Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
psv.jpg
liverpool.jpg

PSV EINDHOVEN vs LIVERPOOL
Liga Sampiona cetvrtfinale - 1 utakmica
Utorak 3 April 2007
Stadion Filips, Ajdhoven
20:45 (snimak u 00:20 na B92)

@Jeka

Hvala za avatare(možda ću neki od njih i uzeti), ali mi je ipak Žile omiljeniji igrač od Anrija(što ne znači da ne volim i njega)

@crni lepotan

Venger kaže da za tim ne igraju pasoši, nego kvalitetni igrači. Takođe je rekao da nema nameru da kupuje Engleze ako nisu dovoljno dobri(što žele FA i sportska javnost), jer ako on uzme lošeg Engleza neće pomoći reprezentaciji a klub će oslabiti. I vi ste optuženi da stvarate malo mladih engleskih igrača, tako da...

Novi vlasnici trofejnog engleskog premijerligasa Dzordz Dzilet i Tom Hiks obecali su Benitezu 60 miliona evra za angazovanje igraca u predstojecem letnjem prelaznom roku.
Engleski novinari tvrde da je dogovor o navedenoj sumi postignut posle prvenstvene pobede Liverpula nad Arsenalom od 4:1 i da su novi vlasnici kluba uvereni da ce tim sa "Enfilda", po vrednosti budzeta za pojacanja, konacno stati uz rame Mancester junajtedu i Celsiju.
"Razgovarali smo o buducnosti kluba i postigli dogovor. Perspektiva kluba je briljantna i ja sam vrlo zadovoljan zbog toga", izjavio je Benitez, koji ce sada dobiti dvostruko vise novca za pojacanja nego sto je imao ove sezone.
Na listi zelja 47-godisnjeg trenera nalaze se Dani Alves iz Sevilje, prvotimac Valensije David Vilja i napadac Barselone Samjuel Eto.
Takodje, planirano je da Liverpul produzi ugovore sa najvecim zvezdama tima, kao sto su Stiven Dzerard, Dzejmi Karager i Cabi

Kapiten Liverpula Stiven Dzerard od utorka je klupski rekorder po broju golova postignutih u Ligi sampiona. Sa prvog mesta pomerio je legendarnog Velsanina Jana Rasa, koji je tokom 15 sezona provedenih na Enfild Roudu postigao 14 golova u elitnom evropskom klupskom takmicenju.
Dzerard je na utakmici cetvrtfinala Lige sampiona protiv PSV Ajndhovena postigao prvi pogodak za svoj tim, njegov petnaesti u Ligi sampiona, a u nastavku utakmice Dzon Arne Rise i Piter Krauc su sa jos dva gola dotukli Holandjane.
"Malo mi je neprijatno sto sam srusio rekord Jana Rasa. On je legenda Enfilda i kada sam ga gledao kao decak nisam mogao ni da sanjam da ću bilo kada dati vise golova od njega. Polaskan sam, ali mnogo je vazniji dobar rezultat koji smo ostvarili u Holandiji. Odigrali smo dobro i ako tako nastavimo imaćemo odlicne sanse da osvojimo Ligu sampiona", rekao je Dzerard.
Razloga za slavlje imao je i Dzejmi Karager, koji je postavio klupski rekord po broju nastupa u evrokupovima.
"Srusili smo neke rekorde, sto je veoma pozitivno za klub i za igrace. Zelimo da Stiven nastavi da trese mreze i da Dzejmi odigra jos dosta utakmica, a najvise, naravno, da nastavimo da pobedjujemo. Bilo bi savrseno ako bismo uspeli da osvojimo Ligu sampiona. To sto je Dzerard dao toliko golova na poziciji veznog igraca, mnogo govori o nasem timu", rekao je menadzer Liverpula Rafael Benitez.

Impresionirani partijom koju je Liverpul pruzio na gostovanju u Ajndhovenu, gde je pobedio domaci PSV rezultatom 3:0, britanski bukmejkeri postavili su cetu Rafe Beniteza na prvo mesto liste favorita za osvajanje Lige sampiona.
Na cetiri funte ulozene na Liverpul, sledi premija od 11 funti, ukoliko tim sa Enfilda postane sampion Evrope.
U slucaju da Liverpul ipak ne uspe, "Vilijam Hil" smatra da najvece sanse za uspon do trona imaju druga dva predstavnika Engleske, Celsi (1:3) i Mancester Junajted (3:10), koji u sredu uvece tek igraju prve meceve cetvrtfinala protiv Valensije, odnosno Rome.
Za trijumf ekipe Bajerna nudi se odnos 2:13, Valensije 1:9, Rome 1:11, a Milana 1:12. Sanse PSV-a da se posle teskog poraza na svom terenu domogne titule procenjene su na 1:200.
"Vilijam Hil" takodje nudi opkladu da ce se u finalu suociti dva engleska tima (4:5) i da ce se Liverpul, Celsi i Mancester svi plasirati u polufinale (10:11).

ivanae:
MEĐUSOBNI SUSRETI:
Nov 22, 2006 UEFA Champions League Liverpool PSV 2 - 0
Sep 12, 2006 UEFA Champions League PSV Liverpool 0 - 0

znam ja to nego jel ima tradicija medjusobnih susreta u nekoj daljoj istoriji
npr Liverpul nikad nije izgubio na Nou Kampu kad je u pitanju Barsa

inace odigrali smo impresivno protiv desetkovanog PSV-a
trebalo bi da smo prosli u polufinale
tamo bijemo Valensiju
i ako neko od Italijana udje u finale garantovano osvajamo

crni lepotan:
znam ja to nego jel ima tradicija medjusobnih susreta u nekoj daljoj istoriji
npr Liverpul nikad nije izgubio na Nou Kampu kad je u pitanju Barsa
Pa protiv PSV nisam uspela da nadjem sem ovog gore sto sam stavila...
A sto se tice Barse, ovo su njihovi medjusobni susreti...
BARCELONA - LIVERPOOL (LS 01/02) 0-0, 1-3
BARCELONA - LIVERPOOL (KUP UEFA 1/2 F 00/01) 0-0, 0-1
BARCELONA - LIVERPOOL (KUP UEFA 1/2 F 75/76) 0-1, 1-1

Samjuel Eto izjavio je da voli Liverpul ali da ne razmislja o odlasku iz Barselone...
"Svidja mi se hrabrost igraca Liverpula, imaju veliko crveno srce. To su pokazali na mecu sa nama. Na oba meca igrali su veoma dobro. Odlicno se brane i veoma su organizovani. Dopada mi se kako igra Dzerard. Mnogo trci, sve radi veoma dobro. Trenutno je najbolji engleski igrac", rekao je Eto.
"Pratim engleski fudbal. Svidja mi se sto je publika odmah do terena i sto su stadioni uvek puni. Kada smo igrali na Enfildu bilo je veoma bucno i culo se mnogo razlicitih navijackih pesama. Fudbal je drugaciji u Engleskoj, ima posebno mesto u srcima navijaca", izjavio je Samjuel Eto.

Back