Rafa: Kujt je ključ
Menadžer Liverpula Rafa Benitez smatra da je ključ dobrih igara Liverpula ove sezone Dirk Kujt.
Neumorni fudbalski radnik je bukvalno svuda po terenu, a neretko se i upisuje u listu strelaca, samo pitajte Mančester Siti
"On je prosto neverovatan timski igrač. Ove sezone, pored toga, daje dosta golova i mislim da je najvažniji šraf u Liverpulu. Neverovatno je sa kolikim entuzijazmom prilazi svakom danu, svakom treningu, svakom meču. On nije kao Džerard i Tores, koji su zvezde, već radi one prljave poslove, koje vide i cene samo treneri", rekao je Španac.
Liverpul trenutno deli prvo mesto sa Čelsijem na tabeli Premijer lige, a u Ligi šampiona ima maksimalnih šest bodova.
-----------------
Mozda Kuyt radi te prljave poslove koje ja kao navijac ne vidim, ali ono sto vidim je da ponekad na terenu deluje ko luda nasta, a Man City nemam sta da pitam uterao im je jedan gol a po Rafi ispada kao da im je dao 10, sto bi nas narod rekao:jedna lasta ne cini prolece, a tih dosta golova ne merem da se setim, koliko mene pamcenenje sluzi on je ove sezone dao svega 3 gola (1PL i 2 CL) e ako zbog ova 3 gola treba da mu se

onda Stevi i Nandu treba da ljubimo bulju... Rafo ili menjaj dioptriju ili mi reci koju si igricu igrao pa je Kuyt bio heroj...