-Roller-
Zainteresovan član
- Poruka
- 182
Kakva ce vam biti lista za srednju skolu,odnosno koju srednju bi zeleli da upisete??? Dajte neki dobar predlog za one koji ne znaju sta ce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loša ideja. I onda će stajati tamo sa listom smerova u rukama i moraće za dan-dva da smisle šta hoće, a nisu se raspitali kako je u kojoj školi, i donosiće odluke naprečac i to može da im loše utiče na budući život.Deco prvo sacekajte test,da vidite koliko bodova imate,pa onda pravite liste...
Slazem se potpuno.Dobar predlog je da se izabere škola sa kojom možeš da se upišeš na fakultete koji te interesuju (u smislu LAKOG upisa a ne polaganja trista dodatnih ispita ili kasnijeg dugogodišnjeg studiranja jer u srednjoj školi niste imali hemiju ili štaveć).
NE BIH preporučio "upadanje" u školu u koju se inače upisuju ljudi sa značajno slabijim ili jačim prosekom od tebe (tj. upis trojkaša u gimnaziju ili vukovca u školu gde idu ljudi sa prosekom 3.60) jer ćeš da štrčiš u odnosu na ostale, a nastavnici prilagođavaju način rada srednjoj grupi učenika pa ćeš se ili dosađivati ili će ti gradivo biti preteško...
Ako se ne namerava selidba, ne preporučujem upis u školu do koje se u normalnim uslovima putuje duže od sat vremena, kao ona devojka iz Novih Banovaca koja je četiri godine išla u školu u Mirijevu i neprekidno bila na putu do i od škole (na mestu njenih roditelja ja bih joj iznajmio sobu u Mirijevu).
Ne upisuje se u školu u koju hoće da idu tvoji drugari koji imaju sasvim drugačija interesovanja od tebe. Mnogi su se tako pokajali, uključujući i moju profesorku iz hemije koja posle nije umela da nam predaje hemiju pa sam se mučio na fakultetu (vidi prvi pasus...).
Ja cu kao prvu da stavim farmaceutski tehnicar,al za ovo ostalo nemam pojma..xDKakva ce vam biti lista za srednju skolu,odnosno koju srednju bi zeleli da upisete??? Dajte neki dobar predlog za one koji ne znaju sta ce![]()
Meni je prva zelja VazduhoplovnaTehnicar vazdusnog saobracaja
Valjda upadam
![]()