Dark93-nssr
Aktivan član
- Poruka
- 1.044
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svidja mi se izgled igrice ali ne mogu da je nadjem nigde. Našao sam pet-šest kada instaliram traži d3dx9_43.dll neka greška. Na svim sajtovima mi preporučuje neki program za čišćenje registra od greški ali program se plaća. Kako to da rešim?
Nadam se da će biti nekog nastavka...
Mozda ce u drugom delu objasniti o cemu se radi, jer s obzirom koliko je igra uspesna bilo bi glupo ostaviti je na ovome...Odigrao sam igru i moram reći da su utisci pozitivni. Uvek sam voleo igre u kojima moraš da uključiš mozak.
Jedino što je mogla da traje malo duže, kao i da ima bar neku priču. Da igrač bar zna o čemu se radi, ko je taj čovečuljak kojim upravlja, šta je cilj svega. (Dobro, kapiram da on traži svoju sestru, ali priči fali bilo kakav drugi podatak.) I...
Mozda ce u drugom delu objasniti o cemu se radi, jer s obzirom koliko je igra uspesna bilo bi glupo ostaviti je na ovome...
Znao sam zašto se zove limbo, pakao za decu a ne kao što su pričali da se zove Limbo-Ivica, dečak se kreće po ivici, šta god time hteli da kažu. Stvarno mi je sve vuklo na nekakav post-apokaliptični scenario a ne ‚‚ivicu‚‚...Sve zgrade su uništene i u fazi raspadanja, ona deca plivaju udavljena po vodi...
Nije mi samo jasno šta ono svetleće predstavlja, znate ono što padne na glavu i tera lika da beži od svetlosti. Baš me nerviralo...
Pa autor je rekao da je to poenta igrice, moraš da pogineš da bi shvatio kako se prelazi, nešto kao trial and fail fazon (iako sam siguran da je nešto drugo, znam da je trial al ne sećam se druge reči) u svakom slučaju nema mnogo takvih igrica da moraš da pogineš da bi prešao (ja bar ne znam nijednu takvu) što je samo još jedan + za igricu, jedinstvenost...
Trial and error. Inace, igra izgleda i zvuci dobro, sudeci po traileru i vasim komentarima. Definitivno cu je isprobati jednom.
pogledaj reputaciju,tu ti je resenje za trial . Koji tacno error dobijas,mora se resiti igra je vrh
na oficijalnom sajtu ima da se kupi steam ,nije mi jasno jel ovo moze i da se igra online ili ... ????
I believe that the entire game is essentially the boy's life flashing through his eyes. This boy apparently had a very hard life where he was picked on and outcasted by other children, where his fears and insecurities kept him from reaching his full potential, where he was forced to continuously move and never settle in at any one place. This is all reflected within the game by the other children attempting to kill him, the spider chasing him, and the large hotel sign, respectively, as well as many other instances of symbolism.