Линукс за старе машине

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I to nije dobro, novi windowsi su uvek gori od onih na kojima sve imamo :)znaci i protiv toga se treba boriti!

nikako nista novo, sacuvaj me boze
Lako reći.. ALI: Ako korisnicima male popravke i poboljšanja nudim preko besplatnih APDEJTA.. gde mi je 'trajni' izvor prihoda!?? :rotf:I onda, nema druge, svakih par godina sve izvrnem naopako, promenim mesto i imena opcija.. to nazov Program X+n i PRODAJEM.. LOVA do krova!!! Onda još tečajevi za korisnike da se nauče na novo..!!??? Aee... gde ćeš bolje!!???:super:

Pa nece moci M.O. 2016,ali u Linuxu sacuvaj u PDF formatu i onda prebaci na windows i word ce to otvoriti.Pa cak i M.O 2003
Ako koristite LibreOffice, i ne želite probleme sa ljudima koji koriste neku TheBillovu sklepotinu od Office programa, za Save As uvek birajte ovu opciju:
libre.jpg

All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
Arthur Schopenhauer
Ko je pametan, taj će u razgovoru manje misliti na ono o čemu govori, a više na onoga sa kim razgovara. Ako tako bude činio, može biti uveren da neće reći ništa zbog čega bi se kasnije mogao kajati.
Arthur Schopenhauer

Lako reći.. ALI: Ako korisnicima male popravke i poboljšanja nudim preko besplatnih APDEJTA.. gde mi je 'trajni' izvor prihoda!?? :rotf:I onda, nema druge, svakih par godina sve izvrnem naopako, promenim mesto i imena opcija.. to nazov Program X+n i PRODAJEM.. LOVA do krova!!! Onda još tečajevi za korisnike da se nauče na novo..!!??? Aee... gde ćeš bolje!!???:super:
ako je do ekonomije i hranjenje sitne dece u pitanju, podrzavam!

Back