Limundo scripta

ovo <iframe src="http://www.mojsajt.com/Racunari-i-Oprema/aukcije/g12" name="test" height="1" width="1"></iframe> puta ovoliko 100000 zatvori i nazovi index.html pa uploaduj na svoj host pa idi na razmenu trafica ako ti sajt nema trafica.:D razmisli o tome dobro!!!

a ovo sto tebi treba ja mislim da je najbolje da to odradis u nekom swf formatu sa slikom od kategorije (limunda) plus onako nesto slova da lete da bude fancy i klik tag za registraciju sa tvojim referal linkom
jer oni placaju za registrovanje clanova ja mislim

na zalost nisam ja na tom nivou da bih ovo razumeo,kapiram da je neka caka u pitanju,mozda njihov trafic postaje i tvoj ili tako nesto ... ali to je verovatno protiv pravila web biznisa ;)

jeste,samo od registracije clana i kada dobije prvu pozitivnu tebi ide 150din,bilo bi super kada bi o onaj sto kupi preko tvog api-ja tebi isao neki mali procenat,jer je kupio na tvom sajtu,mnogo se ljudi uclanilo tako da pridobiti nove ljude nije jednostavno,a pogotovo sto bi isli preko nekoga ili nekog sajta kada mogu direktno da odu i da se uclane
vidis nisam znao za tu klauzulu,da mogu da te banuju bez obrazlozenja,stvarno ne znam sta si radio,pisao,dal si zloupotrebio sistem,ali ni ovde neko nece biti tek tako banovan ako ne postoji veoma valjan razlog,ovo ovde sto si pisao sigurno nije razlog,revoltiranih ljudi i slicnih komentara imas na svakom cosku,vecina se svodi da je prevaren i ljuti se na posle na limundo,kada bi se svako banovao jer ima drugacije misljenje od ostalih gde bi nam kraj bio,treba sagledati siru sliku i biti nepristrasan.
tebe nista ne sprecava da napravis novi nalog i aj ponovo,na zalost ostajes bez ocena ali tako je kako je

Znas kako se kaze za google adsens nalog,cuvaj ga ko oci u glavi i ne dozvoli da te banuju

Ja sam pre 5 godina sa drugarom krenuo da otvorim besplatnu aukciju, našli smo super skriptu ali me taj drugar zajebavo za prevod 300 godina pa sam batalio. Ima vec gotovih cms-ova, samo instaliraš, ubaciš logo, podesiš i pokreneš ali je problem prevod :P

Back