesta
zlocina: slivale su se kapi niz beli krec...
-Mali, pa ti si lud!
-Znas valjda, rekoh smekerski, paleci cigaretu....