Banci
Aktivan član
- Poruka
- 1.268
Svaka cast Arsenalu tukao je Juventus 2:0,a Barsa igrala 0:0,kakva sramota ja sam vise ocekivao od njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
My old man said be a Tottenham fan But I said **** off bollocks, you're a cunt, you're a cunt We'll follow the Arsenal over land and sea We'll follow the Arsenal unto victoryStruja:ARSENAL!!!
Banci:Svaka cast Arsenalu tukao je Juventus 2:0,a Barsa igrala 0:0,kakva sramota ja sam vise ocekivao od njih.
Pa to im je olaksavajuca okolnost, podmladili su tim za 10 godinaKOWYNUXX:milan ce teeeeeeesko da ostane neporazen, bez Gatuza, Kafua i Stama i sa Maldinijem na klupi...
izgleda da ce u startnu Kosta i Kurta...![]()
Pa i Milan prolazi,posto ce kod kuce da pobedi Lion.bojan86:I pored toga sto se igra u Milanu, verujem da ce Lion da prodje... vraca im se Zunjino...a i mnogo su opasni iz kontre...male su im sanse...ali ipak verujem da mogu...
Inter, Arsenal i Barsa sigurno prolaze...
i ja to mislim ;-)milanfan:Milan zakon!!!!
Lion ce proci kao Bajern!
Ma siguran sam,ako nije pobedio kod kuce,onda ce kao pobediti u gostima.bojan86:Ne budi siguran...ipak Lion ima odlicnu ekipu...jos im da se igra...