Pre nekoliko meseci sam uocila otok na desnoj strani vrata i obratila sam se lekaru. Palpirao je to mesto i rekao da je otechena limfna zlezda.
Prvichno dao mi je antibiotik..onako iz rukava (amoxicillin+clav.acid). Posto to nije pomoglo, nakon nekoliko dana dobila sam drugu dozu antibiotika i to ni manje ni vishe nego cifixime

U megjuvremenu sam izvrsila sve pretrage (krvna slika, zubi, orl...i sve je bilo ok). Nakon sto ni to nije pomoglo hirurg me pregledao i rekao je da je to "samo obichna limf.zl" i da ce uz chymoral forte(trypsin,hymotripsin) i cefalexin to sve proci. I nazalost...ovo cudo na vratu i dalje stoji. Nekad se uveca...otece ali uglavnom je velicine zrna od kafe. Od jednog lekara mi je preporucena biopsija...a drugi pa mi kaze da nije nisto strasno i da je bolje da ne diram to mesto.
Od svega toa...ja sam samo unistila svoj imunitet...dobila candidu (od jakih antibiotika) a zlezda evo..i dan danas stoji...i ponekad osecam bol u vratu
Htela sam samo da spodelim svoje iskustvo (koje ne verujem da ce vam mn pomoci zato sto nisam uspela da resim svoj problem) i nadam se da cu ovde procitati neko vase uspesno resavanje "problema".
p0z