Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Rodžers plaća zbog Kenijevih grešaka

Rodžers je ostao bez željenih pojačanja. Razlog je jednostavan, Liverpul nema para, a greške iz prošlih prelaznih rokova su ih koštale novih igrača.
keni83952020120509113250.jpg

Veliko razočarenje za navijače Liverpula poslednjeg dana prelaznog roka. Rodžers, koji je najavljivao jedno do dva pojačanja poslednjeg dana nije uspeo da dovede igrače koje je želeo, a navijači su ostali šokirani gubicima nastalim prodajom igrača koje je prethodni trener doveo.

Konoli nije sportski direktor kluba već 5 meseci, a računi su upravo stigli na naplatu. Pokušao je Rodžers da skupi 20-ak miliona kako bi angažovao one koje želi, ali nije uspeo. Posle 113 miliona funti koliko je prošle godine potrošio Dalgliš, ovo deluje kao sića, ali je problem što je Liverpul praktično rasprodao sve što je Keni doveo za manje od 20 miliona.

Endi Kerol je otišao na pozajmicu jer nema mesta u timu. Pokušali su da ga prodaju, na kraju su ga dali na pozajmicu u Vest Hem za milion funti. Doveli su ga za 35 miliona.

Adam je otišao za samo 4 miliona funti, doveden je prošlog leta za 8.

Henderson bi takođe otišao za sličan iznos da je prihvatio ponudu Fulama. Ni na njega se ne računa. Sanderlendu je plaćeno za njega čak 16 miliona funti.

Sve u svemu, Rodžers je u problemu. Ima samo 1 bod posle 2 kola, ali još veći problem je što nije doveo igrače koje je želeo. Ostao je sa praktično dva špica, Suarezom i Borinijem. Makar je doveo pojačanja na sredini terena koja je želeo, a kako će se pokazati to ćemo tek videti.

Ima i njegovih grešaka. Fulam nije želeo da proda Dempsija Liverpulu nakon što je Rodžers izvršio pritisak na igrača bez dozvole kluba. Fulam je već tužio Liverpul Savezu, a sigurno je u njihovoj odluci da ne prihvate ponudu Crvenih za Amerikanca bilo i osvete za takvo ponašanje.

Sportske.net

Iskreni Džerard o svojoj karijeri

Tražili su ga i Fergi i Murinjo, ali nije želeo da ode. Ne žali. BIli su blizu, a odgovornost za izgubljenu titulu "one" godine nalazi i u sebi. Srećan je u Liverpulu, nikad mu ga neće biti dosta.
tumblr_ltesbuwpft1qbocyuo10_500.jpg

Džerard priznao da je imao ponude Ser Aleks Fergusona i Murinja za prelazak u Junajted odnosno Čelsi, ali i istakao da za njega postoji samo Liverpul.

"Godilo mi je njegovo interesovanje. Posle svega što je učinio u fudbalu, Ser Aleks je želeo da igram u njegovom timu. To je laskalo. Ali to je nemoguće. Ne bih mogao da igram za najvećeg rivala" - objasnio je kapiten Liverpula i legenda Kopa.

"Čuli su ljudi za ponude tek kad je Murinjo došao. Tad me je Čelsi tražio, 2004. i 2005., ali i pre toga je bilo ponuda. Godilo je to što dva najveća menadžera na svetu žele da igraš za njih.

Geri Nevil mi je rekao da me Ferguson želi. Naravno, morate da razumete da bi igranje za Junajted bilo nemoguće. Nikad ne bih igrao za Junajted. Oni su veliki klub, fantastičan klub, ali tu je rivalstvo. Isto kao što Geri nikad ne bi igrao za nas.

Situacija sa Murinjom je bila drugačija. Klub nije bio bio rival u tom trenutku, tako da je bilo razmišljanja. Ali na kraju sam odlučio da to ne želim, baš kao i kasnije kad je otišao u Real. Ljudi su kad ih traži Real ili Barselona spremni na sve samo da odu tamo. Ja nisam. Srećan sam ovde. Dobro mi je. Nije mi žao." - rekao je Džerard.

"Voleo bih da osvojim Premijer ligu. Još uvek osećam tu glad. Ali moram biti realan. Moguće je da neću više igrati fudbal kad Liverpul ponovo osvojio ligu. Nema svrhe da sad tražimo krivca. Da li je do vlasnika, zato što je Rafa otišao ili što su prodati Alonso i Maskerano? Mogu prstom da pokažem na bilo koga i okrivim ga. Ali, one godine kad smo završili drugi mogli smo do titule. Imali smo par kikseva protiv slabijih ekipa kod kuće, a ja sam igrao. Moram da preuzmem odgovornost za to. Moram da pogledam u ogledalo pre nego što mogu nekog da optužim. Lako je druge optužiti." - iskren je kapiten Liverpula.

"Naravno to je velika rupa u mojoj karijeri i možda nikad neću uzeti titulu. Ali, opet, postigao sam mnogo. Ne žalim. Lako bi bilo reći da želim da odem. Da sam se zasitio kluba. Ali nisam. Želim još. Osvojio sam Ligu šampiona. Ima igrača koji su osvojili titulu, a nisu nikad Ligu šampiona."

Sportske.net

GERRARD = LIVERPOOL

Poslednja izmena:
Par sati pred zatvaranje prelaznog roka
tumblr_m9n49gxhs01qjhzy5o1_1280.png

tumblr_m9n49gxhs01qjhzy5o2_1280.jpg

I naravno kada je bilo jasno da necemo dovesti nikoga

tumblr_m9n49gxhs01qjhzy5o3_1280.png

tumblr_m9n49gxhs01qjhzy5o4_1280.jpg

btw Majkl Oven jos uvek nije nasao klub... pa ne bi bilo lose da ga vrate kao trecu opciju, jes da je izjeo kanalizaciju q.v.na kada je presao u jedinstvo al' ne moze se sad mnogo birati...

Poslednja izmena:
Sahin: Novac me ne zanima

Nuri Šahin je u Liverpul stigao iz Real Madrida na jednogodišnju pozajmicu, pa bi već u nedelju mogao da debituje u meču sa Arsenalom u okviru trećeg kola Premijer lige. On je engleskim medijima otkrio da je pored "redsa" imao još ponuda, koje su bile finansijski izdašnije, ali ih nije uzeo u obzir, jer je bio oduševljen trenerom Brendanom Rodžersom.
175121.jpg

Turski reprezentativac, koji minule sezone nije mnogo igrao, jer su ga mučile povrede, naljutio se na nakon pitanja da li finansijski momenat bio presudan priliko dolaska u Liverpul.

- Vi me ne poznajete, ako mislite da bih u neki klub otišao zbog novca. Da je novac u pitanju ne bih bio u Liverpulu. Imao sam dosta ponuda, mogao sam da zaradim tri puta više novca, nego ovde. Mene novac ne zanima, znam da ću tokom karijere zaraditi dovoljno, ako sve bude u redu. U Liverpulu sam jer trener veruje u mene, znam da ću igrati u velikom klubu - rekao je Šahin.

On veruje da Rodžers može da vrati klub na staze stare slave.

- Uzmimo primer mog bivšeg kluba Dortmunda. Uspšeni su jer igraju kao ekipa. U prvoj sezoni sa trenerom Jirgenom Klopom smo bili šesti, pa pet, a onda smo postali šampioni. Imaju dugoročan plan, kao i trener Rodžers, koji će na isti našin uspeti sa Liverpulom - istakao je 23-godišnji fudbaler.

Sportal.rs

Liverpool hunt new managing director after disastrous deadline day

Club owners Fenway Sports Group are furious over the collapse of Clint Dempsey's proposed move to Anfield, and have deemed Ian Ayre responsible
206980hp2.jpg

Liverpool will restart their search for a new managing director next week following a disastrous transfer deadline day at the club, Goal.com can reveal.

Owners Fenway Sports Group have revived their plans after Ayre was deemed culpable for Brendan Rodgers being left with only two recognised strikers when the transfer window closed on Friday night after their pursuit of Clint Dempsey fell through.

Ayre was charged with negotiating with Fulham for the striker, who had made no secret of his desire to move to Anfield and was greatly admired by the club's American owners, but refused to match Tottenham Hotspur's £6 million valuation which saw him move across the capital.

Rodgers was assured prior to allowing Andy Carroll to join West Ham United on a season-long loan that a deal for a replacement attacker was in place but the move for Dempsey, as well as that for Chelsea hitman Daniel Sturridge, failed to materialise.

Goal.com understands that this latest setback is the final straw for Anfield chiefs and has validated the long-standing concerns of principal owner John Henry and chairman Tom Werner, the club's senior figureheads about the Merseyside-born businessman.

The pair both harboured misgivings about appointing Ayre to oversee the day-to-day running of the club following Christian Purslow's departure in late 2010, but were won over by his work within their commercial department, which saw him promoted in March 2011.

However, his controversial quotes on plans for Liverpool to lead a breakaway from the Premier League's overseas television rights deal prompted strong disapproval from their peers and set in motion what soon became a season-long PR blunder last term.

At the height of Luis Suarez's race row, Ayre sanctioned the publishing of a forthright statement on Liverpool's official website in response to the striker being hit with an eight-game suspension for abusing Patrice Evra, which contained several inaccuracies and was widely criticised.

His refusal to intervene in the infamous T-shirt debacle which took place before Liverpool's visit to Wigan the following night continued to plant seeds of doubt in the minds of the owners, who forced him to join Suarez and then manager Kenny Dalglish in issuing a public apology after the Uruguay international refused to shake hands with Evra ahead of a 2-1 defeat at Old Trafford.

It is currently unclear whether Ayre will be allowed to return to his original role as commercial director at Anfield, where he has been succeeded by Billy Hogan, who arrived from subsidiary Fenway Sports Management at the end of May, despite helping successfully negotiate deals for Liverpool's array of new commercial partners this summer.

Goal.com

Iskreni Džerard o svojoj karijeri

Tražili su ga i Fergi i Murinjo, ali nije želeo da ode. Ne žali. BIli su blizu, a odgovornost za izgubljenu titulu "one" godine nalazi i u sebi. Srećan je u Liverpulu, nikad mu ga neće biti dosta.
tumblr_ltesbuwpft1qbocyuo10_500.jpg

Džerard priznao da je imao ponude Ser Aleks Fergusona i Murinja za prelazak u Junajted odnosno Čelsi, ali i istakao da za njega postoji samo Liverpul.

"Godilo mi je njegovo interesovanje. Posle svega što je učinio u fudbalu, Ser Aleks je želeo da igram u njegovom timu. To je laskalo. Ali to je nemoguće. Ne bih mogao da igram za najvećeg rivala" - objasnio je kapiten Liverpula i legenda Kopa.

"Čuli su ljudi za ponude tek kad je Murinjo došao. Tad me je Čelsi tražio, 2004. i 2005., ali i pre toga je bilo ponuda. Godilo je to što dva najveća menadžera na svetu žele da igraš za njih.

Geri Nevil mi je rekao da me Ferguson želi. Naravno, morate da razumete da bi igranje za Junajted bilo nemoguće. Nikad ne bih igrao za Junajted. Oni su veliki klub, fantastičan klub, ali tu je rivalstvo. Isto kao što Geri nikad ne bi igrao za nas.

Situacija sa Murinjom je bila drugačija. Klub nije bio bio rival u tom trenutku, tako da je bilo razmišljanja. Ali na kraju sam odlučio da to ne želim, baš kao i kasnije kad je otišao u Real. Ljudi su kad ih traži Real ili Barselona spremni na sve samo da odu tamo. Ja nisam. Srećan sam ovde. Dobro mi je. Nije mi žao." - rekao je Džerard.

"Voleo bih da osvojim Premijer ligu. Još uvek osećam tu glad. Ali moram biti realan. Moguće je da neću više igrati fudbal kad Liverpul ponovo osvojio ligu. Nema svrhe da sad tražimo krivca. Da li je do vlasnika, zato što je Rafa otišao ili što su prodati Alonso i Maskerano? Mogu prstom da pokažem na bilo koga i okrivim ga. Ali, one godine kad smo završili drugi mogli smo do titule. Imali smo par kikseva protiv slabijih ekipa kod kuće, a ja sam igrao. Moram da preuzmem odgovornost za to. Moram da pogledam u ogledalo pre nego što mogu nekog da optužim. Lako je druge optužiti." - iskren je kapiten Liverpula.

"Naravno to je velika rupa u mojoj karijeri i možda nikad neću uzeti titulu. Ali, opet, postigao sam mnogo. Ne žalim. Lako bi bilo reći da želim da odem. Da sam se zasitio kluba. Ali nisam. Želim još. Osvojio sam Ligu šampiona. Ima igrača koji su osvojili titulu, a nisu nikad Ligu šampiona."

Sportske.net

GERRARD = LIVERPOOL
Legenda...

Kralj Keni napao Rodžersa

Keni Dalgliš je dočekao priliku da iskritikuje novog trenera Liverpula. Povod, odlična igra Kerola na debiju za Vest Hem u čiju odbranu je stao Kralj Keni.
0893522174213020120122094625.jpg

Kao što se i očekivalo, Kralj Keni nije puno čekao na priliku da kaže šta ima o novom menadžeru Liverpula koji je doveden nakon što je Keni otišao.

Keni je sad kolumnista Mirora, pa je u svojoj prvoj kolumni posle odlaska Kerola u Vest Hem objasnio kako nije pogrešio kad je Kerola doveo na Enfild.

"Nije bitno koliko ste dobra igrač. Ako imate poverenje menadžera i znate da menadžer veruje u vas, pružićete maksimum" - zamerio je između redova Rodžersu na nepoverenju u Kerola.

"Pogledajte šta je uradio u Vest Hemu. Razbio je protivnika."

"Endi Kerol je odradio sjajan posao za mene. Doneo nam je trofej u Liga kupu. Bila su tri trofeja na stolu i on nam je doneo jedan. Postigao je gol za pobedu u polufinalu FA Kupa. Da sam ga uveo ranije protiv Čelsija i to bi nam doneo. Razbio je Čelsi, Teri i Ivanović mu nisu mogli ništa." - hvali svoju akviziciju Škot.

"To što ga u jednom klubu ne žele, ne znači da u drugom neće napraviti odličan posao. Endi će uspeti u Vest Hemu." - zaključio je Dalgliš.

Sportske.net

Oven se vraća na "Enfild"!?

Kako u smiraj prelaznog roka nije uspeo da dovede Klinta Dempsija, novi trener Liverpula ozbiljno razmišlja o tome da na “Enfild” vrati nekadašnjeg ljubimca navijača Majkla Ovena.
oven-600-20120902120151.jpg

Iako je prelazni rok u Engleskoj završen, slobodni igrači imaju još nekoliko dana da pronađu angažman.

Kada je u pitanju Majkl Oven, kao jedna od opcija je povratak na “Enfild”.

Situacija u kojoj se nalazi iskusni napadač ista je onoj u kojoj se nalazi njegov bivši klub.

Naime, Liverpul je poslednjih mesec dana pokušavao da dovede Klinta Dempsija koji je u smiraj prelaznog roka ipak otišao na Vajt Hart Lejn”. Kako su “Crveni” Kerola poslali u Vest Hem, oseća se neočekivani manjak u napadačkoj liniji.

Problem bi mogao da reši iskusni Oven koji je takođe čitavog leta čekao na novi premijerligaški angažman.

Iskusni 32-godišnji napadač je na kraju prošle sezone okončao saradnju sa Junajtedom, govorilo se o prelasku u Stouk, a najnovije informacije tvrde da bi Brendan Rodžers mogao Ovenu da ponudi povratak na “Enfild”.

Inače, Majkl Oven je svoju karijeru započeo u dresu Liverpula za koji je ukupno odigrao 297 utakmica i postigao 158 golova.

Ipak, bez obzira na legendarni status koji je zauzimao kod ljubitelja kluba, spekuliše se da bi navijači Liverpula mogli da se usprotive povratku igrača koji je igranjem u Mančester Junajtedu izdao svoj voljeni klub.

Sportske.net

Vreme je da se promeni avatar...

Da li je moguce da Arsenalu sa onakvim igracima u odbrani i sa Manoneom na golu ne mozemo da potresemo mrezu. Nek Rodzers uzme onaj svoj koncept Liverpulove igre od 180 strana i nek ga nabije sebi u dupe. A Suarez nek uzme loptu i svaki dan da sutira u prazan gol, ne moze vola u dupe da pogodi.

ibpBzp03Vht3aT.gif

Poslednja izmena:
Sramota :dash::dash::dash: taman kad pomislis da ce se pomeriti sa mrtve tacke oni se opet useru....
Kapiten kao da je prvi put video loptu - gubi lopte, lose pokriva prostor, ni jbn loptu ne zna da doda kako treba, zreo je da greje klupu... Suarez danas samo dize ruke, serenda nesto, kada dobije loptu siluje je - nikome da doda, izem ti ja takvog napadaca koji ce na jednoj utakmici da 1 gol a na ostalim samo da kokodace po 16 metara, iskreno po meni Suarez je rupa koliko i Kerol, nista bolji i nista gori... Jedine svetle tacke danasnje utakmice su mladi Sterlinga i Alen a ove ostale zumbule ne mogu ni da komentarisem jer sam :poludeo::poludeo::poludeo:

Edit:
Mislim da je vreme da prestanem da gledam utakmice Liverpula na neko vreme - pogubno je za moje zivce...

Poslednja izmena:
Rodžers pod obmanom pustio Kerola

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers otkrio je nakon poraza od Arsenala da ne bi dozvolio da Kerol napusti "Enfild" da je znao da vlasnici Redsa neće dovesti još jednog napadača.
rodzers60095649020120902200015.jpg

Nakon današnjeg poraza od Arsenala Brendan Rodžers bio je sa svih strana obasut pitanjima o tome da li se kaje što je dopustio da Endi Kerol bude pozajmljen Vest Hemu.

Stručnjak iz Severne Irske poručio je da Kerol ne bi napustio "Enfild" da je znao da u klub neće stići pojačanje.

Očigledno je da se Rodžers nadao da će Klint Dempsi pojačati Redse ali vlasnici Liverpula nisu našli za shodno da izdvoje više od šest miliona funti za koliko je Amerikanac prešao u Totenhem.

"Realnost je da je Endi otišao. Očekivao sam da će doći napadač ali se to nije desilo. Prelazni rok je gotov i sada ne možemo da učinimo ništa" rekao je Rodžers.

Ipak, postoji nešto što Liverpul može da učini, a to je dovođenje slobodnog Majkla Ovena što Rodžers nije želeo da potvrdi ali ni da odbaci kao mogućnost.

"Ne mogu da kažem ne kada je Oven u pitanju. Moj zadatak je da osmotrim situaciju i ukoliko je to moguće pronađem pojačanje za mesta u timu koja su kritična" dodao je Rodžers.

Liverpul će posle dvonedeljne pauze gostovati Sanderlendu a videćemo hoće li do tada Rodžers uspeti da dovede Ovena na "Enfild".

Sportske.net

Kralj Keni napao Rodžersa

Keni Dalgliš je dočekao priliku da iskritikuje novog trenera Liverpula. Povod, odlična igra Kerola na debiju za Vest Hem u čiju odbranu je stao Kralj Keni.
0893522174213020120122094625.jpg

Kao što se i očekivalo, Kralj Keni nije puno čekao na priliku da kaže šta ima o novom menadžeru Liverpula koji je doveden nakon što je Keni otišao.

Keni je sad kolumnista Mirora, pa je u svojoj prvoj kolumni posle odlaska Kerola u Vest Hem objasnio kako nije pogrešio kad je Kerola doveo na Enfild.

"Nije bitno koliko ste dobra igrač. Ako imate poverenje menadžera i znate da menadžer veruje u vas, pružićete maksimum" - zamerio je između redova Rodžersu na nepoverenju u Kerola.

"Pogledajte šta je uradio u Vest Hemu. Razbio je protivnika."

"Endi Kerol je odradio sjajan posao za mene. Doneo nam je trofej u Liga kupu. Bila su tri trofeja na stolu i on nam je doneo jedan. Postigao je gol za pobedu u polufinalu FA Kupa. Da sam ga uveo ranije protiv Čelsija i to bi nam doneo. Razbio je Čelsi, Teri i Ivanović mu nisu mogli ništa." - hvali svoju akviziciju Škot.

"To što ga u jednom klubu ne žele, ne znači da u drugom neće napraviti odličan posao. Endi će uspeti u Vest Hemu." - zaključio je Dalgliš.

Sportske.net

Engleski Pizon...Kao fudbaler legenda,kao trener nula...

Henrijeva poruka navijačima Liverpula

Vlasnik engleskog Liverpula nakon razočaravajućeg starta sezone poslao otvoreno pismo navijačima u kome ističe da je podjednako razočaran kao i oni, te da klub neće odustati od svoje jasne vizije.
feature-john-w-henry-154066020111014121906.jpg

Nakon jednog boda iz tri kola nove sezone u Premijer Ligi, atmosfera na „Enfildu“ nije na zavinom nivou.

Nemogućnost da dovedu pravo pojačanje u napadu već sada skupo košta Crvene čiji sevlasnik oglasio o trenutnim dešavanjima preko otvorenog pisma navijačima.

„Razočaran sam kao i svi koji vole naš klub.“, rekao je Henri navijačima u otvorenom pismu objavljenom na zvaničnom sajtu.

„Naročito zbog toga što nismo uspeli dovesti napadačku snagu na kraju prelaznog roka. Međutim, politika koju klub vodi je da Liverpool neće niijednog igrača preplatiti. Razlog toga je što moramo poštovati finansijski Fer - plej, ali i izbegavanje duga. “

„Kada smo mi došli u klub, dug je bio ogroman. Sada je situacija mnogo bolja i želimo da izbegnemo greške bivših vlasnika. Mi se finansijski možemo nositi sa bilo kim, ali cilj je ne preplaćivati igrače i izvući maksimum iz onoga što imamo. Doveli smo kvalitetne igrače kao što su Sahin, Alen i Borini te mlade nade Asaidija i Jesila. Ne želimo da ponavljamo greške prošlih prelaznih rokova i da dajemo nerazumne plate igračima i nerazumne odštete. “

„Niko ne treba da sumnje u našu požrtvovanost i posvećenost klubu. Nije istina da smo mi ovde zbog profita. Mi smo ovde jer želimo da vratimo ovaj klub tamo gde pripada. Prioritetni cilj nam je osvajanje Premijer lige i mislimo da imamo odgovarajuće ljude koji će to ispuniti. Mi ne gledamo prema sledećih 16 dana kada ćemo moći opet kupovati, već gledamo prema sledećih 16 godina.“,stoji u pismu Džona Henrija.

Sportske.net

3 old football fans are in a church, one Arsenal fan, one Spurs fan and a Liverpool fan.

The Arsenal fan asks: "When will we win a cup?"
And God says: "In two years"
And the Arsenal says he will be dead by then, and walks out.

The Tottenham fan says:"When will we win the Champions League?"
And God says: "In 10 years".
And the Tottenham fan says he'll be dead by then, and walks out.

The Liverpool fan says:"When will we win the Premier League?".
There is a long pause... And God says: "I will be dead by then"

Град греха као награда

Уколико играчи Ливерпула учине оно што се тренутно чини немогућим и освоје неки трофеј ове године, Леброн Џејмс ће им лично приредити "викенд њиховог живота" у Лас Вегасу. Краљ Џејмс, који има удео у клубу са Енфилда, то обећање дао је лично капитену Ливерпула Стивену Џерарду.

NBA суперстар Леброн Џејмс дао је играчима Ливерпула позамашан подстрек како би се повратили и, евентуално, освојили неки трофеј по ококнчању сезоне. Уколико фудбалери са Енфилда заправо и успеју у томе, Леброн Џејмс ће их частити грандиозном журком на најприкладнијм месту за тако нешто на свету - у Лас Вегасу.
Lebron-James.jpg

Екипа Брендана Роџерса под великим је ударом јавности након изразито лошег почетка сезоне. Тим са Енфилда има само један бод након три кола, и игру која никога не задовољава.

Звезда Мајами Хита, међутим, жели да да свој допринос опоравку великана. Обећање које је дао капитену Стивену Џерарду, планира и да испуни.

Раскошну забаву у Граду греха требало би да води лични пријатељ Леброна Џејмса, репер Канје Вест.
Lebron-James-2.jpg

„Провео сам одређено време са Стивеном Џерардом, и он је стварно посвећен тиму.Свакоме у спорту је потребан подстрек и ако момци из Ливерпула освоје нешто ове године приредићу им викенд који неће заборавити у Лас Вегасу. Канје Вест ће бити део тога, и верујте ми, нико се не проводи у Вегасу као ја и Канје", рекао је Леброн Џејмс.

"Одвешћемо их на места за које 99 одсто људи и не зна да постоје. Постоји Вегас, али постоји и један други Вегас", додао је Леброн са карактеристичним осмехом.

Прошло је 17 месеци од када је Џејмс потписао уговор са власницима Fenway Sports Group корпорације, чиме је постао мањински власник клуба са Енфилда коме, на другој страни, не цветају руже у спортском смислу.
Las-Vegas.jpg

„Долазим ускоро да погледам утакмицу са Канје Вестом и Џеј Зијем, па бисмо тада и могли да разрадимо детаље пута. Са стриктно професионалне тачке гледишта, уколико Ливерпул игра добро, и ја профитирам, тако да је овај гест и мени у интересу", завршио је популарни Краљ Џејмс.

RTS

Redsi kvare posao Sidneju oko Del Pjera?

Iako je već preneta informacija da će Alesandro Del Pjero karijeru nastaviti u Sidneju, izgleda da Liverpul planira senzacionalan preokret!
delpjero85063020120522144826.jpg

Mediji u Australiji preneli su informaciju da je bivši kapiten Juventusa postigao dogovor sa fudbalskim klubom Sidnej, ali čini se da posao nije obavljen do kraja.

Spekuliše se da je Del Pjero dobio kasnu ponudu Liverpula koji se nalazi u deficitu sa napadačima nakon slanja Endija Kerola na pozajmicu u Vest Hem.

Pinturikio je nakon završetka sage u Juventusu govorio o mogućnosti igranja u Premijer ligi ali ostaje da se vidi da li će Liverpul uspeti da ga vrati sa "aviona" za Australiju.

Jedno je sigurno, Del Pjero će karijeru nastaviti na ostrvu. Koje će biti u pitanju ostaje da se vidi.

Sportske.net

Back