LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo rezultata od juce:
Milan s Schalke 3:2
PSV s Fenerbahce 2:0
Lyon s Rosenborg 2:1
Olympiakos s Real M. 2:1
Chelsea s Liverpool 0:0
Betis s Anderlecht 0:1
Rangers s Inter M. 1:1
Artmedia s Porto 0:0

Za mene je prolazak Redzersa iznenadjenje. Oni su truba ekipa. Vishe zasluzuje Shalke da prodje dalje umesto njih. Iako nisu u istoj grupi. Ali eto...
Drago mi je zbog Milana. Sinoc je bila odlicna utakmica Milan-Shalke,kao i Benfika-Junajted veceras.
A Barselona i Udineze dabogda se raspali...***** im mater smrdljivu! Oborili me na X!
Oni konji iz Barse...koji ce im qratz i to 5 min pred kraj! I oni volovi iz Udina...crkli dabogda!
Za ostale vazi: Nastavi dalje po planu! :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Za mene je prolazak Redzersa iznenadjenje. Oni su truba ekipa. Vishe zasluzuje Shalke da prodje dalje umesto njih. Iako nisu u istoj grupi. Ali eto...
Drago mi je zbog Milana. Sinoc je bila odlicna utakmica Milan-Shalke,kao i Benfika-Junajted veceras.
A Barselona i Udineze dabogda se raspali...***** im mater smrdljivu! Oborili me na X!
Oni konji iz Barse...koji ce im qratz i to 5 min pred kraj! I oni volovi iz Udina...crkli dabogda!
Za ostale vazi: Nastavi dalje po planu! :lol:
To se preskakalo....znaju igraci, cim sam cuo da igraju sa drugim timom reko ja jednom mom drugaru, pisi dvojku :lol:

Ma bre shabancine jedne obicne! Do 5 min pred kraj 0-0...dripci! Crkli dabogda!
Ma i da su dosli sa prvim timom...sta ce bre toj Barsi bodovi..sta ce? Koji ce joj qratz.
I onaj usrrani Udine! Zabarski ******!
Udine,Udine vafan culo!
Udinese merda!

PLESsitnihDEMONA:
Ma bre shabancine jedne obicne! Do 5 min pred kraj 0-0...dripci! Crkli dabogda!
Ma i da su dosli sa prvim timom...sta ce bre toj Barsi bodovi..sta ce? Koji ce joj qratz.
I onaj usrrani Udine! Zabarski ******!
Udine,Udine vafan culo!
Udinese merda!
Ma Udine Frocio....figlio di troia... nego reci ti bajo jel' singl bio ? Jel sam ti ja reko.. :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Ma odigrao sam singl 1-X, 2-X ,X-X tri tiketa.
Ma ko ih yebe...necu da se nerviram. Necu i da igram. I ja sam budala sto sam uplatio uopste. Nisam igrao ko zna koliko meseci i opet yedem govnna. Kraj...nema vishe!
Ma nemoj se bre nerviras, opet cemo da ponovimo ono od prosle nedelje, pusti kocku, to je za morone. :lol:

Club Brugge s Bayern 1:1
Rapid s Juventus 1:3
Arsenal s Ajax 0:0
Sparta P. s Thun 0:0
Werder s Panathinaikos 5:1
Udinese s Barcelona 0:2
Benfica s Man.Utd. 2:1
Villarreal s Lille 1:0
Evo rezultata.

Banci:
Pa sta mislite ko osvaja Ligu Sampiona?
Mozda Partizan.
Ha
Nova reklama za Partizan kada udje u Ligu Sampiona,udjes izadjes i gotovo.
Ha
Sve više dokazuješ da si iskopleksirani čoban, tj. bančo.
Tebi je svaki drugi post tema Partizan. Kompleks do bola. Kad budeš se radovao ulasku u Ligu šampiona svog kluba i kad bude taj tvoj klub prezimio u Evropi onda laj o tome kako je uspeo neko koga podržavaš i za koga navijaš. A do tada sanjaj svoje čobanske snove. :!:

Banci:
Pa sta mislite ko osvaja Ligu Sampiona?
Mozda Partizan.
Ha
Nova reklama za Partizan kada udje u Ligu Sampiona,udjes izadjes i gotovo.
Ha

Partizan bar udje a Zvezda...sledeci put kad Partizan udje tesko ce da izadje...
No ajmo Strasbur ajmo PSV,Zenit,Bazel e he he he...i vi drugi naidjite da se Zvezdom zasladite

kako komponujem buduce hit pesme e he he he

nenad.vasic:
Partizan bar udje a Zvezda...sledeci put kad Partizan udje tesko ce da izadje...
No ajmo Strasbur ajmo PSV,Zenit,Bazel e he he he...i vi drugi naidjite da se Zvezdom zasladite

kako komponujem buduce hit pesme e he he he
Pa Partizan moze samo da udje i izadje i nista vise,a Zvezda udje i barse odrzi neko vreme

Samo da te potsetim da Zvezda nema nikakve veze sa LIGOM sampiona...
Ona je osvojila KUP sampiona,jer je takav sistem takmicenja omogucavao i MALIM klubovima,da naprave znacajniji rezultat...

btw
Sad sam provalio da nas ima dosta(grobara) na forumu...
lepo...

Evo rezultata:

February 21

Bayern Munich 1 - 1 AC Milan
Benfica 1 - 0 Liverpool
PSV Eindhoven 0 - 1 Lyon
Real Madrid 0 - 1 Arsenal

February 22

Ajax Amsterd. 2 - 2 Inter Milan
Chelsea 1 - 2 Barcelona
Rangers 2 - 2 Villarreal
Werder Bremen 3 - 2 Juventus