Отварач мозга
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
Ti nisi iskusan deda...nece grom u ljubicice...beži bre ne tripuj me sad kad sam rešila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi iskusan deda...nece grom u ljubicice...beži bre ne tripuj me sad kad sam rešila
Ja u sve stavljam konzervans od kako mi je jedan tehnolog objasnio da je mnogo štetnije pojesti hranu u kojoj se razvila buđ ili nešto slično, nego konzervans.E...a kako bi se ponasale pecurke sa konzervansom?
Bljak?
А што је најгоре...ти што пазе...мало мало па длака, па "боли ме стомак" ,па "имао сам тровање"...све у њих ништа поред...Мене иритира то пренемагање око хране као да је неко свилен.
Друго ако баш има осетљив стомак, али иначе као да су размажени.
Како су то све јестиве?sve su pecurke jestive...
Па јесу. Једном.Како су то све јестиве?
haha..tako je..ako prvi put prezivis posle nije problemПа јесу. Једном.
Znam tačno o čemu pričaš, Imam jednu takvu pečurku što se jede više putaneke se jedu samo jedanput a neke vise puta.ja berem pecurke vec skoro pola veka.sa majkom sam isao u sumu kao dete i trazio pecurke.jedanput je bio problem sa lisicarkama odnosno njenom dvojnicom sa - zavodnicom .treba voditi racuna.i pecurke su sklone brzom truljenju na visokim temperaturama i tu treba povesti racuna.ukoliko marinada nije promenila ukus,boju i konzistenciju nema razloga da je pokvarena. rusi salamure pecurke na tone,pogotovo vrganje.i kod nas se kod otkupa pecurke stavljaju u salamuru u burice .iako su kamioni hladnjace promenili sistem trgovine i to je ogroman biznis u srbiji o kome se i ne prica toliko.ovih lisicarki je sve manje i manje u prirodi zbog povecane traznje i dobre cene.
Мислим да је то рекао Милан Гутовић ЧППа јесу. Једном.
Жива сиKako ja nemam nikakve oznake da neko piše na mojoj temi celog meseca? Jel to tako samo meni![]()
da, nisam se prijavilaЖива си![]()
![]()