Литванија прети Кини

To je isto kao da se mi k.....o protiv amera.Ne razumem te male drzavice,sto se uopste javljaju,kada ih niko nista ne pita.Eto sada ssu Nato grupe usle u Litvaniju po pitanju Rusa i Ukrajine i ne pitavsi ih da li smeju.Poljaci su se bogami bunili,iako su protiv Rusa sigurno.
nista se mi nismo kurcili protiv bilo koga nego smo samo stitili sopstveni narod a sto se tice litvanaca oni su ti gori prema rusima nego hrvati prema nama i da mogu citavu rusiju i ruse bi pobili bez da trepnu jedan jako bolestan narod koji ima uzasne komplekse a oni su najvidljiviji upravo u ovakvim situacijama gde misle da su oni ti odabrani lideri slobodnog sveta naravno znajuci da imaju citavi zapadni svet iza sebe a pritom svake godine imaju nacisticke parade ali kinezi ne trpe njihove gluposti i sada ce da pasu travu da sam na kineskom mestu osudio bio litvanko slavljenje nacizma i osudi litvanija kao drzavu za ugnjetavanje rusa a ako krenu da priznaju tajvan da priznam ruski deo teritorije nezavisnim

Неко је једном рекао да су Литванци за време рата тукли Русе секиром имају равно чело и сурови су још је један Пољак викао не немојте то да радите!! Ма шта немој-рекоше Литванци.

И туп туп

Ко зна шта је тамо било…

Помешао си опет бенседине са алкохолом. Јапанци су били према Кинезима као усташе то јест већина Хрвата према Србима, та сотонска мржња још увек постоји код многих јапанаца и немају никакве добре намере према Кини, зна то Кина.
Добро ти је то име, БелиВук...

Back