Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dagliš ne brine za posao

Menadžer Liverpula izjavio da češći dolasci vlasnika kluba iz Amerike nemaju nikakve veze sa njegovim radom.
keni78239020120303213522.jpg

Vlasnik Liverpula Džon Henri posetio je "Enfild" već drugi put ove nedelje, a iako je to neuobičajeno, menadžer Keni Dagliš uverava da to sa njim i njegovim radom nema nikakve veze.

"Pričam sa vlasnicima uvek i o svemu, ali i o običnim, normlnim stvarima. Mi se jedni drugima ne mešamo u posao. Svi smo deo kluba, ali svako ima svoja zaduženja.

Kada ste vlasnik naravno da vas interesuje kako rade zaposleni i šta misle. Ne vidim ništa čudno i neobično u tome." rekao je Dagliš.

Liverpul ima slabu sezonu u Premijer Ligi i beleži rezultate ispod svih očekivanja.
Međutim klub je uspeo da se domogne trogeja u Karling Kupu, a plasirao se i u finale FA Kupa, gde će se susresti sa Čelzijem.

U sledećem kolu Premijer lige "Redsi" igraju protiv Vest Bromvič Albiona u nedelju.

Sportske.net
 
imate duplo slabiju ekipu od Mancester Sitija, Mancester Junajteda, slabiji od Arsenala i tu ste nedje sa nama, vi imate Suareza, mi Matu, pa vidi ti plus-minus, al i dalje smo bolji. Isto bih rekla da ste slabiji od Totenhema za nijansu,Njukasl iznenadjuje ove sezone maksimalno, Everton standardan ka vazda + Mojs...dakleM, sasvim zasluzujete vasu poziciju ...osvojili ste Karling Kup, prvi trofej jos od cini mi se onog FA Kupa i u igrate finale (koji necete osvojiti :mrgreen:) .
Dakle,molila bih vas da se ne zalite :D .TU ste dje jeste, i to je sada realno . Takva je situacija generalno u PL.
drsh' te se daglisha k'o pijan plota. jeste da forsira tvrd fudbal i nije inventivan al s obzirom da vam dzerard i nije nesto u formi i razne stvari koje su vas zadesile...
za 2 -3 sezone bicete nazad u prvih cetiri, a ako se desi neka revolucija,ko zna, mozda cete se prije vi vratiti no celzi.
 
Poslednja izmena:
Saro,najbolje od cele ove brlje od teksta si nam napisala na samom kraju - "celzi" malim slovima što je apsolutno tačno jer ste mali klub,nikakve tradicije.
Žao mi je,uvek sam ali uvek bio na strani enlgleskih klubova kada igraju po Evropi ali sa vama uvek ali uvek pravim izuzetak :twisted:
 
Kol neće nazad na Enfild

Džo Kol, "zaboravljeni" fudbaler Liverpula, srećan je u Francuskoj i ne želi da se vraća nazad u Englesku.
joe-cole-00681988020120418181204.jpg

Kol trenutno nastupa kao pozajmljeni igrač francuskog Lila, ističe da bi vrlo rado ostao u Francuskoj i po isteku pozajmice.

Iako je na početku imao određenih problema, presvega sa jezikom, engleski fudbaler ističe da je izuzetno zadovoljan u svom klubu sa kojim bi vrlo rado produžio saradnju.

„Voleo bih da ostanem ovde, ali ta odluka nije u mojim rukama.“

„Još uvek nisam razgovarao ni sa kim iz Liverpula, čekam da mi se jave. U Francuskoj sam srećan, ponovo igram u dobroj formi, navijači me vole i zaista ne žlim da se vraćam na Enfild. Jedina stvar koja mi nedostaje je atmosfera Premijer Lige. Sve ostalo je isto.“, ističe Kol.

Koliko mu je dobro u Francuskoj svedoči i činjenica da je spreman da se odrekne visokih primanja kako bi ostao u Lilu.

„Finansijski aspekt jeste bitan, ali nije presudan. Uživam na terenu, želim da igram i to je jedino važno.“, ističe on.

Sportske.net
 
Džerard: "Jednostavno smo loši"

"Crveni" su osvojili Karling Kup i igraju finale FA kupa, ali to je slaba uteha za kapitena Liverpula.

Stiven Džerard je svestan da je ligaška sezona njegovog tima bila katastrofalna.

"Znamo da je naša forma u ligi bila jednostavno loša, posebno u drugom delu sezone. Želimo sada da se skoncentrišemo na FA Kup i meč protiv Čelsija", rekao je Džerard.

Liverpul je trenutno osmi na tabeli Premijer lige i ima 46 osvojenih bodova ove sezone.

Sportske.net

More :dash::dash::dash:
 
Kajt i Kalu hoće u Fejnord

Fudbaleri rivalskih klubova u Premijer ligi izgleda su našli zajednička interesovanja. Naime, Salomon Kalu i Dirk Kajt mogli bi na kraju tekuće sezone da se presele u holandski Fejnord pošto su obojica potvrdila da su zainteresovani za realizaciju transfera.
kajt79926020120323135957.jpg

Salomon Kalu i Dirk Kajt nalaze se u identičnoj situaciji u dva različita kluba. Obojica imaju ugovore sa svojim ekipama do kraja tekuće sezone a svi su izgledi da ni jedan ni drugi neće dobiti nove ponude od strane Čelsija odnosno Liverpula.

U takvoj situaciji njima bi bile odrešene ruke u pronalaženju nove sredine a u izjavi za holandske medije reprezentativac Obale Slonovače potvrdio je da je u kontaktu sa Kajtom koji ga je pozvao da mu se pridruži od naredne sezone u Fejnordu.

"Fejnord je najrealnija opcija. Dirk mi je rekao da obojica moramo da se vratimo u Fejnord ali bih ja želeo da još malo ostanem na "ostrvu". Što se tiče Kajta, on je siguran u svoju odluku da će se vratiti na kraju sezone" rekao je Salomon Kalu.

Inače, Kalu je u poslednje vreme bio povezivan sa Totenhemom dok je za Kajta bio zainteresovan bundesligaš Hamburg.

Sportske.net
 
Akvilani pakuje kofere...

Fudbaler Milana Alberto Akvilani će se, po svemu sudeći, definitivno vratiti u Luverpul na kraju sezone.
akvilanivelika78039120120301124923.jpg

Akvilani je u Milan stigao prošlog leta kao pozajmljeni igrač Liverpula od kada je nakupio 21 nastup u dresu rosonera.

Italijan u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu koja bi se automatski aktivirala onoga trenutka kada Akvilani odigra 25 ligaških mečeva.

Ipak, na osnovu trenutne situacije, može se zaključiti da Milan neće otkupiti ugovor italijanskog fudbalera, što je potvrdio i otac Alberta Akvilanija.

„Sumnjam da će Milan odlučiti da aktivira klauzulu, da stvarno želi to bi se do sada i desilo. Verujem da će se Alberto vratiti u Liverpul grad u kome mu je bilo izuzetno prijatno od samog dolaska.“, rekao je Akvilani senior.

Inače, povodom Akvilanijevog slučaja se danas oglasio i trener Crvenih Keni Dalgliš koji je rekao da će Alberta dočekati raširenih ruku i dodao da Italijan ima budućnost u engleskom klubu.

Sportske.net
 
Anćeloti potvrdio interesovanje za Suareza

Trener Pari Sen Žermena potvrdio je ono o čemu se prethodnih nedelja dosta govorilo. Želja da se Luis Suarez dovede u pariski klub postoji, a da li će transfer biti realizovan ostaje da se vidi tokom letnjeg prelaznog roka.
suarez78542020120307110349.jpg

U februaru ove godine govorilo se o tome da Pari Sen Žermen ozbiljno razmatra mogućnost kupovine urugvajskog napadača. Tada je Suarez bio pod suspenzijom od osam mečeva i sve je ukazivalo na to da bi do dogovora Liverpula i Parižana moglo da dođe.

Nedavna izjava trenera francuske ekipe ponovo je pokrenula pitanje koje je na kratko vreme stavljeno po strani. Na konferenciji za medije Anćeloti je upitan da li bi želeo da vidi Suareza u svom timu na šta je on potvrdno odgovorio.

"Suarez je sjajan igrač, naravno da bih voleo da ga vidim u dresu tima koji vodim" rekao je tom prilikom Karlo Anćeloti.

Bivši trener Čelsija i Milana tom prilikom potvrdio je da će Floran Maluda biti prvo pojačanje Pari Sen Žermena na leto pošto je prethodni pokušaj da se obezbede usluge ovog Francuza bio neuspešan.

Anćelotijeva ekipa trenutno se nalazi na drugoj poziciji u francuskom šampionatu i do kraja prvenstva predstoji im neizvesna borba sa Monpeljeom za trofej u domaćem prvenstvu.

Sportske.net
 
Dagliš: "Ma, samo da pobedimo"

Menadžer Liverpula ističe da su njegovi puleni izgubili pregršt utakmica kada su bili dominantni na terenu i da ne bi imao ništa protiv da situacija protiv "Kanarinaca" bude obrnuta.
dagliskeni79489020120318201819.jpg

Uoči gostovnja u Noriču menadžer Liverpula Keni Dagliš očekuje dobrar rezulatat, kao bitan stimulans pred najvažniji meč ove sezone - finale FA Kupa.

"Želimo da pobedimo, pa makar i ne igrali dobro. Cilja nam je da dobijemo što više iz svakog meča. Neophodno je da ostvarimo što je moguće više pobeda ne samo zbog bodova, već i zbog renomea kluba i navijača. Uvek sebi moramo da postavimo najviše ciljeve. Mislim da nam je igra a željenom novou, ali ne i rezultati. Na previše mečeva smo gubili bodove dosta naivno, tako je bilo i protiv Noriča na našem terenu.

Sada se nadam da će biti drukčije. Norič je ekipa koja možda nema zvučna imena, ali su veoma jaki kao tim i igraju sa puno samopouzdanja. I mi moramo na taj način da pristupimo utakmici." rekao je Dagliš.

U slučaju pobede, Norič bi se izjednačio sa Liverpulom po broju osvojenih bodova.

Sportske.net

Znam samo da cu umesto 90 minuta kidanja zivaca sa vama, otpelati u jednu relaxing setnju...
 

Back
Top