Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Salah i naredne sezone u Liverpulu​


1653496747003.png


Egipatski fudbaler Mohamed Salah izjavio je danas da će ispoštovati poslednju godinu ugovora sa Liverpulom, i da će i sledeće sezone nositi dres engleskog kluba.

„Ne želim da pričam o ugovoru. Ostajem sledeću sezonu, to je sigurno, za dalje ćemo da vidimo“, rekao je on na konferenciji za novinare, tri dana uoči finala Lige šampiona, u kom će Liverpul igrati protiv Real Madrida.

Salahu, koji je u Livrepul stigao 2017, ugovor sa „Redsima“ ističe na kraju naredne sezone. Pregovori o produženju saradnje za sada nisu bili uspešni.


„Ne želim da budem sebičan. Ovo je veoma važna nedelja za tim. Želim da kapiten Henderson ponovo podigne trofej Lige šampiona“, rekao je Salah.

Liverpul je ove sezone osvojio FA i Liga kup, a u prvenstvu je zauzeo drugo mesto, iza šampiona Mančester sitija.

https://www.danas.rs/sport/salah-i-naredne-sezone-u-liverpulu/
 
Nadam se da će napokon dovesti normalnog napadač pravu 9-ku i kreativca na sredini terena.
Inače Mane ide izvesno, verovatno Bajern. Sad je vreme da se dreši kesa za jaku klasičnu 9-ku imamo krila i polušpiceva za izvoz.

Salah...pa ako ne želi da produži ugovor valjda je toliko čovek da kaže da neće i da se pravi transfer a da ne čeka da ode kao slobodan igrač. Ako njemu Liverpul nije dao mnogo onda ne znam kome je. Ne ide mi to nikako uz njega, sve mislim da će potpisati do polusezone ali opet...znaj ga naročito kad se menadžeri umešaju.
 

Liverpul traži izvinjenje francuske vlade​


1654008566373.png


Predsednik fudbalskog kluba Liverpul Tom Verner zatražio je danas izvinjenje od francuske vlade, nakon ocene da su za kašnjenje finala Lige šampiona u Parizu krivi navijači engleskog kluba.​


Subotnje finale između Real Madrida i Liverpula (1:0), kasnilo je 35 minuta, a francuske vlasti saopštile su da su za to odgovorni navijači Liverpula sa falsifikovanim ulaznicama.
Francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera optužila je u ponedeljak Liverpul da je ostavio svoje pristalice bez nadzora, za razliku od španskog kluba.
Verner je uputio pismo ministarki, u kojem je izrazio "nevericu" zbog nedokazanih optužbi, pre nego što je Evropska fudbalska unija (Uefa) otvorila nezavisnu istragu.
"Vaši komentari su neodgovorni, neprofesionalni i apsolutno ne poštuju hiljade emocionalno povređenih navijača", dodao je on.
On je takođe osudio strategiju kojom se krivica pripisuje navijačima.
"U ime svih navijača koji su doživeli noćnu moru, tražim od vas izvinjenje i potvrdu da će francuske vlasti i Uefa dozvoliti nezavisnu i transparentnu istragu.
Uefa je u ponedeljak saopštila da će omogućiti nezavisnu istragu o događima pred finalni meč.

https://novimagazin.rs/sport/273856-liverpul-trazi-izvinjenje-francuske-vlade
 

Back
Top