Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Nina Dobrev
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je tebi bolja?
Свакако су наше жене међу најлепшим.
А имамо готово свих типова жена осим цркиња.
Cula sam da za vase zene kazu zgodne,visoke i mrsave.
Stranci tako kažu.Cula sam da za vase zene kazu zgodne,visoke i mrsave.
Da,kazu,dobre.Stranci tako kažu.![]()
Punija samTo nabijate same sebi komplekse.
Pogledajte prilog 1059439
Šta?Ne izgledaš ovako?A jbg.Onda ništa.
...
I tako se vraćamo na moj post odozgo.To je to.Rekoh 168 i 65 kg.
Joj,tragedije.I tako se vraćamo na moj post odozgo.To je to.
Znači imaš 5 kila viška.Gotovo.Spasa nema.
Znaš ti,sedimo ja i menadžer jednog mnogo dobrog kluba i pijemo kafu.Bezveze blejimo i gledamo u vodu na splavu.I zvoni mu telefon.Javlja se on.Zove ga hostesa.Kaže neće moći da dođe na posao izbila joj je bubuljica na nosu.Završava on razgovor.Okreće se i kaže konobaru.Donesi mi tri tekile.Moram da popijem nešto da dođem sebi.
Nek puderom namaze bubuljicu.I tako se vraćamo na moj post odozgo.To je to.
Znači imaš 5 kila viška.Gotovo.Spasa nema.
Znaš ti,sedimo ja i menadžer jednog mnogo dobrog kluba i pijemo kafu.Bezveze blejimo i gledamo u vodu na splavu.I zvoni mu telefon.Javlja se on.Zove ga hostesa.Kaže neće moći da dođe na posao izbila joj je bubuljica na nosu.Završava on razgovor.Okreće se i kaže konobaru.Donesi mi tri tekile.Moram da popijem nešto da dođem sebi.
Pa vidiš upravo potvrđuješ da si ti sama jedva nešti malo bolja od nje.Nek puderom namaze bubuljicu.
Ти си све у праву. Али...Pa vidiš upravo potvrđuješ da si ti sama jedva nešti malo bolja od nje.
Ženo.
Bubuljica nije važna.
![]()
Ti si živo biće.

Tako'e.Ти си све у праву. Али...
Некоме дан поквари бубуљица, некоме 200 грама више
Мада све то зависи највише од тренутног расположења. некада се једиш а некада те боли штикла за све! И у другом случају највише зрачиш![]()
Ти си све у праву. Али...
Некоме дан поквари бубуљица, некоме 200 грама више
Мада све то зависи највише од тренутног расположења. некада се једиш а некада те боли штикла за све! И у другом случају највише зрачиш![]()