LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ .pissbottleman

Da li sam ja to dobio neku vrstu "saveznika", pošto sam do sada ja bio jedini navijač Arsenala na ovom forumu, ili bar jedini koji je to javno pokazivao?????

PAŠĆE JUVENTUS

ja licno ne gotivim nesto Arsenal, ali poslednjih nekoliko tekmi koje su odigrali, su mi se bas svideli, lepo igraju, proigravaju, ma uzivanje za gledanje..za razliku od Chelsea.. ali videcemo koliko imaju snage da doguraju u L.S. a jos ako ima sledece sezone ode Anri..tesko ce im biti...

@Alex ... nisam ja nikada bas navijao za njih...u engleskoj sam uvek navijao za Liverpool,jos dok je Fowler igrao za njih(zbog njega sam i poceo),sada su mi se smucili ovakvom igrom, jedino gerrarda volim zbog borbenosti,covek ima srce kao nijedan drugi igrac na svetu ... Ali i Arsenal mi je uvek bio dobar,pogotovo jer ne volim mancester...a sad su mi mnogo dobri,pre svega sto su se skupili ti klinci,i poceli su da deru sve redom...wenger je uspeo od njih da napravi ekipu,ko zna sta ce da rade sledece sezone,jos ako im ostane Henry.....u svakom slucaju igraju najlepsi fudbal u engleskoj i sada su mi najdrazi tamo.....Henry je stvarno kralj....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back