Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amin...Midnight expres:Duso, cek da ti pojasnim. Mariah Carey nije glupaca, vec kucka. :wink:
Da je gloopaca,to jeste.Jedna:Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"?![]()
snaja88:Da je gloopaca,to jeste.Jedna:Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"?![]()
I ja sam mozgala kad sam 1. put videla tog decka,jer ga vec znam odnekle. On je iz one serije 'Dinotopija' sto je u vise nastavaka isla na B92
wild_child:snaja88:Da je gloopaca,to jeste.Jedna:Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"?![]()
I ja sam mozgala kad sam 1. put videla tog decka,jer ga vec znam odnekle. On je iz one serije 'Dinotopija' sto je u vise nastavaka isla na B92
A vi ste komshinice pa pijete kaficu zajedno,kad ti znas da je glupa?![]()
Lucky girl:wild_child:snaja88:Da je gloopaca,to jeste.Jedna:Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"?![]()
ma garant...ne bi ona to tek tako rekla...:wink:
wild_child:Lucky girl:wild_child:snaja88:Da je gloopaca,to jeste.Jedna:Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"?![]()
ma garant...ne bi ona to tek tako rekla...:wink:
Mozda su u rodu, kazu da iver ne pada daleko od klade :wink:
Kako uopste mozes tako nesto da kazes za osobu koju ni neznas?I otkud ti znas da je ona glupa?Gluplji su ti ljudi koji nekog ocenjuju na osnovu izgleda ili neceg drugog a ni ne poznaju osobu.Uostalom ko si ti da ocenjujes ko je glup a ko nije? Devojka ima lep glas i po pesmama se vidi da je romanticna dusa...Jedna:Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"?![]()
Lucky girl:Kako uopste mozes tako nesto da kazes za osobu koju ni neznas?I otkud ti znas da je ona glupa?Gluplji su ti ljudi koji nekog ocenjuju na osnovu izgleda ili neceg drugog a ni ne poznaju osobu.Uostalom ko si ti da ocenjujes ko je glup a ko nije? Devojka ima lep glas i po pesmama se vidi da je romanticna dusa...