gost 214015
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
шта ли ти користиш?
mozda se jos nije odvikao od one windows (ne)stabilnosti

mozda je instalirao nesto sasvim drugo ustvari ko zna sta je on instalirao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта ли ти користиш?
a nije,trebao sam da ga resetujem nakon instalacije da se malo stalozi,sad radi fino...Xandros sam instalirao
nisam.ne znadem da instaliram preko terminala
sudo apt-get install skype
gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout --type string :maximize,minimize,close
gconftool-2 --set /apps/nautilus/desktop/volumes_visible --type boolean false
evo nacina da vam se montirani filesystemi ne pojavljuju na desktopu
u terminal
Kod:gconftool-2 --set /apps/nautilus/desktop/volumes_visible --type boolean false
Posle toga treba li da se sidje sa desktopa i ponovo startuje?
Ja uvek bootiram u level 3 kada koristim Linux. A to nisam dugo.![]()
a da li trebam da brisem windows????
Како год желиш, мада можеш наместити у току инсталације да имаш оба система а током дизања (boot) можеш да бираш који желиш. Ја бих ти препоручио да за почетак оставиш оба, видиш како све то ради, па после донесеш коначну одлуку која ти највише одговара.a da li trebam da brisem windows????
,koji office i ako mozete da mi objasnite sta znaci x86 ,x64, i voleo bih da znam da li bi mi preporucili da stavljam linux na 512mb ram memorije!!!
Verovatno vec ima ovakvih tema ali,ja ih nisam nasao.
Vec dugo koristim windows xp ali zelim da predjem na linux,pa bih vas zamolio da mi predlozite sta da skinem,koji office i ako mozete da mi objasnite sta znaci x86 ,x64, i voleo bih da znam da li bi mi preporucili da stavljam linux na 512mb ram memorije!!!
cisto da napomenem Ja sam pocetnik
Unapred hvala!!!!