gost 94023
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Ne znam kako da u Linuxu instaliram programe? Kako se to radi,može li mi ko objasniti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što rekoh, nisam korisnik SUSE-a niti me provlači , Ubuntu je sasvim okHm, sad... Nije baš tako al' ajde... SuSe koristi kde a mi na ubuntu-u gnome pa su i komande malo drugačije...
Mali savet... pređi na ubuntu... Sad, ako ti se baš toliko dopada linux i sloboda koju on pruža onda ćeš preći... jer, Novel je ne tako davno sklopio gadan pakt sa pljuc... znaš već...
Ali, ako ti se suse toliko svideo pa nećeš da menjaš onda bar instaliraj najnoviju verziju... 10.3 biće ti malo lakše... probaj da nadješ ''skladište'' jer tamo imaš brdo programa... sve što ti treba... nadješ, označiš i instaliraš... ništa lakše... Za instalaciju paketa koristi yast...
?zmaj:Pocetnika oma u konzolu zanimljivo... A za cega sluzi onda yast
I agreeProbao sam 10.2 čisto da vidim i da se upoznam sa distribucijom... Nije loš ali ubuntu je ubuntu...
Jesi li pokušavao neki upgrade sa prethodnih verzija i kako si odrađivao i ima li nekih problema?I meni se sviđa 10.3... Nekako sam počeo sa SuSE-om, pa uprkos nedostacima, forsiram njegaAko ne izađe još koja verzija, upgrade-ujem server na 10.3 (sa 10.0) uskoro.