Light or Dark?

SINDI:
vd:
@ Julijan : pa vidim da si mi poznat odnekle ...
@ SINDI : ne brini tu smo da pomognemo ... čovek se uči dok je živ ...
ma ti si dobrica... :wink: onaj ce me Julijan prozivati dok je ziv... :cry:
I bre, Sindi... Pa ti padas na te tesiteljske fore... ? Mi radimo u tandemu. Ja te napadnem, a vd dodje da te utesi...
'Ajd neka vam bude...
vd... momce! Ova cura ti je izjavila, da voli da se seta po zemunskom Keju, samo da znas!

Julian_Duranona:
SINDI:
vd:
@ Julijan : pa vidim da si mi poznat odnekle ...
@ SINDI : ne brini tu smo da pomognemo ... čovek se uči dok je živ ...
ma ti si dobrica... :wink: onaj ce me Julijan prozivati dok je ziv... :cry:
I bre, Sindi... Pa ti padas na te tesiteljske fore... ? Mi radimo u tandemu. Ja te napadnem, a vd dodje da te utesi...
'Ajd neka vam bude...
vd... momce! Ova cura ti je izjavila, da voli da se seta po zemunskom Keju, samo da znas!
Nesto si ti tu pomesao...ja sam tebe htela da tesim, a vd sam rekla da je dobrica...a da volim zem.kej-volim! cak, jako volim!Bgd student, to se ne zaboravlja :wink: Da ne bude opet dobar-los-zao, vodim vas obojicu na kafu cim dodjem u Bgd! Na keju! Na prolece!!! :lol: :lol: :lol:

"Joj sta cu da radim ako mu se ne svidim kada se skinem??...A kad razmsilim..Mozda je bolje da ugasim svetlo!Tako nece videti da imam spojlere!...Ajoj a on zeli da se karamo sa upaljenim svetlom..Nadam se da nece primetiti!"

Da li vise volite da se sexate u mraku ili sa upaljenim svetlom..ili mozda neko priguseno svetlo..ili vam je svejedno?
Jeste li se nekad stideli da vas decko vidi neki deo vaseg tela za koji vi mislite da mu se ne bi svideo?
a npr.na kraju se ispostavi da ga on obozava?

priguseno,ugaseno ili upaljeno svetlo pitanje je sad!

Back