SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.125
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Pa ne znam bas da li ovo spada ovde ali vidim da se svakako dele recepti...pa mene zanima da li neko zna kako se pravi KOKTEL margarita ili onaj PUNCH stoga amerikanci piju po kucnim zurkama?
Margarita
- Tequila Silver 4 cl
- Cointreau 2 cl
- Lime Juice 1 cl
Sve sastojke sipati u sejker sa 6 kocki leda, protresti, procediti u casu sa sonim vencem i ukrasiti Lajmom.
Izvor: http://www.kokteli.com/
iluzionista:Ima na netu recepata i recepata za Margaritu. Ne bi znao reči da li je i ovde bilo. Ako jeste zaključaće ti temu. Ali evo da ipak ne ostaneš bez odgovora.
P.S. Da li neko zna priču oko nastanka Margarite i originalni recept (ne verujem mnogo onome što se kod nas mućka)?
Samantha Jouns:Pa jedino ti mislis na mene...e hvala ti punooo kolega........
i mene zanima to za margaritu
Samantha Jouns:Sastojci:
4 cl Tequila (white)
2 cl Cointreau
2 cl Sveže ceđenog limuna
Punč
(za 6-8 osoba)
- 1 1/2 litar ruskog čaja
- 1/2 ruma
- sok jednog limuna
- sok 3-4 pomorandže
- 500 grama šećer, rum
U lonac stavite šećer, sok od pomorandže i limuna i rum. Ostavite da malo odstoji na toplom mestu. Skuvajte neki čaj pa vruć čaj procedite i dodajte u lonac. Poslužite odmah, u čašama za punč. Posebno servirajte rum koji će svaki gost sam, prema ukusu, dodati u punč.
Samantha Jouns:e punch.....probao si ga???
Samantha Jouns:E hvala ti stavrno...ali nema potrebe da se trudis vise ...bolje da sam tebe dirktno pitala neko otvarala temu...jer zahvljajujuci tebi opstala je tema
Samantha Jouns:Moju temu niko ne citaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Samantha Jouns:e moj ILUZIONISTO......ulepsao si mi temu....
A, je l to pita? Mene nekako asocira na rakiju - orahovacu. Ono, kao, lek za sve !Glokna:Možda nije najbolje mjesto za pitanje ali ipka... Ima li ko nekakav dobar recept za orahovaču?????