Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Liverpul ne odustaje od Subotića

Keni Dalgliš ima mnogo problema sa odbranom Liverpula. "Crveni" se raspitali za cenu Nevena Subotića.

Kako prenosi časopis "Pipl", Liverpul se već raspitao za usluge srpskog reprezentativca iz redova Borusije Nevene Subotića.

Međutim, Srbin je "digao nos" kada je u pitanju prelazak u Liverpul.

"Crveni" su imali mnogo problema u defanzivnoj liniji na utakmicama u predsezoni, stoga, Keni Dalgliš želi još jednog kvalitetnog centralnog beka u svojim redovima.

Subotić je na radaru Liverpula već duže vreme, pa su Englezi upitali čelnike Borusije Dortmund za cenu srpskog fudbalera.

Sportske.net

Pa koliko sam ja obavestena on se pozalio Kingu na bol u butini, a posto Kenny nije zeleo da rizikuje odmah ga je izveo iz igre i poslao u svlacionicu... a koja povreda i koliki stepen povrede je u pitanju znace se tek sutra posle snimanja....

Nece moci da igra protiv crne macke, a postoje sanse da se vrati za drugi mec protiv Arsenal.

Liverpul pojačava odbranu, stiže Skot Dan

Keni Dalgliš nastavlja da pojačava svoju ekipu za narednu sezonu i ne odustaje od svoje “domaće” politike. Britanski mediji danas bruje o tome da je Skot Dan na putu za Enfild.

Liverpul je očigledno pretekao brojne klubove zainteresovane za defanzivca Birmingem Sitija koji će, po svemu sudeći, za sumu od 8 miliona funti pojačati redove kluba sa Enfilda.

Skot Dan je u poslednje dve godine bio nezamenljivi šraf u odbrani Birmingema koja je ovaj klub držala u životu.

Kako javljaju engleski mediji, Keni Dalgliš je svestan da njegovi iskusni defanzivci, Džejmi Karager i Sotirios Kirgjakos, polako dostižu svoj zenit i rešio je da u svoju ekipu ubaci svežu “domaću” krv.

Izbor je pao na velikog navijača Liverpula, 24-godišnjeg pouzdanog defanzivca, Skota Dana.

Inače, u svojoj dosadašnjoj karijeri, Dan je nastupao za Volsol i Koventri Siti pre nego što je 2009. godine stigao u Birmingem.

Sportske.net

Čelsi - Jusi u zamenu za Lukaša?

''Plavci'' i dalje traže centralnog vezistu, pa su spremni da pošalju Izraelca na Mersisajd u zamenu za Brazilca, kojeg Dalgliš ne vidi kao prvi izbor. I Rednap zainteresovan za Benajuna.

Čelnici Čelsija na sve strane jure novo pojačanje u organizaciji igre na sredini terena, pa smišljaju razne kombinacije kako bi ostvarili svoje želje.

Tako su engleski mediji preneli da su zainteresovani za vezistu Liverpula, Lukaša, pa bi oni mogli da ''žrtvuju'' Jusija Benajuna, fudbalera koji je ranije igrao za Liverpul.

Benajuna je želeo i Totenhem, a Viljas-Boaš je bio spreman da ga uključi u potencijalni transfer Luke Modrića. Hari Rednap je silno želeo zahvalnog vezistu, ali do sada nije želeo da usti Modrića da ode sa ''Lejna''.

Izraelac je do sada pokazao da je jedini fudbaler koji se dobro slaže sa Fernandom Toresom, pa bi portugalski menadžer mogao i da ga zadrži. Benajun je imao problema sa povredom prošle sezone, tako da nije mnogo igrao za Čelsi.

Sportske.net

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: mora da se salite :rotf::rotf::rotf::rotf:

Dauning:''Suarez i Dalgliš vode Liverpul ka vrhu!''

Novi fudbaler veruju u bolje dane za klub sa ''Enfilda''. Od Suareza se mnogo očekuje. ''Paklen igrač'', kaže Dauning.
Stjuart Dauning će biti itekako važno pojačanje za Liverpul ove sezone, ali veruje da će Luis Suarez biti najveći plus u sledećoj.

On se seća meča ''redsa'' sa Sitijem sa kraja prošle sezone, koju su ''građani'' dobili sa ubedljivih 3:0.

''Gledao sam tada tu utakmicu i rekao sam sebi, 'Luverpul je obavio dobar posao'. Dovođenje Dalgliša se desilo na vreme. Posle svega što se desilo u 18 meseci pre toga, bio je pravi trenutak za Kenijevo angažovanje'', kaže on.

Suarez je već sad veliki fudbaler.

''Kada dobije loptu, nikad ne znate šta će sa njom da uradi. Suarez uvek ima želju da ide napred i da napada, da radi nešto drugačije. Igra fudbal koji ja lično volim da gledam. Od kad je došao ovde, pokazao je da je najbolji od svih stranaca u Liverpulu. Odmah se uklopio. U narednih par godina, biće oslonac kluba'', ocenio je Dauning.

Sportske.net

Dalgliš: "Kerol je spreman da pokaže koliko vredi"

Menadžer Liverpula Keni Dalgliš smatra da će Endi Kerol u predstojećem periodu pokazati svoje prave kvalitete.

Keni Dalgliš u potpunosti podržava Endija Kerola koji je najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula.

Napadač je u januaru prešao iz Njukasla u Liverpul za neverovatnih 35 miliona funti i tako postao najskuplji britanski fudbaler u istoriji.

Međutim, Endi je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede...

"Endijeva povreda je značila da je retko kad mogao da radi sa 100 % svojih mogućnosti", izjavio je Dalgliš.

"Sada je u potpunosti spreman i bio je u stanju da uradi mnogo više na treningu u predsezoni. To se pokazalo i u prijateljskim utakmicama. Delovao je fizički perfektno i postigao je nekoliko golova", zaključila je legenda Liverpula.

Sportske.net

tumblr_lpmzovJWmF1qdd2mwo1_500.jpg

grinch.jpg

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Akvilani:''Želim ovde da ostavim trag...''

Italijanski vezista bio bi srećan da ostane na Mersisajdu. Ne negira mogućnost da ode u Italiju do kraja prelaznog roka.

Alberto Akvilani nikako da reši svoj status u Liverpulu, neki misle da je prekobrojan, Dalgliš je besneo na pripremama na njega i na još neke igrače zbog loših partija.
aquilani41526020110728111024.jpg

Ipak, Akvilani želi da ostane, ali nije isključio povratak u Seriju A.

''Sve što mogu da kažem je to da je bilo mnogo priče oko mene. Nisam pratio italijanske medije tokom leta, ali šta god da se desi, biću srećan u klubu kao što je Liverpul. Voleo bih ovde da ostavim neki trag, ali je tržište otvoreno do 31. avgusta, tako da ćemo videti šta će da se desi'', rekao je Akvilani.

Očekuje se da se on vrati na Apenine, ali je Dalgliš pre neki dan kratko rekao da on ima budućnost na ''Enfildu''.

Od kada je došao u Liverpul iz Rome za 20 miliona evra, Akvilani je igrao 28 puta. Sinoć je za Italiju dao gol protiv Španije i tako najavio bolje dane.

Sportske.net

Čelnici Premijer lige u dogovoru sa predstavnicima policije potvrdili su da će prvo kolo najjačeg evropskog takmičenja biti odigrano prema planu, osim duela između Totenhema i Evertona.

SK Prime Subota 16:00 Premier League: Liverpool – Sunderland DIREKTNO :pivce::pivce::pivce:

Reds agree Enrique deal

Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique.
121097792ap001_jose_enrique.jpg

The club have now been given permission to discuss personal terms with the player, who will travel to Liverpool to undergo a medical.
121097792ap012_jose_enrique.jpg

Zvanicni sajt

Poslednja izmena:
N'Gog blizu Boltona

Fudbaler Liverpula David N'Gog blizu je prelaska u Bolton.

Uprava kluba sa Ribok stadiona poslala je ponudu od 4 miliona funti koja bi trebalo da zadovolji čelnike na Enfildu.

N'Gog je u LIverpulu imao skroman učinak, za tri godine upisao je 61 nastup i samo 9 golova.

Čelnici Premijer lige u dogovoru sa predstavnicima policije potvrdili su da će prvo kolo najjačeg evropskog takmičenja biti odigrano prema planu, osim duela između Totenhema i Evertona.

SK Prime Subota 16:00 Premier League: Liverpool – Sunderland DIREKTNO :pivce::pivce::pivce:
Pocinje Premijer konacno.. :worth:
Gleda se L'pool,njih ne propustam u prvom kolu..Posle se uvek razocaram.. :)

Gledao sam samo prvo poluvreme, i trebali smo da vodimo 3:0. Posle sam morao goste da vozim na autobusku, pa jos im i bus kasni, i nisam stigo da odgledam ni minut drugog :( Zasto smo pali?

Extra rezultat za početak sezone :evil: po meni je Kelly trebao da igra umesto Flanagana, nije mi jasna odluka da Raula i Aqvu drzi na klupi a onu nesretnu letvu forsira, ispasce da mi nemamo boljeg igraca od ovog abortusa :sad2: kako stvari stoje cini mi se da ce i Steva morati da ustupi mesto virtuozu mojih zivaca :confused: ako ovako i sledece nedelje budemo se gubili u prevodu ima da nas omlate topdzije ko nepismen citanku...

Milan nudi šest miliona za Akvilanija

Čelnici "rosonera" spremni su da dovedu na "San Siro" fudbalera Liverpula Alberta Akvilanija, međutim, nisu voljni da plate deset miliona evra koliko "crveni" traže za Italijana.

Akvilanijev agent je u petak otvorio Akvilaniju vrata "San Sira" izjavivši da transfer nije isključen.

"Gazeta" prenosi da je Milan odlučan u želji da dovede italijanskog fudbalera, iako Galijani može da izdvoji samo šest miliona evra. Liverpul bi u svojoj kasi želeo deset miliona za Akvilanija.

Još jedan igrač koga povezuju sa Milanom je Montolivo. Nakon što je odbio da potpiše novi ugovor sa Fiorentinom, "ljubičasti" bi mogli da ga puste za deset miliona evra.

Obojica igrača bi odgovarala Masimilijanu Alegriju koji želi kvalitetnog veznog igrača nakon odlaska legende kluba Andree Pirla.

Sportske.net

Dalglish: Debitanti su bili prenervozni

Nakon kiksa već na startu nove sezone Premiershipa menadžer Liverpoola smatra da novacima treba dati vremena da se naviknu na igranje na Anfieldu...

Nogometaši Liverpoola odigrali su razočaravajućih 1-1 protiv Sunderlanda na otvaranju nove sezone pred vlastitim navijačima, a četvorica prinova koji su po prvi puta nastupili pred punim Anfieldom nisu oduševili...

- Jose Enrique, Jordan Henderson, Charlie Adam i Stewart Downing odigrali su svoju prvu utakmicu pred našim navijačima i sigurno su bili malo nervozni, pogotovo Enrique koji nam je tek jučer pristupio. Nije to mala stvar debitirati na Anfieldu, a ja mogu samo reći da sam zadovoljan, te da će oni biti sve bolji s utakmcama – izjavio je Dalglish nakon susreta.

No, menadžer "redsa" smatra i da je sudac učinio veliku pogrešku na štetu njegove momčadi kada je kod dosuđenog jedanaesterca za Liverpool propustio isključiti gostujućeg igrača Kierana Richardsona zbog prekršaja na Suarezu.

- Mislim da bi 9 i pol od 10 sudaca u takvoj situaciji isključili Richardsona. Suarez je bio u čistoj situaciji jedan na jedan s vratarom i odluka nije mogla biti jednostavnija – smatra Dalglish.

Suarez je, inače, 11-erac promašio, nakon čega je zabio iz igre.

Nogometni magazin

Premijer: "Crne mačke" rastužile Liverpul

Prvo kolo Premijer lige Engleske donelo je i prvo iznenađenje. Liverpul, koji se i ove sezone nada trofeju je na svom terenu remizirao sa Sanderlendom (1:1).

Na samom početku meča "crveni" nisu iskoristili jedanaesterac. Ričardson je srušio Luisa Suareza, a Urugvajac je očajno izveo najstrožiju kaznu i poslao loptu daleko preko gola. Ipak, isti fudbaler je posle nekoliko minuta uspeo da postigne gol. Novo pojačanje Liverpula Čarli Adam je u 12. minutu izveo slobodan udarac iskosa sa desne strane, a Suarez je uspeo da loptu zahvati glavom taman toliko da ona prevari golmana "crnih mačaka" za 1:0.

Nastavili su domaći igrači da pritiskaju protivnika u prvih 45 minuta, ali nisu uspeli da još neki put pogode mrežu. U drugom delu pravi šok za domaće. Sebastijan Larson, koji je pre nekoliko dana stigao u Sanderlend je izjednačio rezultat. Bilo je to u 56. minutu meča. Centaršut u 16 metara Šveđanin je dočekao na volej i sa druge stative pogodio gol nemoćnog Pepea Rejne. Pokušao je u tim trenucima Keni Dalgliš da promeni stvari na terenu uvođenjem Dirka Kajta umesto debitanta Hendersona, ali to nije pomoglo. U poslednjih 20 minuta oba strelca su napustila igru i ustupila svoje mesto Raulu Meirelešu, donosno Vonu. Hrabro je igrao tim sa severa Engleske u finišu meča, pa je Sesinjom imao i jedan dobar šut u 84. minutu, međutim, lopta je otišla pored stative gola Liverpula.

Odnos u šutevima na gol 11 Liverpula i 14 "crnih mačaka" dovoljno govori da se gosti nisu uplašili na "Enfildu".

Back