Linč nad Srbima u Crnoj Gori

Неки придају планетарни значај гласању на једном тотално ирелевантном подфоруму, дајући ваљда тако себи на значају, пошто су у реалном животу испушили...

Strela:
Ништа им није јасно, тотално су кофузни и збуњени, мада мажњавају лову невиђено, јер знају да ће им то бити последње, а кад падну са власти требаће им за адвокате, да им се нађе кад буду робијали...
Сконтај само како пребацају кривицу за СВЕ на друге, чак и за духовну пропаст криве друге. Па докле иде њихов безобразлук, ја стварно нисам паметан :confused:
Пре им би Црвени Милошевић крив, сада када они владају крив Младић па ће после Караџић.
СРАМОТА И УЖАС

srbijasmesko7sa.gif

Strela:
Неки придају планетарни значај гласању на једном тотално ирелевантном подфоруму, дајући ваљда тако себи на значају, пошто су у реалном животу испушили...
Hehe, zamena teza, hehehe. Kakav si ti cirkus. Hajde sad malo da prostije kažemo (ebote, kao da pričam sa no_problemom). Nije bitan značaj Foruma kao mesta glasanja, već stava i ponašanja osoba koje jedno pričaju, a drugo rade. ima i naziv za takve, znaš? :lol:

Бл:
Сконтај само како пребацају кривицу за СВЕ на друге, чак и за духовну пропаст криве друге. Па докле иде њихов безобразлук, ја стварно нисам паметан :confused:
Пре им би Црвени Милошевић крив, сада када они владају крив Младић па ће после Караџић.
СРАМОТА И УЖАС

srbijasmesko7sa.gif

Пукли су Бл тотално су пукли, а кад дођу и прођу избори неће знати шта их је снашло. Биће им крив њихов покојни деда...А буваре ће се напунити преко ноћи...

П.С. Овде се један топли брат константно убацује, али пошто су ми "ружичасти" на игнор, хвала Богу, не видим шта пише, те молим присутне да га не цитирају!

Ova tema je katastofalna!Svi ste se sveli na stranacka prepucavanja.Dok se u Srbiji ne pojavi politicar koji ce biti u stanju da "suprotnom" taboru kaze:-da,po ovom pitanju se slazem sa vama,ovo ste osmislili bolje od "nas"i stoga cu uvaziti vase misljenje i sprovesti ga...dotle ce vecina ljudi biti slepa za cinjenicu da je istina obicno negde "izmedju"
Kao i nasi politicari svadjate se oko toga ciji je veci a slepi ste za sustinu problema!
Riba uvek smrdi od glave...
Mislite,saslusajte,svaka medalja ima dve strane...
Svi(vecina)zelite bolje za ovaj narod a radite suprotno

Strela:
Пукли су Бл тотално су пукли, а кад дођу и прођу избори неће знати шта их је снашло. Биће им крив њихов покојни деда...А буваре ће се напунити преко ноћи...

П.С. Овде се један топли брат константно убацује, али пошто су ми "ружичасти" на игнор, хвала Богу, не видим шта пише, те молим присутне да га не цитирају!
Већ смо спремили и одреде ;-) Али мислим да је већина по западу са ДРЖАВНИМ СТИПЕНДИЈАМА студирају оне " факултет за продавање магле(екологија, демократија итд..)" Тако док се чедисти, тадисти и коштунисти стипендирају ДРЖАВНИМ БУЏЕТОМ СРБЕ ХАПСЕ И ПРОДАЈУ ХАГУ, ах какаво фино уређена демократска држава.
srbijasmesko7sa.gif

Back