Sofija, nisam luda , gledala i jeste. Nije tako bujna i zasto je to neverovatno. Pa svakake travke nicu....
Praticu, pa pisem kad otopli. Onom masinom za secenje trave , kosila, pa nisam sve uspela , ostalo dve, tri u nekom uglu.
I nemam pojma odakle tu - moja mama tu zivela, dece nemam, prema tome- narkosi iskljuceni .Jedino, ako ima nesto jako slicno
pa pogresih. Poklopilo se da sam tragala za lekom - drugarici,pa gledala slike kako to izgleda, pa bila i u basti odmah posle i
uocila. Jedno selo u okolini imalo veliku proizvodnju, neki su pohapseni , proletos, secam se lokalnih vesti . Moram da zvirnem ,
mozda i smrzlo od mraza .... ostavila da vidim . Pa necu valjda ici u muriju da se prijavim. Ovde klinci pricaju da su oni glavni dileri.
Ja kao sa marsa pala jelda? Cao . E onaj me komentar zaista nasmejao, zaboravih mu ime ....
Jel mozes ovde otvoriti temu koju sam predlozla? Tu ima svasta nesto.
Pozdrav tebi i ostalima
Veceras sam u prodavnici zdrave hrane videla konoplju kg pakovanje, a secas se da sam pisala, kako sam trazila za pecarose , rekao mi da sam skroz luda, a sada ima i ulja. Jel to nesto drugacije?