LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shalle87:
Moja prognoza za polufinale:Lion-Barca i Villareal-Juve,a finale Juve-Lion i Lion osvaja Champions League:)

I onda se moze ugasiti Play Station 2 i ici na spavanje.
icon10.gif

Juventus se izvukao protiv Verdera, i to svako ko prati fudbal mora da zna, makar navijao upravo za Juventus. Lično, ja ih prezirem upravo zbog tog njihovog izvlačenja u zadnjim minutama. Nadam se da će ih Arsenal pregaziti.

arsenal igra sve bolje i bolje...mnogo mi se dopadaju sada....klinci su krenuli,a henry ih vodi kao pravi kralj,sto i jeste...kako covek igra lepo,lako....odbrambeni beze od njega ,ne sme niko da ga napadne bre.....ma milina ih je gledati sve...... tako cu da navijam za njih...i zbog onog kurvanjskog juventusa i onog smrada viere.....

.pissbottleman:
arsenal igra sve bolje i bolje...mnogo mi se dopadaju sada....klinci su krenuli,a henry ih vodi kao pravi kralj,sto i jeste...kako covek igra lepo,lako....odbrambeni beze od njega ,ne sme niko da ga napadne bre.....ma milina ih je gledati sve...... tako cu da navijam za njih...i zbog onog kurvanjskog juventusa i onog smrada viere.....
Bas,Henry se vratio u staru formu i Arsenal i treba da igra u Evropi,to i jeste evropski tim.
A da je se Arsenal vratio u formu dokazuje i ta utakmica protiv Carltona,tukli su ih 3:0.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back