Liga Sampiona 2010-2011 (Panini)

• Začetnik teme Začetnik teme boxsd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj fudbaleri Partizana u albumu !!!

Dočekali ste da vas lepimo, nakon crno bele zepter ekipe iz kk tabora ( a sećate se? Drobnjak, Tomašević ... )

CLEO, Iliev, Ilić kapiten, Smilja... Jedva čekam. Ja ću samo njih da skupljam i duplikate normalno po vozilima GSP-a da nerviramo cigančiće hu hu ...

Ja sam danas dobio 2 albuma iz Sporta. U jednom od njih je bila slicica sa Nemanjom Vidicem. :worth:

Jos uvek razmisljam da li da skupljam ovaj album, ipak je 50 dianara za kesicu mnogo, to je 10 dinara po slicice (predpostavljam da jedna kesica sadrzi 5 slicica). :think:

p.s. Ova tema moze u lepljive. :gace:

Ja od Grobara izvukao Stojkovica.. :) Kakva milina, Partizan u albumu... Inace, stvarno su slicice preskupe.. Album mnogo lep, ali slicice jezivo skupe... 10 dinara.. To kao da ih narucujem preko kluba kolekcinara...

@Gibica
Idi na s.com i vidi moj topic potraznje, pa vidi imamo li sta da menjamo... Verujem da imas gomilu slicica.. :)

Evo i ja kupih jutros album i kesice. Cena je bas visika. Sta da se radi, neke stvari su neprocenjive. Ipak je ovo istorija (PAR u LS)
PS. Ne izvukoh ni jednog iz Partizana, a i one sto sam izvukao vec sam ih lepio pre nekoliko meseci, pomislih da sam pogresne slicice kupio :)))))

Preterali su sa cenom kesice.Inace,nisam do sada praktikovao da skupljam ligu sampiona,samo svetska i evropska prvenstva.Ali ovaj album jednostavno ne sme da se propusti,jer moj klub ucestvuje u ligi sampiona.
Kupio 5 kesica i izvukao grb Partizana,Scepovica i Medu.Odlicno za pocetak.:super:
AJMO CRNO-BELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam skupio sve grobare,al mi fali grb!!!
Inace imam preko 100 duplikata vec!!!!!!Fali mi isto toliko.
Za vasu informaciju cena kesice je 50 dinara.Ali na buvljaku mozete da kupite kutiju od 50 kesica za 1950 dinara,sto mu dodje 40 dinara po kesici.A u kutiji nema duplikata.Zato pravac NBG buvljak!
Ko ima duplikate nek se javi na nehemijedj@gmail.com da se menjamo.

Prijatelju, u čemu je poenta i draž skupljanja sličica ako ćeš album od 564 sličice popuniti za čitavih nedelju dana?! Mislim, nemoj ništa lično shvatiti ili kao neki napad... ovo je samo jedno obično pitanje. Ja ću album svakako popuniti, tu nema šta ali mi je opet mnogo interesantnije da svaki dan kupim po koju kesicu i da se menjam sa svim drugarima širom zemlje pa i preko granice... osećaj i zadovoljstvo su mnogo veći i plus stekneš puno novih prijatelja koji će te prilikom sledećeg album opet srdačno dočekati i izlaziti u susret..

Pozdrav svim PANINI-FANATICIMA!!!

:mrgreen::heart:

To je tvoje misljenje,naravno da mi ne smeta.Inace i ja sam kao klinac uzivao u tome da kupim kesicu,dve na dan,pa jos ako me cale iznenadi ekstra.Ali sam odrastao i imam svoj dinar ali vise nemam vremena da skupljam album nedeljama.Ko ima toliko vremena i zivaca svaka mu cast.Dok vi skupite album proci ce liga sampiona.

Pričaš kao da imaš 100 godina. A ako ti na osnovu toga što ja kupujem po "koju" kesicu misliš da sam klinac onda je to tužno. Odavno ja već zarađujem svoj dinar prijatelju i komotno mogu kupiti kutiju, polepiti sličice i gotovo. Baš super, u čemu je onda poenta skupljati? Ne znam a i ne bitno... nismo isti. Poz

:mrgreen::heart:

Starac Foco od stotinu ljeta...Nista licno prijatelju,nemam nameru da se raspravljamo samo ne uzivamo u istim stvarima.Ti volis da gustiras,ja ne.To je lepo kad covek ima vremena,ja ipak volim da to bude sto pre.
Drugo,valjda se menjamo,starimo,sta vec...ne mozemo uvek ostati deca i odusevljavati se svaki dan koga smo dobili.I tako mesec dana.
Kako god,ako neko ima duplikate neka se javi.

Samo razmena misljenja,a bilo bi lepo kad bi razmenjivali i slicice.Ajde ljudi,sto vas je tako malo...
Znam da nije jeftino,i verovatno vecina vas gustira lagano,ali ako neko ima duplikate neka se javi.
Mozemo u subotu da organizujemo menjanje kod Moskve,recimo u 12.
Ima li zainteresovanih?

Back