M mrki crnogorac Obećava Poruka 86 31.05.2006. u 15:29 - lipka i konacno #1 lipka objavio konacne rezultate referenduma...55.5 za suverenu, ostatak za unioniste...ostatku nazdravlje, suverenistima svako dobro i napredak
lipka objavio konacne rezultate referenduma...55.5 za suverenu, ostatak za unioniste...ostatku nazdravlje, suverenistima svako dobro i napredak
T trachara Gost 31.05.2006. u 15:31 - lipka i konacno #2 koga boli dup.e vise za to! svako cudo za 3 dana!
M mrki crnogorac Obećava Poruka 86 31.05.2006. u 15:48 - lipka i konacno #3 trachara: koga boli dup.e vise za to! svako cudo za 3 dana! Kliknite za proširenje... tracarice, lutko, dobro mi dosla na temu...samo ne znam sto ce te tri dana boljeti ljepsa polovina za crnogorski referendum...
trachara: koga boli dup.e vise za to! svako cudo za 3 dana! Kliknite za proširenje... tracarice, lutko, dobro mi dosla na temu...samo ne znam sto ce te tri dana boljeti ljepsa polovina za crnogorski referendum...
Bereck Primećen član Banovan Poruka 714 31.05.2006. u 15:53 - lipka i konacno #4 mrki crnogorac: tracarice, lutko, dobro mi dosla na temu...samo ne znam sto ce te tri dana boljeti ljepsa polovina za crnogorski referendum... Kliknite za proširenje... Kit,dobro došel u društvo suverenih zemalja,bok.Imaj si dobrega,onak furt!!!!!!!
mrki crnogorac: tracarice, lutko, dobro mi dosla na temu...samo ne znam sto ce te tri dana boljeti ljepsa polovina za crnogorski referendum... Kliknite za proširenje... Kit,dobro došel u društvo suverenih zemalja,bok.Imaj si dobrega,onak furt!!!!!!!