- Poruka
- 55.847
Pa upravo to, lepa jeE pa jbg... na "sredjivanoj" slici bi i ja ispao lep!
Mada, Nataša jes lepa žena i sa podočnjacima... nema potrebe za dodatnim intervencijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa upravo to, lepa jeE pa jbg... na "sredjivanoj" slici bi i ja ispao lep!
Mada, Nataša jes lepa žena i sa podočnjacima... nema potrebe za dodatnim intervencijama

Seksi jeSta ljudi vide na njoj nije mi jasno,podocnjaci,kao da place 24/7 oci,glas i zubi kao 3 pakle da pusi dnevno,tu se zaustavim dalje ne mogu da gledam
jbt ti od nje napravi najružniju ženu na svetu!Ma 100% je sexy dupe i noge bolje da ne gledam
otprilike pre bi gov.no poljubio nego nju?E veruj toliko mi je ogavna da je u top 5 najnizih

Znači na skali od 1 do 10 Nataša je po seksoći negde izmedju 6 i 7, barem po mom skromnom mišljenju.. a ove junetove su tu, bogami oko 9 pa možda i jače... Ti si recimo lepa osoba rekao bih!Tesko je jasno definisati lepu osobu, osobito lepu zenu jer se na pojam lepote kod zene kaleme razne ideje. Ali ono sto je upecatljivo su teskoce ljudi da objektivno ocene lepotu, sto je opet ok.
Recimo, meni su ove zene koje june kaci objektivno lepe, ali mi se klica nikad ne bi digao na njih, dosadne su, dok N.Ninkovic ima seksocu iako mozda objektivno gomilu nepravilnosti na licu.
Da, sve sam ovo ispisala da bih poentirala kako sam ja lepa, hvala sto si razumeo signale.Znači na skali od 1 do 10 Nataša je po seksoći negde izmedju 6 i 7, barem po mom skromnom mišljenju.. a ove junetove su tu, bogami oko 9 pa možda i jače... Ti si recimo lepa osoba rekao bih!
Molim i drugi putDa, sve sam ovo ispisala da bih poentirala kako sam ja lepa, hvala sto si razumeo signale.

Pa ni ona posle nje nije za bacanjeNataša i ona pre nje su zekstra.
Natasa Ninkovic
![]()