Lijek…odnosno lek za sinuse??? Hvala unaprijed.

Pretraga

Početnik
Poruka
6
Imam problema sa Sinusima vec godinama...nacitao sam se i foruma i nekih starih postova...i taman kad sam stigao do dijela da je taj neki deda ljekar iz Zrenjanina umro...odlucio sam da obnovim pitanje.
Taman mi se glava malo primiri kad ono opet. I kad me uhvati ismrkavanje i glavobolja u celu i obrazima onda mi bude dosta i mene, i sebe, i vas... :eek:
Zadnja zenska mi je pred raskid rekla da sam glup...a ja sam odgovorio: Made in Bosnia...a u stvari ona nije ni znala kakav ja problem imam. Ko vec zna sta su Sinusi zna da glava blokira 100%.
A sad ozbiljniji dio...
Volio bih da saznam neka najnovija rjesenja za Sinuse... po mogucnosti od ljudi koji su licno rijesili problem ili od ljudi koji su upoznali nekoga ko je uspjesno izlijecio Sinuse.
Nemojte mi samo pisat da udisem paru od Majcine dusice, molim vas, posto mi je toga dosta.
Nesto novo? Pa mora da postoji rjesenje...nije Sudoku majku mu.

Pozz

Imao sam velikih problema dok nisam uradio sledece tri stvari...Poceo sam da jedem Shitaka pecurke,od kad ih jedem nisam bio ni prehladjen,evo vec 5-6 godina.Svako leto na moru se malo davim i dodatno ocistim sinuse...znaci slana morska voda da udje u nos i ocisti to.I trece je...postoji jedan covek na Ubu (selo kraj Valjeva) koji ti nesto sa makazama uradi sa kosom(nije nikakvo sisanje ili sektaske gluposti),boli mnogo,ja sam urlikao...On nadje neke tacke(kanalice) na glavi i tu ti uvrne kosu i jako povuce,posle tog coveka(a kod njega sam bio pre ovog sa Shitakom) sam bio miran 2 godine,ali se problem vrati kad se sinusi nakupe...

LAKI LUCIANO Pecurki nisam gladan, a sisam se na celavo tako da to sa kosom nebi moglo... posto nemoze da me povuce.

SARVAS Pregledao sam ti arhivu postova u nadi da cu da naletim na taj Proljetni post...i ucinlo mi se da sam nasao ali je ispao lapsus...tema je bila pricajmo o sisama... ali nije ni to problem nego sto je arhiva dobacila samo do Novembra 2011...Ako te ne mrzi opisi tehniku u 2-3 recenice.

Imam problema sa Sinusima vec godinama...nacitao sam se i foruma i nekih starih postova...i taman kad sam stigao do dijela da je taj neki deda ljekar iz Zrenjanina umro...odlucio sam da obnovim pitanje.
Taman mi se glava malo primiri kad ono opet. I kad me uhvati ismrkavanje i glavobolja u celu i obrazima onda mi bude dosta i mene, i sebe, i vas... :eek:
Zadnja zenska mi je pred raskid rekla da sam glup...a ja sam odgovorio: Made in Bosnia...a u stvari ona nije ni znala kakav ja problem imam. Ko vec zna sta su Sinusi zna da glava blokira 100%.
A sad ozbiljniji dio...
Volio bih da saznam neka najnovija rjesenja za Sinuse... po mogucnosti od ljudi koji su licno rijesili problem ili od ljudi koji su upoznali nekoga ko je uspjesno izlijecio Sinuse.
Nemojte mi samo pisat da udisem paru od Majcine dusice, molim vas, posto mi je toga dosta.
Nesto novo? Pa mora da postoji rjesenje...nije Sudoku majku mu.

ja sam udisao alkohol , mlogo bolje

LAKI LUCIANO Pecurki nisam gladan, a inace se sisam na celavo tako da ta metoda sa kosom nemoze...posto nemoze da me povuce.

SARVAS Provjerio sam tvoju arhihu u nadi da nadjem tvoj Proljetni post, i ucinilo mi se da sam pronasao temu ali je bio lapsuz, tema je u stvari bila: pricajmo o sisama...ali nije ni to problem nego sto tvoja arhiva prestaje negdje u Novembru 2011...pa ako te nemrzi opisi opet terapiju u 2-3 recenice.

PIVOSOK Neznam da li se ti salis da si to radio ali ja jesam... Smrkao sam rakiju od 52 stepena...direktan udarac u mozak...cini mi se i da je malo smirilo sinuse...ali toliko. Nepreporucujem nikome ko je osjetljiv na suze.

Мој брат се као клинац на летовању са школом прехладио и навукао хроничне проблеме са синусима, вукао их је годинама. Сваке сезоне би се активирали, мада у границама подношљивости, али како је одрастао и почео да ради искомпликовало се и проширило на плућа, једном је остао месец дана на боловању због бронхитиса.

Размишљали смо шта да радимо, медицина није помагала и како већ уме да се намести, случајно у неком часопису пронађемо да читаоцима који се први јаве поклањају бесплатно промотивно лечење синуса биоеликсир капима, а часопис само што је изашао па он упадне у ту групу. Терапија (бесплатна) је требало да потраје све док се сасвим не излече. Њихови лекари су били оптимисти, сматрали су да ће бити довољно пар седмица лечења, али како је код њега стање било прилично запуштено, потрајало је око месец и по дана.

Прегледали су га, направио је снимак синуса, првих дана је ишао код њих да му ставе капи и прате како реагује на њих, а онда су му дали да их кући ставља по два пута дневно. Свакодневно се јављао докторки и описивао јој је стање, реакције, промене, итд.

Показали су му како да их сам укапа, када би их ставио морао је да окрене главу на страну да би допрле до синусних шупљина. Објаснили су да реакције умеју бити прилично бурне и да није необично да се добије мања температура у почетку, како му се и десило. Стављао их је после посла и увече пре спавања, назвао их је сузавац (од миља :)). По ноћи се будио и избацивао секрет који је постепено бивао све бистрији, био је неиспаван, али се исплатило.

Колико памтим, рекли су да се код њих најдуже лечио један човек девет месеци, али да је реткост да је некоме требало месец дана или више, обично се све брже заврши.

После тога је први пут од детињства две године био миран да би му синуси поново прорадили у блажој форми, али то смо пресекли тако што је уз конвенционалну терапију ишао на петнаестак третмана акупунктуре комбинованe са ласером, што је јако добро деловало и зауставило процес.

Од тада је ево већ друга година у Чикагу познатом по оштрој и ветровитој клими, а да није више имао проблема.

Добра је и јефтина варијанта са укапавањем прокуване слане воде и чаја од босиљка, нису тако бурне реакције, само треба имати стрпљења.

Надам се да ово може бити од помоћи. :)

Poslednja izmena:

Back