V Vanja145 Zainteresovan član Poruka 450 03.08.2023. u 11:19 - Literatura za zavrsni #1 Jel mi moze neko preporuciti koje knjige mogu naruciti preko interneta tj i sajtove da su pouzdani , u vezi trgovine na malo?za zavrsni rad mi treba
Jel mi moze neko preporuciti koje knjige mogu naruciti preko interneta tj i sajtove da su pouzdani , u vezi trgovine na malo?za zavrsni rad mi treba
M Meliot Elita Poruka 22.709 03.08.2023. u 11:37 - Literatura za zavrsni #2 Pa ista ona koju si koristila u srednjoj trgovačkoj školi, pretpostavljam da si tamo išla. Verovatno je u pitanju završni maturski rad u srednjoj školi.
Pa ista ona koju si koristila u srednjoj trgovačkoj školi, pretpostavljam da si tamo išla. Verovatno je u pitanju završni maturski rad u srednjoj školi.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 78.222 03.08.2023. u 12:40 - Literatura za zavrsni #3 Ranije je bilo te literature da se brzo svrši... Sad to zamenio internet...
V Vanja145 Zainteresovan član Poruka 450 03.08.2023. u 22:30 - Literatura za zavrsni #4 Meliot: Pa ista ona koju si koristila u srednjoj trgovačkoj školi, pretpostavljam da si tamo išla. Verovatno je u pitanju završni maturski rad u srednjoj školi. Kliknite za proširenje... Meliot: ini nisi me razumela pisem diplomski Kliknite za proširenje... Meliot: Pa ista ona koju si koristila u srednjoj trgovačkoj školi, pretpostavljam da si tamo išla. Verovatno je u pitanju završni maturski rad u srednjoj školi. Kliknite za proširenje... Nee ne idem u visoku poslovnu skolu diplomski je u pitanju mada se na nasem "faksu" to i zove zavrsni
Meliot: Pa ista ona koju si koristila u srednjoj trgovačkoj školi, pretpostavljam da si tamo išla. Verovatno je u pitanju završni maturski rad u srednjoj školi. Kliknite za proširenje... Meliot: ini nisi me razumela pisem diplomski Kliknite za proširenje... Meliot: Pa ista ona koju si koristila u srednjoj trgovačkoj školi, pretpostavljam da si tamo išla. Verovatno je u pitanju završni maturski rad u srednjoj školi. Kliknite za proširenje... Nee ne idem u visoku poslovnu skolu diplomski je u pitanju mada se na nasem "faksu" to i zove zavrsni
M Meliot Elita Poruka 22.709 03.08.2023. u 22:32 - Literatura za zavrsni #5 Vanja145: Nee ne idem u visoku poslovnu skolu diplomski je u pitanju mada se na nasem "faksu" to i zove zavrsni Kliknite za proširenje... Pa da li li imala predmet maloprodaja na primer na faksu?
Vanja145: Nee ne idem u visoku poslovnu skolu diplomski je u pitanju mada se na nasem "faksu" to i zove zavrsni Kliknite za proširenje... Pa da li li imala predmet maloprodaja na primer na faksu?
R RIA77 Elita Poruka 15.120 11.08.2023. u 21:33 - Literatura za zavrsni #6 Vanja145: Jel mi moze neko preporuciti koje knjige mogu naruciti preko interneta tj i sajtove da su pouzdani , u vezi trgovine na malo?za zavrsni rad mi treba Kliknite za proširenje... Kupindo.com
Vanja145: Jel mi moze neko preporuciti koje knjige mogu naruciti preko interneta tj i sajtove da su pouzdani , u vezi trgovine na malo?za zavrsni rad mi treba Kliknite za proširenje... Kupindo.com
V Vanja145 Zainteresovan član Poruka 450 30.08.2023. u 16:17 - Literatura za zavrsni #7 Meliot: Pa da li li imala predmet maloprodaja na primer na faksu? Kliknite za proširenje... Nee