vd
Domaćin
- Poruka
- 3.147
@ Julijan : pa vidim da si mi poznat odnekle ...
@ SINDI : ne brini tu smo da pomognemo ... čovek se uči dok je živ ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima... Istocni i Zapadni. Istocni se zove jos i Donji. E, za Zapadni ne znam, da li se zove - Gornji.SINDI:dobro... evo....ops:
ops:
ops:
Znam da postoji Juzna Backa.Za Donji Srem prvi put cujem...Srem je Srem-nema donji-gornji-srednji? Ili gresim?
ma ti si dobrica... :wink: onaj ce me Julijan prozivati dok je ziv...vd:@ Julijan : pa vidim da si mi poznat odnekle ...
I bre, Sindi... Pa ti padas na te tesiteljske fore... ? Mi radimo u tandemu. Ja te napadnem, a vd dodje da te utesi...SINDI:ma ti si dobrica... :wink: onaj ce me Julijan prozivati dok je ziv...vd:@ Julijan : pa vidim da si mi poznat odnekle ...
@ SINDI : ne brini tu smo da pomognemo ... čovek se uči dok je živ ...![]()
Nesto si ti tu pomesao...ja sam tebe htela da tesim, a vd sam rekla da je dobrica...a da volim zem.kej-volim! cak, jako volim!Bgd student, to se ne zaboravlja :wink: Da ne bude opet dobar-los-zao, vodim vas obojicu na kafu cim dodjem u Bgd! Na keju! Na prolece!!!Julian_Duranona:I bre, Sindi... Pa ti padas na te tesiteljske fore... ? Mi radimo u tandemu. Ja te napadnem, a vd dodje da te utesi...SINDI:ma ti si dobrica... :wink: onaj ce me Julijan prozivati dok je ziv...vd:@ Julijan : pa vidim da si mi poznat odnekle ...
@ SINDI : ne brini tu smo da pomognemo ... čovek se uči dok je živ ...![]()
'Ajd neka vam bude...
vd... momce! Ova cura ti je izjavila, da voli da se seta po zemunskom Keju, samo da znas!