~[Лига изузетних Хејтера]~

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hejtujem najgori muzički trio na planeti zemlji, ~JUSTIN-CHRISTINA-RIHANNA~....Ne da ih prezirem, nego ne mogu da podnesem bilo šta u vezi sa njima...zgrozim se na pomen njihovih imena....
Znači, seljaci oni najprimitivniji!!!!Dve kalašture i gejče malo ružno....Dečurlija napaljena ružna...Jeste li čuli nekada njihove metiljave glasiće???Oni su gori od amatera!!!!! Čist užas!!!! A plivaju u parama...ako, ako...ionako se sreća nalazi negde drugde (U Michael Jacksonu, naravno ;))....Ovom spisku se polako pridružuju i : Nelly Furtado, Timbaland, svi paćenici iz Black eyed pisa, fifti sent, Ona ružna zmijurina Nikol Švizer (ili kako već) ona geJčina na kub, Djejms Blant, Paris Hilton, ružna pacovka Viktorija Bekam, Dženifer Lepeza i drugi pozerski moroni. Hvala lepo i dovidjenja

Jur in ;)

Ove majice ćemo da nosimo bre
kramer-hater.jpg
:lol:

Обе.

Makijavelli obavezno :cool:

О да. 8)

i ja sam hejter :lol:
samo recite koga treba da hejtujem, i ucinicu to :lol:

Средње веће.

ja nisam hejter...ja sam budala i putujuci lakrdijas :lol: :mrgreen:

Почасни члан.

ujbt vi ste ovo ozbiljno shvatili :shock:
200 postova za jedn veche ?
miki reche bez spama kako se meni uchinilo :mrgreen:
leleeee...kuda ide ovaj svet....
miki,pa ti znash da sam ja h8er...ja mrzim sebe :twisted:

Веће Стараца.

:arrow:****** vas liga!Kao vi ste sad nesto vazni sto ste hejteri,sad cete postati kao face na forumu zbog VIP-a!Odma' pod lock,ne znam kako neko moze da se zanima ovim sranjem! :?: :wink:

Куш. Нећемо Кростићеву екипу.

Kako mi ide na zivce ovo kad mi ture zvezdice kad opsujem :evil: A u picku materinu da se nosu!

Средње веће.

moj hejt se krsi sa svim mogucim pravilima krstarice:lol:
eto ja bas necu da hejtujem bez potrebe(mada je lako mene isprovocirati)
i eto nervira me sto se mene nisi prvog setio :lol:

ma postavicu kasnije neke slike da e ispadnem "mek"

ae ljudi srecan vam hejt i

Теби и ДЈМ-у иде захвалница за инспирацију.

i sad moram ovde da visim ceo dan
da bi me uvrstili u svoju yebenu listu

О не. У Већу Стараца си.

Upisivam se u ligu izuzetnij h8era

Доказ треба.

а ди сам ја ту

Веће Стараца наравно. 8-)

e, ne mogu... bash jutros mi se lekar bacio sa terase svog stana na 9. spratu jer sam mu rekla da tju mu tebe poslati... :lol:

Средње веће.

Hejtujem najgori muzički trio na planeti zemlji, ~JUSTIN-CHRISTINA-RIHANNA~....Ne da ih prezirem, nego ne mogu da podnesem bilo šta u vezi sa njima...zgrozim se na pomen njihovih imena....
Znači, seljaci oni najprimitivniji!!!!Dve kalašture i gejče malo ružno....Dečurlija napaljena ružna...Jeste li čuli nekada njihove metiljave glasiće???Oni su gori od amatera!!!!! Čist užas!!!! A plivaju u parama...ako, ako...ionako se sreća nalazi negde drugde (U Michael Jacksonu, naravno ;))....Ovom spisku se polako pridružuju i : Nelly Furtado, Timbaland, svi paćenici iz Black eyed pisa, fifti sent, Ona ružna zmijurina Nikol Švizer (ili kako već) ona geJčina na kub, Djejms Blant, Paris Hilton, ružna pacovka Viktorija Bekam, Dženifer Lepeza i drugi pozerski moroni. Hvala lepo i dovidjenja

Ок, ок... :lol: Средње веће.

hotjesh retji, pobacalo se josh lekara zbog tebe... au jbt al' si ti neki zanimljivi pacijent...

Нек цркну.

al' eto ti belaja baba je u 4mi i vrti pedale iznad svih normi :cool::lol:

Фристајл 8)

Што шпијунираш -_- :razz:

A ti ne kradi mi ime!
Samo odredjene osobe smeju tako da me zovu... :D

:mrgreen:

A da svi zapalimo mirisne shtapicje,pjevamo Give Peace A Chance i izbacimo negativnu energiju iz sebe?

Love,Peace,Light&Sex!

Пријо, не ремети негативну енергију :razz:

pre dva meseca otvorio sam temu onako pijan u 4 ujutru i do 8 ga je mata obrisao.tamo sam naveo sve sto mrzim(misleci na ljude)
i verujte da 95% vas spada u njih:lol:

Угледајте се на њега 8-)

Е сад треба ово додати...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back