Lista najgorih profesora ...

• Začetnik teme Začetnik teme Acka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shinoda:
gost001:
Shinoda:
1)Latinac!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: MRZIM GAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :x :x :evil: :x :evil: COVEK JE BOLESNIK I PEDOFILCINA ONA NAJVECA...STALNO UPUCUJE DEVOJKAMA KOMENTARE TIPA: "KAKO TI JE LEPA TA PROVIDNA MAJCA" I DRUGACIJE BOLESTINE KOJIH SAD NE MOGU DA SE SETIM
VEROVATNO CU DA PADNEM IZ LATINSKOG ZATO STO MRZIM DA SE SLIHTAM... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

pa sto si oblacila providnu majcu na cas? Verovatno su ti se nadrkale bradavice i tip je provalio...Hm. Pedofil. :wink:
Cisto da ponovimo opet doticnim glupacima koji ne znaju da koriste forum, JA SAM MUSKO i taj post nije bio vezan za mene nego za moju ribu ako bas hoces da znas!!! :x :x :x

ok ajde sad disi duboko sasvim je jasno kojeg si pola tako da bih te zaista zamolila da ne vredjas :?

Znas sta profesori su nesto naj gore na svetu! cas izuzecima! Evo ova moja iz mehanike je strah i trepet! Terorise nas! A ova iz mas. materijala! Nju zovu zmija (nadimak joj sam kaze kakva je). I ova iz istorije ZABA! E sami nadimci za profesore!... Imamo mi takvih jos.... E sad moram da idem. POZ SVIMA
Gog@A

JEDINI NASTAVNIK KOJI ME NERVIRA JE NASTAVNIK "GEOGRAFIJE" VLADA TANASIC.To je nastavnik koji voli da ZEZA DECU<ZBUNJUJE I DA DAJE KECEVE I DA SE PRAVI PAMETNJAKOVIC,A USTVARI GEOGRAFIJU JE DANAS NAJPROSTIJE ZAVRSITI OD SVIH PREDMETA.
DAKLE<MRZIMA GA-MRZIM GA-MRZIM GA 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 I VISE PUTA. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

gorana88:
Znas sta profesori su nesto naj gore na svetu! cas izuzecima!Gog@A
Tu silno gresis.
Profe se nista ne razlikuju od obicnih ljudi.
Dakle ima dobrih ima losih, ima svakakvih.
Mada koju god skolu da upises ne mozes biti toliki srecnik da su ti svi prof. OK, uvek moras naleteti na bar 2-63 baksuza zbog kojih zamrzis i skolu, a ako se jos zakacis s njima onda zamrzis i dan kad imas kod njih cas

Normalno da ih ima svakakvih,npr.prof.zbog kojeg mi je u knjizici jedina cetvorka u petom na polugodju me sada najvise voli!Mozda zato sto sam dokazala da vredim vise od jedne bezvredne,tricave,a toliko bolne cetvorke.Ali,matematicare ne podnosim!Ja kao imam peticu na lepe oci,a nekad ih mi ucenici uhvatimo da zadatak koji su nam postavili za ocenu ne znaju ni oni da urade kad im kazemo da ne znamo i da nam pokazu kako se radi!!!!!!!!!!!!!!!!!A to da su seksualni manijaci(i to ne samo matematicari),da ne pricam!!!!!!Sad cu u 8 i hvala Bogu,idem od matematicara iz proslosti

meni je u gimnaziji predavala jedna luda geograficarka :evil: :evil: :evil: - delila nam je ocene pohoroskopskim znacima!!!!!!! bila je totalni zaludjenik za astrologiju! kad izadjes da odgovaras, prvo te pita koji si znak- ako si devica ili blizanac, odmah daje 5, ako si vodolija ili strelac-odmah daje 1 !!!!!! ja sam nazalost vodolija :cry: :cry: :cry:

Pink Panter:
meni je u gimnaziji predavala jedna luda geograficarka :evil: :evil: :evil: - delila nam je ocene pohoroskopskim znacima!!!!!!! bila je totalni zaludjenik za astrologiju! kad izadjes da odgovaras, prvo te pita koji si znak- ako si devica ili blizanac, odmah daje 5, ako si vodolija ili strelac-odmah daje 1 !!!!!! ja sam nazalost vodolija :cry: :cry: :cry:

ne treba tugovati zbog toga sto si vodolija zna se ko je najbolji znak (ocigledno da ta nastavnicane poznaje dobro horoskop :twisted: )

Pink Panter:

a ti lepo kažeš da si u podznaku devica i kraj :wink: :D

SRAMOTA ŠTA SE DEŠAVA U SRED BEOGRADA!!!!!!
SISTEMATSKI UNIŠTAVAJU ČITAVO ODELJENJE! Upisali smo se misleći da idemo u najbolju gimnaziju ali... Na nesreću brzo smo shvatili da je to "najbolja" zasnovano na teroru dece!!!
Za mesec dana izbacili su 10 učenika prvog razreda iz gimnazije! Da se razumemo- nije reč o huliganima! Pogledajte minimum bodova za upis!

OLIVERA LEVI - (razredna)je pronašla lek za svoju nesposobnost! Izbaciti sve koji dišu malo glasnije i problem je rešen! Ne daj bože da se neko bavi decom. Da stvar bude gora - žena je patološki lažov a pošto predaje srpski vrlo umešno pravi priču!

Naravno da ona nije jedina.
BEŽITE ŠTO PRE MOŽETE I RECITE ISTINU SVIMA DA SE DRUGI NE ZALEĆU!

profesorka koja mi je upropastila skolovanje je jasmina bozic koja predaje racunovodstvo u drugoj ekonomskoj a moram da kazem da u toj skoli ima dosta dobrih profesora kao sto su milan moj komsija,dejan nedic,zorica cortan ima ih jos pa tu stavljam tri tacke veliki pozdrav salje NN

Oh, kad bi vi znali kakvu ja profesorku iz matisha imam!!!! Zena je doshla u 2. godini (znachi ove :) ) i doshla je iz Amerike. Ako je pitash neshto shto ne znash da ti objasni a ona sama proceni da je "glupo" pitanje, samo ce te iskulirati!! I jako je arogantna i ne suzdrzava se da uvredi. Crazy women!!! Mada dobro predaje, sto joj je veelliikkiii + i zato joj sve oprashtam!!! :D

Back