- Poruka
- 37.122
63' Najbolja šansa za Junajted!
Džošua Zirkze je dobio vazdušni duel i šutirao glavom posle centaršuta Markusa Rašforda.Piše se najbolja šansa za Junajted, ali je i ovo lako odbranio Alison Beker.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo za Liverpul (pobeda) ili za moju ideju za reportažu uživo utakmica ?Alal vera!
Oba. Mada ipak više zbog pobede Liverpula.Jel ovo za Liverpul (pobeda) ili za moju ideju za reportažu uživo utakmica ?
Imaju itekako dobru šansu mada Mančester siti je ipak .. boljiOba. Mada ipak više zbog pobede Liverpula.
Odličan početak sezone, bilo bi jako lepo da tako i nastave pa da se bore i za titulu a ne samo za top 4.
Ja ne znam ikog da ce ovaj raspali mancester pratiti pa i danasDobro došli
Ovde ćemo ispratiti sva dešavanja sa najvećeg derbija engleskog fudbala između Mančester junajteda i Liverpula.
Dosadašnji rezultati
Mančester u prva dva kola je upisao po pobedu i poraz. Crveni đavoli su slavili u prvom kolu protiv Fulama sa 1:0, dok su u drugom nesrećno poraženi od Brajtona 2:1.
Liverpul je iskoristio malo lakši raspored, pa je u uvodnom meču nove sezone u Premijer ligi bio bolji od novajlije Ipsviča sa 4:0, a u drugom je bez problema na svom terenu bio bolji od Brentforda.
Šta je bilo prošle sezone
U prvenstvu je na Enfildu bilo 0:0, a na Old Trafordu 2:2, dok su u FA kupu Crveni đavoli slavili u četvrtfinalu tek posle produžetaka
Ima nas .. ne briniJa ne znam ikog da ce ovaj raspali mancester pratiti pa i danas