Lista grafickih kartica i overklokovanje.

I to je poslednja koju sam nasao za Intel-ove proc,a da je nativna AGP i PCI-E X16.Postoje jos neke,ali su to ploce koje imaju agp slot,ali umesto 1 pci slota.Tako da je protok kroz agp slot 133mb/s,a 8x agp ima 2.1gb/s.Ovo se isplati jedino ako ces samo da radis na desktopu.Mozda mozes da igras i Tetris.

@Klothius
Ja imam poprilicno losa iskustva sa kupovinom polovnih kartica, a sto je i logicno, ako je kartica medju boljima, od kojih bi i ti verovatno kupio jednu, pitanje je zasto bi je neko prodavao?! Tako sam do sada kupio par AGP kartica i neces verovati ni jedna nije radila, poslednja je bila GF6600 2000din (nije ni cudo sto nije radila :-) ), srecom sam svaki put mogao da je vratim inace bi do sada mogao da kupim neku novu azdaju za pare koje bi bacio na lose kartice.

Imam problem, kupio sam radeon 9250 a pre nje na kompu je bila nvidia vanta.
Kad sam ubacio radeon, i upalio komp ekran je bio crn.
Vratio sam ponovo nvidiu i sve je bilo normalno.
I sad sam deinstalirao drajvere nvidie i komp se restartovao, i kad se upalio ekran je bio crn. Sad mi ne radi ni jedna ni druga. Sta da radim kako da instaliram drajvere kad ne vidim nista.

Ne verujem da je slot otisao, jer kad sam izvadio nvidiu i ubacio 9250, nije radila (9250) ponovo sam vratio nvidiu, bilo je sve O.K. Zatim sam deinstalirao drajvere nvidie i vise ni ona ne radi. Posle sam ih vadio par puta i ubadao i jednu i drugu ali uvek crn ekran, mislim koliko je moguce da se pogresi kod ubadanja, vidi se da je lepo sela.

Klothius:
Tesko da je ram.Da je zaista ram,to bi se manifestovalo ili tako sto se komp uopste ne bi bootovo,tako sto bi se pojavljivale greske u win-u,a i tesko da je prvo vreme radilo sa starom kartom,a sada nece ni to.
Nisi upravu,kad izvadis sve memorije komp samo pisti i nemas nikakvu sliku na monitoru!
A kad je graficka lose postavljena onda nemas sliku ali komp ne pisti!

Back