- Poruka
- 41.454
Postigli smo tri pogotka i idemo dalje .. vi niste postigli ni jedan i ispali ste .. priča gotova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno teško ćemo do bodova sa ovim rivalima da imamo barem lakše rivale iz 4. šešira kad ono Štutgart i Monako, no idemo ovo smo želeli, ovo smo hteli...
немају шешири много везе али ми се свиђа што играмо прву кући против Бенфикеja lično mislim da možemo itekako da igramo dobre utakmice sa potencijalnim bodovima i sa Jang bojsima, PSVom, Štutgartom i Monakom.
Ne bi oni bili u tim šeširima da su neki bauk ...
Raspored je takav kakav je i prosto mora svaka utakmica da se odigra sa 101 postoнемају шешири много везе али ми се свиђа што играмо прву кући против Бенфике
Po meni je bolje ove iz A pota i općenito najjače imati u zadnja 2 kola. Pogotovo Engleze. Jer će vjerojatno osigurat prvih 8 već.Raspored je takav kakav je i prosto mora svaka utakmica da se odigra sa 101 posto
Treba odigrati svaku utakmicu maksimalno i to je to niko neće nikome zameriti čak i ako izgube svih osam utakmica ako odigraju srce mi ako ostave srce na terenu.Po meni je bolje ove iz A pota i općenito najjače imati u zadnja 2 kola. Pogotovo Engleze. Jer će vjerojatno osigurat prvih 8 već.
manje od tri nedelje do početka novog formata
Kad pogledaš inflaciju u 10 godina tim nam otprilike i vrijedi isto. Prije 10 godina ti si za 10 miliona mogao kupiti više nego solidnog igrača. A sad svaka budala vrijedi 20 i više miliona.A pre 10 godina nam je ukupna vrednost tima bila 24,15 miliona ...
Kad se samo setim ...
Ubiše susjede. I to baš.Sunce ti poljubim ... 9 golova .. nemci baš nemaju dušu
Baš nemaju milostiUbiše susjede. I to baš.
tri su dali iz penala, opravdanih realno su mogli dati 11,12 bez preterivanjaJos im je 3 gola bilo ponisteno
Bome jesu, barem Dinamo nije badava išao u Minhen.