u nedelju u 17h a prenos je na medijskom javnom servisu srbije...
Mislis na medijskom javnom wc srbije
Nego da se vratim danasnjem mecu protiv Arsenala....
Liverpool (from): Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Arbeloa, Gerrard, Alonso, Mascherano, Babel, Benayoun, Crouch, Kuyt, Torres, Voronin, Itandje, Lucas, Hobbs.
Nakon sokantnog poraza u Istanbulu, mi smo na pragu eliminacije iz Lige sampiona. Iako smo na pocetku sezone delovali da cemo ove godine konacno moci ravnopravno da ucestvujemo u borbi za titulu, mi smo vec u ozbiljnom zaostatku za vodecim Arsenalom i mec na Anfieldu nam je idealna prilika da smanjimo zaostatak i ostanemo u trci za trofej.
Prethnodnih godina smo titule gubili na gostovanjima, ove sezone medjutim problem je na Anfieldu. Gotovo neverovatno zvuci podatak da smo ove sezone na svom stadionu pobedili samo slabasni Derby. Benitez ce taj problem morati da resi i to hitno, na njegovu zalost resenje problema otezavaju povrede i losa forma glavnih igraca. Posle povrede Gerrard ne lici na sebe. Torres je neizvestan za duel sa Gunnersima, a i ako uspe da se oporavi treba se setiti da je van treninga vec dve nedelje, Agger je povredjen, a Hypia je totalno van forme pa i u odbrani ima problema i licno mislim da mu je mesto u napadu, jer ako ovako nastavi da nam daje golove bice nas najbolji strelac. Poslednja vest je da je i Pennant povredjen.
Arsenal sa druge strane na Anfield dolazi na krilima rekordne pobede u Ligi sampiona i u odlicnoj formi su i puni samopouzdanja.
Prosle godine smo na Anfieldu bili demolirani, pa ce Wengerovi klinci ove sezone imati i dodatnu motivaciju. Benitez je majstor da postavi taktiku u vaznom mecu i odigra na rezultat. Sredina naseg tima ce sigurno biti cvrsca nego obicno, za ovakve meceve je jednostavno neophodno iskustvo koje Arsenal jednostavno nema i ocekujem da ce da zabeleze i svoj prvi poraz ove sezone.
Mislim da cemo da ih demoliramo tj ocekujem rezultat 3:1.