Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ivanae:
Pa dace Ameri pare za transfere tu nema sumnje, samo se nadam da ce Rafa pametno da ih potrosi i da nece dovoditi igrace tipa Voronin...
Pored Toresa cula sam da je Rafa zainetersovan da kupi David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta, Amauri Carvalho de Oliveira, Valeri Bojinova i Samuel Eto...
Videcemo sta ce biti... u svakom slucaju Robbie Fowler ce verovatno na kraju sezone da napusti LFC...

ipak bi se ovde Tores najvise isplatio, zbog godina i znanja
Fowler (od tebe covek moze da nauci kako se sta pise) treba da ostane kao simbol kluba
da je mene neko kojim cudom pitao za misljenje ja ga ne bi prodavao ni prvi put
pored napadaca tipa Tores treba nam jedan desni bek i jedan jaci igrac na sredini bolji od Gonzalesa i Zendena i Penanta (ne znam kako se pisu njihova imena)

crni lepotan:
ipak bi se ovde Tores najvise isplatio, zbog godina i znanja
Fowler (od tebe covek moze da nauci kako se sta pise) treba da ostane kao simbol kluba
da je mene neko kojim cudom pitao za misljenje ja ga ne bi prodavao ni prvi put
pored napadaca tipa Tores treba nam jedan desni bek i jedan jaci igrac na sredini bolji od Gonzalesa i Zendena i Penanta (ne znam kako se pisu njihova imena)
Slazem se da Boga ne treba prodavati, cak je i on sam izjavio da bi voleo da ostane, a kupovinom Voronina, ne verujem da ce biti mesta za njega... ali videcemo otom potom sve zavisi od Rafalina....
Sto se tice Mark Gonzaleza on je mlad igrac i svidja mi se kod njega sto izgara na terenu... Boudewijn Zenden on je promasio zanimanje... Jermaine Pennant je solidan igrac ali voli mnogo da mulja sa loptom... ali promasaj po meni je Gabriel Paletta covek na terenu je u fazonu dal' sam dosao il' sam posao, covek se na terenu ponasa ko sifonjer...
Pare za kupovinu imamo i Rafa ima odresene ruke sto se toga tice citaj gazde su mu rekle da moze da bira koga hoce... ja se nadam da ce to pametno iskoristiti...

Zenden je nekad bio dobar igrac ali uvek nekako nedorecen
Pennent podseca na njega po nedorecnoscu
Gonzales je preveliki maneken
zna Rafa da pogresi u dovodjenju igraca i to me najvise brine
Sutra nek dobro odigraju Rise i Dzerard i bice sve u redu

Posto utakmicu protiv Man Utd nisam gledala necu je ni komentarisati, samo mi je zao sto smo izgubili, ali sta je tu je zivot ide dalje... moramo da se okrenemo Ligi sampiona i utakmici protiv Barselone...

Hvala...
"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"... sinoc se to moglo videti na delu...
Jesmo se ispromasivali... da su John Arne Riise i Momo Sissoko umesto u precku i stativu postigli golove nikakve drame ne bi bilo... Barsa nije imala nikakve sanse protiv Rafinog blindiranog oklopa i pokazalo se da je majstor koji zna kako da pripremi ekipu za ovako velike utakmice, uspeo je da pokrije svaki centimetar prostora... Barselona je pokazala da nije ne ranjiva i da nisu Marsovci... a sto se tice Liverpoola ko zna mozda nam se ponovo dogodi Istanbul ipak Atina nije daleko...

ivanae:
Hvala...
"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"... sinoc se to moglo videti na delu...
Jesmo se ispromasivali... da su John Arne Riise i Momo Sissoko umesto u precku i stativu postigli golove nikakve drame ne bi bilo... Barsa nije imala nikakve sanse protiv Rafinog blindiranog oklopa i pokazalo se da je majstor koji zna kako da pripremi ekipu za ovako velike utakmice, uspeo je da pokrije svaki centimetar prostora... Barselona je pokazala da nije ne ranjiva i da nisu Marsovci... a sto se tice Liverpoola ko zna mozda nam se ponovo dogodi Istanbul ipak Atina nije daleko...
e 'bem ga ako nije :roll: :roll: chlanak iz nekih novina... :| :|

Back