Lijepe zene

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
licensed-image.jpeg

Nina Dobrev

A ono dva profesionalna šminkera pravila lice sat ipo vremena pa zauzela pozu i onda joj pomerali ruke i noge,savijali zglobove,kičmu,dok se ne napravi idealna poza.Pa kroz 7 filtera ispucali 200 fotografija iz svakog mogućeg ugla.Pa seli i odabrali jednu fotografiju.
Kao.E'o to je to!
I aj sad ti nagovori neku devojku,ženu da postavi svoju fotografiju.
Ili još gora varijanta.
Kad pokušavaju to da kopiraju pa ako im uspe samo 30% od zadatog cilja.Ego im ode u vražiju mater.Ne vide više ništa oko sebe.Ma ne znam..

Rekoh 168 i 65 kg.
I tako se vraćamo na moj post odozgo.To je to.
Znači imaš 5 kila viška.Gotovo.Spasa nema.
Znaš ti,sedimo ja i menadžer jednog mnogo dobrog kluba i pijemo kafu.Bezveze blejimo i gledamo u vodu na splavu.I zvoni mu telefon.Javlja se on.Zove ga hostesa.Kaže neće moći da dođe na posao izbila joj je bubuljica na nosu.Završava on razgovor.Okreće se i kaže konobaru.Donesi mi tri tekile.Moram da popijem nešto da dođem sebi.

Znaš ti,sedimo ja i menadžer jednog mnogo dobrog kluba i pijemo kafu.Bezveze blejimo i gledamo u vodu na splavu.I zvoni mu telefon.Javlja se on.Zove ga hostesa.Kaže neće moći da dođe na posao izbila joj je bubuljica na nosu.Završava on razgovor.Okreće se i kaže konobaru.Donesi mi tri tekile.Moram da popijem nešto da dođem sebi.
Joj,tragedije.

Nek puderom namaze bubuljicu.

Pa vidiš upravo potvrđuješ da si ti sama jedva nešti malo bolja od nje.
Ženo.
Bubuljica nije važna.
:D :D
Ti si živo biće.
Ти си све у праву. Али... :lol:
Некоме дан поквари бубуљица, некоме 200 грама више :rumenko:
Мада све то зависи највише од тренутног расположења. некада се једиш а некада те боли штикла за све! И у другом случају највише зрачиш :)

Мада све то зависи највише од тренутног расположења. некада се једиш а некада те боли штикла за све! И у другом случају највише зрачиш :)
Tako'e.

1638352376051178360694681175871.jpg

Loš ugao.Loše svetlo.50 godina.
Čekaj molim te da angažujem profesionalnog fotografa,specijalno svetlo,dve šminkerke i tri žene koje će da me nameste u poželjnu pozu+da me izsponzoriše neka modna kuća pa ćeš da vidiš kako sam lep i zgodan. :D
Eto me na naslovnoj strani Man&Health
Ne ide to tako..

Back