LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodje Milan, svaka mu cast...ali mi je iskreno krivo... Lion je pokazao da je extra ekipe i mislim da je trebao da ide dalje...nisu trebali da se zatvore u zadnjih 10 minuta, to ih je u skupo kostalo...dok su napadali Milan je bio bezopasan...ali ok
Inter ispade...evo bas sad gledam pregled te tekme... :-(

bojan86:
Prodje Milan, svaka mu cast...ali mi je iskreno krivo... Lion je pokazao da je extra ekipe i mislim da je trebao da ide dalje...nisu trebali da se zatvore u zadnjih 10 minuta, to ih je u skupo kostalo...dok su napadali Milan je bio bezopasan...ali ok
Inter ispade...evo bas sad gledam pregled te tekme... :-(

Ma da nisu trebali da povuku u trenutku kad su kontrolisali tekmu, i bili opasnije, pa bolje da su pukli a igrali hrabro, nego ovako....

Ma da nema ko da uradi nesto, oni imaju prosecnu odbaranu (realno Materaci, Burdizo i Kordoba nisu bas stoperi svetske klase), sredinu kojoj fali pravi poluspic, sve sami radnici tamo (igrac tipa Rikelme sto se pokazalo i veceras) i trener koji ce Adrijana pretvoriti u zrelog napadaca...a ne po sistemu sve cu sam pa sta bude...

kad sam vam ja govorio za inter..... ali neeee...onda je bilo,sta ovaj sere...sad ste svi pametni, od jednom niko da navija za inter.... tako ce biti i za barcu kad se istrose ...

bojane p i c k o :lol:
gde si sadaaaaa !!!!!
sta ti je sada sa interom

ma gde je bre onaj mali dadimar ocu nesto da ga pitam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back