Benitez: Nisam tražio više novaca za novi ugovor
Liverpoolov menadžer Rafael Benitez trebao bi vrlo brzo potpisati novi ugovor s Liverpoolom vrijedan 16 milijuna funti, koji bi ga zadržao na Anfieldu do 2013. godine...
Nakon mjeseci prepirki i natezanja s američkim vlasnicima kluba Tomom Hicksom i Georgeom Gillettom, Benitez je, kako piše Mail, od njih zatražio da umjesto ponude za dvogodišnje produženje na aktualni ugovor, koji španjolskom stručnjaku vrijedi još 18 mjeseci, dodaju nove tri godine. To znači da bi Benitez imao važeći ugovor s Liverpoolom do 2013. godine.
Isto tako, Benitez tvrdi da sapunica oko njegovog novog ugovora nije povezana s financijskim aspektom.
- Iznenadilo me kada sam čuo da sam, kao, tražio više novaca za novi ugovor. To uopće ne odgovara istini. Mojem zastupniku sam rekao da uopće ne pregovara o novcima, već samo o duljini ugovora. Pitanje novca bilo je na zadnjem mjestu.
Benitez je u srijedu vodio momčad Liverpoola do pobjede 3-1 na gostovanju u Eindhovenu kod PSV-a u 6. kolu Lige prvaka. Liverpool je ovom pobjedom osigurao prvo mjesto u skupini.
- Osvajanje prvog mjesta u skupini donosi nam dodatno samopozdanje i uzvratni dvoboj u osmini finala na našem terenu. Nadam se dobrom ždrijebu i prolasku u sljedeću rundu. Dobro je što u osmini finala ne možemo igrati protiv engleskog kluba - zaključio je Liverpoolov menadžer.
Nogometni magazin