4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Ne treba šećer ni voda. Samo limun.
Ali samo kad ti je potreban.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kažu da gasi žeđ.Ne treba šećer ni voda. Samo limun.
Skoro Sve gasiDa, kažu da gasi žeđ.
Углавном микс цитруса...грејп обавезно...Kako pravite limunadu? Da li dodajete nešto? Volite neke kombinacije?
Meni je već odavno omiljena limunada sa jagodama a potom i sa malinama...
Jednostavno se iscedi limun, od svežih jagoda ili malina napravi se kaša blenderom, smućka u srazmeri koja vam po ukusu najviše odgovara i doda voda.
0 šećera a limunda dobije malo drugačiji ukus i slatkoću, opet ostaje osvežina pića.
Recimo da ja stavljam 1/4 limuna, 1/4 jagode ili malina i 2/4 vode.
Pogledajte prilog 1159469
Ono što me još privlači sada, pošto će sada cvetati lavanda je limunada sa lavandom.
Doista nije mi baš najjasnije kako treba da se napravi.
Valjda se prvo skuvaju cvetovi lavande sa vodom, doda med, procedi i tome doda limunov sok.
Pogledajte prilog 1159470
Ima da se kupi limunska kiselina.Dobra je za dezinfekciju masine za ves i za ribanje sanitarijasecam se te limunske kiseline...mislila sam da vec odavno nije u prodaji
razumem...tesko je iscediti limun...
za rucno ti treba pritisak...da se dobro stisne...
a za elektricni veliki je rizik...![]()
kad si lenj da cedisMuko moja, gledam sad tu neke recepte i slike, sada me sram sto sam slavio limunsku kiselinu.
ja nisam...kod nas ima uglavnom samo sa malinama ali to nije sirup vec izmiksano par malina ubacenih u limunadu...Jel neko primetio ove užase što služe po kafićima? Limunada sa sirupom od lubenice![]()
zovu je malinada ako ti je tako lakseAli to zvati limunadom![]()
ovo ne razumem...mislis jagode + voda?U Ukrajini potope jagode u balon pa posle par sati to piju , kažu da osvežava.
Pa da , zaboravio sam da napišem da je voda u balonu xdovo ne razumem...mislis jagode + voda?
to je sigurno dobro