Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Rihanna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ona nije nesto lijepa...onako,prosjek.Pogledajte prilog 1057732
Mariah Carey
A recimo ona mi je nekako "slatkasto"lijepa.Pogledajte prilog 1056028
Jessica Alba
Tko je americku zenu u ljepotice svrstao?I recimo da mi je nekako "slatko" lijepa.
Nema ništa upečatljivo... Ovo je za mene neka vrsta "američke" ljepote... nisi ružna, sve crte lica su lijepe, ali sve je nekako bezlično...
Jeli neko rekao:amerikanke su ljepotice?Ja ne cudoh to.A recimo ona mi je nekako "slatkasto"lijepa.
Nema nista upecatljivo...Ovo mi je neki tip "americke" ljepote..nisi ruzan,sve crte lica pojedinacno su lijepe,ali sve ukupno je nekako bezlicno...
Mislim na tip ljepote npr.Pamele Anderson...svi ce reci da je ona lijepa...ali to je ono bas...americki lijepa.Ljudi vise zene iz tvoje drzave vode ko ljepotice,Ameriku niko nije s nekom ljepotom povezao.
I ona je preko silikona dosla do imena.Mislim na tip ljepote npr.Pamele Anderson...svi ce reci da je ona lijepa...ali to je ono bas...americki lijepa.![]()
Pamela is from Cannada.Mislim na tip ljepote npr.Pamele Anderson...svi ce reci da je ona lijepa...ali to je ono bas...americki lijepa.![]()
I Kanada je u Americi.Pamela is from Cannada.
Bila je lepa,...dok se nije upropastila plastičnim operacijama.
Ok,...generalno su Kanađani lepši ljudi, od srednje i Latino Amerikanaca.Nema pravila,...lepih žena stvarno ima svuda, tako da je bzv.generalizovati! Sad,...pitanje je kad izađeš ,da'l je svaka druga ili treća lepa ili nije.Za Ameriku bih zadnju rekla da su lepa nacija!I to što jeste lepo, došlo je iz Evrope!I Kanada je u Americi.
Mislim uopste na taj tip platinastih plavusa...tipicno americki.![]()
Niko ih nije svrstao u ljepotice.Ok,...generalno su Kanađani lepši ljudi, od srednje i Latino Amerikanaca.Nema pravila,...lepih žena stvarno ima svuda, tako da je bzv.generalizovati! Sad,...pitanje je kad izađeš ,da'l je svaka druga ili treća lepa ili nije.Za Ameriku bih zadnju rekla da su lepa nacija!I to što jeste lepo, došlo je iz Evrope!
Nemoj pogresno da me shvatis.Postujem ukus svakog coveka,jer nema lose zene,samo su ukusi razliciti...Немам појма. Не спадам у јеббаче. Знам само да волим да видим облине.