Litijum hleb naš nasušni!

Branko2018

Poznat
Poruka
7.245
Ponovo se pokreće litijum eksproprijacija , poznata u narodu kao "koće kome nego svoj svome"
Elem nije izgleda tamo kopanje u pitanju nego prerada istog litijuma ?
Pa moje pitanje što ne udare nekakvu prugu ili autoput poprečno do Dunava ili Bora pa da tamo prerađuju iskopanu rudu ?
Tamo sve zatrovano i ovako i onako ?

Ja uopšte ne kapiram odakle njima obraz i hrabrost da idu po televizijama i ubeđuju prosečne građane ove države da će megalomansko prekopavanje zemlje i žestoko trovanje i zemlje i vode i vazduha njima doneti neko ne znam kako novčano bogatstvo.

Kakve se tu priče i laži plasiraju, ja se stvarno pitam, kako i zašto smo do ovoga uopšte došli.

Ja uopšte ne kapiram odakle njima obraz i hrabrost da idu po televizijama i ubeđuju prosečne građane ove države da će megalomansko prekopavanje zemlje i žestoko trovanje i zemlje i vode i vazduha njima doneti neko ne znam kako novčano bogatstvo.

Kakve se tu priče i laži plasiraju, ja se stvarno pitam, kako i zašto smo do ovoga uopšte došli.
uzeli su mastan mito, sekija preskocili, za njegov deo koji upravo odradjuje

Radikali dok ne isteraju svoje, nema da se smire.

Примила банда неки жешћи Аванс од тог Риа-Тинта па сад нема да му врати.
У озбиљном смо проблему уколико не дође до Масовних Протеста.

uzeli su mastan mito, sekija preskocili, za njegov deo koji upravo odradjuje
Radikali dok ne isteraju svoje, nema da se smire.
To da su uzeli ogromne pare, tu nema dileme. Ali opet se pitam, kako su toliko ljigavi i drski da bukvalno pljuju svoj narod zato što se pobunil protiv toga. A i onako smo užasno zagađena i zatrovana zemlja i sad kao daj da damo 20% države strancima da rnjaju i kopaju otrove i svi ćemo da vozimo Poršee.
Stvarno probijaju granice sopstvenog bezobrazluka.

To da su uzeli ogromne pare, tu nema dileme. Ali opet se pitam, kako su toliko ljigavi i drski da bukvalno pljuju svoj narod zato što se pobunil protiv toga.
Pa radikali, sta drugo ocekivati od tih zveri?
Jos je njihov guru nikol pashaj govorio ''narode, stoko moja!'' . Nastavljac orijentalnog despotizma gde vladari poseduju sve zivo i mrtvo, ukljucujuci i ljude.

Ali opet se pitam, kako su toliko ljigavi i drski da bukvalno pljuju svoj narod zato što se pobunil protiv toga
narod nema za leba, a svesni su da su se nakrali, i onda - napad je najbolja odbrana

pa i naslov ti sve govori., da je litijum nas hleb nasusni - u prevodu, ima da gladujete sirotinjo, ako ne odradimo posao za koji smo se samo mi napunili sa mitom

narod nema za leba, a svesni su da su se nakrali, i onda - napad je najbolja odbrana

pa i naslov ti sve govori., da je litijum nas hleb nasusni - u prevodu, ima da gladujete sirotinjo, ako ne odradimo posao za koji smo se samo mi napunili sa mitom

A oni su na dobitku čak i ako slučajno ne prođe priča sa litijumom (a proćiće sigurno) jer će onda uvek imati opravdanje zašto država nema para - pa niste dali Rio Tinto. A pare što su uzeli da lobiraju će im lako vratiti iz državne kase.

A oni su na dobitku čak i ako slučajno ne prođe priča sa litijumom (a proćiće sigurno) jer će onda uvek imati opravdanje zašto država nema para - pa niste dali Rio Tinto. A pare što su uzeli da lobiraju će im lako vratiti iz državne kase.

Чисто да не пренебегнемо једну могућу Варијанту-

-и ови Протести што су били..тај Ћута и њему слични,
то све било да би се утврдила права цена кад је неписмена СНС Гамад скапирала да је узела премало Лове у поређењу са штетом
коју 100 ТОНА СУМПОРНЕ КИСЕЛИНЕ ,ДНЕВНО ..може да произведе!

Back