Линукс минт 17.3 мањи проблем

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
10.853
Кад идем десни клик на неку датотеку, појави се онај прозор са опцијама али само прве две, како идем мишем на доле тако се појављују и друге. Не знам да ли сам ја то нешто наместио или је то баг. Прилажем и слике.

И мени се накд то дешавало, мислим да треба да покушаш са променом позадине, променом теме, јер ту си негде нешто вероватно чачкао.

Обично сам реинсталирао систем, јер су се јављале и друге грешке.

Да ли си апдејтовао систем? Нормално и у конзоли?

Како си успео да поставиш Убунту тему и позадину? Бежи од Убунту што даље! :)

Решио сам. До теме је било, јесте да не смета у раду али ја волим кад притиснем десни клик да све видим. :) Друге грешке немам, можда мало повећан рад процесора али ништа страшно. Радим упдате искључиво преко конзоле. Није убунту тема него замена за циннамон. Све у минт комбинацији. Јесте да Минт користи убунту платформу али далеко је ово од правог убунту-а и мени се свиђа.

Решио сам. До теме је било, јесте да не смета у раду али ја волим кад притиснем десни клик да све видим. :) Друге грешке немам, можда мало повећан рад процесора али ништа страшно. Радим упдате искључиво преко конзоле. Није убунту тема него замена за циннамон. Све у минт комбинацији. Јесте да Минт користи убунту платформу али далеко је ово од правог убунту-а и мени се свиђа.
Ух, да Синамон, нисам препознао јер си исекао слике. Извињавам се :)

Нисам одавно МИНТ Синамон користио, радије сам користио са КДЕ окружењем, мада сам из почетка више волео Синамон него МАТЕ.

Добар је Минт, у сваком случају. :)

Back