8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
ivanae:Pa vidim samleli ste CSKA London (Karling Kup) i Blekburn Rovers (FA Kup)
Videćeš ti šta će Arsenal da bude za 2-3 godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ivanae:Pa vidim samleli ste CSKA London (Karling Kup) i Blekburn Rovers (FA Kup)
ivanae:Pa dace Ameri pare za transfere tu nema sumnje, samo se nadam da ce Rafa pametno da ih potrosi i da nece dovoditi igrace tipa Voronin...
Pored Toresa cula sam da je Rafa zainetersovan da kupi David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta, Amauri Carvalho de Oliveira, Valeri Bojinova i Samuel Eto...
Videcemo sta ce biti... u svakom slucaju Robbie Fowler ce verovatno na kraju sezone da napusti LFC...
Da li si ti pri sebi?! Sa onakvim klincima za 2-3 godine pobedjivace sve redom. Imaju strasan tim. Pred onim "Arsenovim bebama" je sjajna buducnost.crni lepotan:Od Arsenala ce biti jedno veliko nista
Slazem se sa tobom...rema:Zavisi od mnogo toga-ko ce ostati a ko ce otici kao i ko ce se s kim uklopiti i ko ce napredovati a ko stagnirati.Ima tu podosta faktora...videcemo....
Slazem se da Boga ne treba prodavati, cak je i on sam izjavio da bi voleo da ostane, a kupovinom Voronina, ne verujem da ce biti mesta za njega... ali videcemo otom potom sve zavisi od Rafalina....crni lepotan:ipak bi se ovde Tores najvise isplatio, zbog godina i znanja
Fowler (od tebe covek moze da nauci kako se sta pise) treba da ostane kao simbol kluba
da je mene neko kojim cudom pitao za misljenje ja ga ne bi prodavao ni prvi put
pored napadaca tipa Tores treba nam jedan desni bek i jedan jaci igrac na sredini bolji od Gonzalesa i Zendena i Penanta (ne znam kako se pisu njihova imena)
e 'bem ga ako nijeivanae:Hvala...
"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"... sinoc se to moglo videti na delu...
Jesmo se ispromasivali... da su John Arne Riise i Momo Sissoko umesto u precku i stativu postigli golove nikakve drame ne bi bilo... Barsa nije imala nikakve sanse protiv Rafinog blindiranog oklopa i pokazalo se da je majstor koji zna kako da pripremi ekipu za ovako velike utakmice, uspeo je da pokrije svaki centimetar prostora... Barselona je pokazala da nije ne ranjiva i da nisu Marsovci... a sto se tice Liverpoola ko zna mozda nam se ponovo dogodi Istanbul ipak Atina nije daleko...
trick-trick:e 'bem ga ako nije![]()
chlanak iz nekih novina... :| :|